Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

nie piszesz sama do siebie,ja tu jestem,tylko pranie puszczxalam;) A weekend minal fajnie ,bez wiekszych emocji;) Mama jak to mama jakby po sklepac nie polatala to by byla chora,oczywiscie musielismy z nia wszedzie jezdzic a ona w sklepie nie ma umieru,dla niej to nic ze dzieci siedza w aucie i dostawaja bialej goraczki,ona musi wszystko dotknac i pomacac:O ach........ Byli u nas tez wczoraj wieczorem,jak mamy juz nie bylo ,znajomi ktorzy wracaja do PL,bo byli tu w zasadzie tylko na zarobek-a tacy fajnie ludziesz,az mi zal ze ich nie bedzie:( Ale cos takie zycie. Dzis bedzie do mnie moj gin dzwonil co z ta moja cipą mam robic:P Ale dzis tak jakby mniej mnie swedzialo,ale musi to zobaczyc lekarz... Ja sie powoli biore do roboty male bede tu z wami tylko moge odpisywac z opoznieniem takze nie uciekajcie

ok czyli trojca jest obecna frecia bruska i ja a reszta ????? pod zmienionym nickiem chyba odsypia pewnie miala nocke jagoda gdzie ty ucieklas??? a inne brzuchatki?????

brzuchaczą sie chyba:P Ale nas w tabelce jest chyba z 15 a pisza w zasadzie chyba 4 czy 6 ale nie wiecej:O Och jakie to przykre:O Ale dobrze ze wy chociasz jestescie moje wariatki:P

pod zmienionym niekiem może zasneła nad tym prasowaniem :P:P:P:P fretka musisz byc bardzo cierpliwa, ja nie znosze zakupów NIENAWIDZE jak juz mam gdzies iść to wpadam biore szybko co mi tam wpadnie w oko i uciekam zanim sie zdenerwuje, dopiero w domu patrze co kupiłam i sie załamauje nad ta rzeczą i tak za każdym razem :P:P:P:P:P:P no mało nas pisze, mam nadzieję że nie myslą w ten sposób że od poczatku piszemy i myslą ze sie nie właczą do rozmowy bo my juz sie znamy i nei chcemy nikogo nowego A JEST NA ODWRóT Dziewczyny piszcie tutaj jak najwięcej my tu jako trójca klikamy bo sie udzielamy non stop, wiecie co zjadłam kanapke i mnie zgaga męczy jak szlak, jak to sie mogło stac!!!! a tak wogóle to po czym jest zgaga bo nie miałam ???? zjadłam ciemna bułkę z wędliną i ogórkiem....hmmmm

no ja dzis tez jadlam ciemna bulke i nie mam zgagi-nie mam pojecia jak ci pomoc -to sa jakies anomalie zeby miec zgage:D:D:D:D A Bruseczka ma racje my tu kazdego chcemy nawet taka kobietke ktora planuje zajsc w ciaze w e wrzesniu,moze nam tu popisac jak sie przygotowywuje a jak nie to gdzie pracuje i co robi,jestesmy owarte na kazda rozmowe:D ale ja jestem madra =KON BY SIE USMIAL HAHAHAHAHAHAHA

Hej wam gaduły:P moje dziecko mnie dzis rozbroiło. Moj syn przyszedl do mnie i pyta sie czy moze dostac czekoladke a ja na to,ze nie. Chwile pomyslał,przytulił sie do mnie,powiedział:kocham cie mamusiu a zaraz potem:to moge juz dostac czekoladke? Hmmm...mały manipulator!

butterfly no ładnie mały juz wie jak powinien podejśc kobiete i to na uczucia !!!!!!!!!!!!!!! dobre, ciekawa jestem co bedzie jak dorośnie, wtedy bedziesz odbierac telefony od uwiedzonych panienek :P:P:P:P:P:P:P

BUTTERFLY HMM I JAK TU NIE ULEC CO ??? maly ma podejscie do kobiet :)

Uwiedzione panienki hi hi napisze ogloszenie w prasie ze nie odpowiadam za uczynki mego syna :D niech sobie baby same z nim radza a co?!

Hej buterfly u mnie jest to samo-mali terorysci,zawsze cos za cos:P Nawet do dentysty idzie moj starszy syn po warunkiem ze jak bedzie grzeczny to chce pieniazek:P Zbiera sobiena jakies auto czy cos w tym stylu,na zlotowki uzbieral juz jakies 100 zl,to juz cos:D A maly robi taka blagalna mine,chywta sie za czulko i kiwie glowa tak jakby mu bylo starsznie przykro:PA wcale nie jest:P Dzieci sa kochane i jak ich tu nie chciec????????

Jakby wszystkie moje przyszle dzieci byly takie kochane jak moj pierwszy syn to moglabym miec druzyne pilkarska:)

moja córcia to lubi bawic sie w sklep ma taka kase zabawkowa pieniazki tez ma takie papierkowe i brakuje jej tylko towaru hmmm i zawsze prosi mnie o to zeby jej pozwolic wziasc kisiele budynie przyprawy itp wie ze ja nie lubie jak to bierze bo potem zawsze mam wszystko porozwalana po chacie po szafkach itp zawsze mowi ze posprzata a ja zawszeznajduje potem wszystko po calym domu wiec jak chce sie bawic w ta zabawe to zawsze robi takie maslane oczka kurcze prosi tak ze nie umiem jej odmowic :P ach te nasze dzieciaczki i nasze miekkie serduszko dla nich :)

dlatego bedziemy mieli 3.Dla mnie dzieci to cale zycie!!!! Ale druzyny pilkarskiej to bym chyba nie chcialo,bo teraz mamy samochod 7 osobowy a potem to bym musiala miec autobus:P Ale gdyby takie rzeczy dawali za darmo to ja moge rodzic:D

fretka cos w tym jest,ja bede szczesliwa jak nam sie uda zrobic drugie dziecko ale pewnie na tym nie poprzestaniemy:D a jesli chodzi o auto to ja juz powoli przegladam ogloszenia moto.i szukam jakiegos kombika.

oj własnie zeby w Polsce wiecej rzad pomagał tez pewnie byloby inaczej

no tak bo gdzie do sedana wlozyc wozek:P Ale mamy problem ,nasi panowie powinni sie o to martwic a nie my:D Ale ja juz mam problem rozwiazany,cale szczescie;) Teraz tylko beda oczekiwania na kropeczke,oby bylo wszystko dobrze!!!Niech juz dzwoni do mnie ten gin!!!Gdzie tam 15:O

dzieci to niezłe przekręty ale za to jakie słodkie :):):) ja pamietam jak bawiłam sie w domek, z racji tego że mieszkaliśmy na przedmieściach to miałam duże podwórko do dyspozycji i na dodatek mały lasek za ogrodzeniem, mama zawsze wiedziała że tam jestem bo tam byłam :):):):):) no i oczywiście zabawa w domek, robienie własnych pieniędzy, miałysmy własny sklep no i oczywiście mamie sie podbierało coś do tego domku, raz pamietam gwizdnełam mamie ciasto drożdzowe jak rosło, bo chciałam miec takie w swoim "domku" hahahahahaha ale mi sie później oberwało :P:P:P:P:P

Bruska ty to juz sie urodzilas i juz przekrety robilas nie zle,a co dopiero teraz:P

na szczęście jestem antytalenciem do pieczenia ciast, lepiej zeby tatuś pilnował bo jest świetnym kucharzem a jeszcze lepszym cukiernikiem :P:P:P:P:P:P przyznaje sie bez bicia, od zawsze robiłam jakies przekręty :P:P:P:P ale to wszystko przez to że kumplowałam z moim starszym o 2 lata bratem i z jego kumplami :P:P:P:P

jeszcze 2 godziny musze wytrzymac w pracy :P ale jak znam zycie pojade do domu to i tak nie kimne sie bo zawsze cos robie ktos przyjdzie w odwiedziny i po spaniu

i pomyslec ze ja nigdy nie chcialam dzieci a teraz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego szkraba. Przynajmniej w domu mamy wesolo:) mam nadzieje ze niedlugo wszystkie bedziemy pisac o nieprzespanych nocach,kupkach,zupkach ale i o malych radosciach

Pumka ciebie ciekawa??a we mnie sie az pali!!!!ALe co ma byc niech jest byle zeby bylo:P Ale namieszalam:) Juz chce widziec ta mala kropeczke na monitorze usg:)

dziewczyny jestem w szoku!!!! pisałam wam kiedys ze mam kilka waznych spraw na głowie i ze nie bede rozczarowana jak dzidzi w tym miesiącu nie bedzie!!! a cała sprawa to otworzenie duzego sklepu odziezowego, starałam sie o największy lokal w mieście w październiku ale mi nie udzielili go a dzisiaj własnie mi dzwonia ze jeżeli chce dalej ten lokal to mam sie stawic do nich i omówić sprawe no i teraz ja na wariata skąłdam podanie o dotacje na założenie firmy a najśmieszniejsze jest to, że jutro jest ostateczny termin składania wniosków, więc mam mało czasu a w cholere roboty i do tego jestem w pracy do 17.00 masakra co za poniedziałek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więcej niespodzianke nie chce juz mam dość jest dopiero południe a ja z emocji padam ;););) a znając mojego pecha to pewnie bede miała prace sklep i dzidzie :D:D:D:D:D:D:D i do tego bliźniaki :P:P:P:P:P:P też chce miec conajmniej 2 lub 3 dzieci :):):):)