Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Fretka:) Dziękuje za zdjęcia,z Ciebie tez niezła laseczka,jak się patrzy i taka młodziutka:) i le masz lat? Zajrzę nie długo na konto fikcyjne na nasza klasę i Was zobaczę i wyśle zaproszenie,milo będzie Was zobaczyć i poznać:)

A ja byłam w robocie zwolnienie zaniesc Jeszcze wściekłe są bo z zaskoczenia poinformowałam że jestem w ciąży ale trudno Przeziebienia mi się ciągnęły i odnawiały aż musiałam isc na zwolnienie Teraz ciągnę ze względu na córcię Jakby to wygladało matka w ciązy w pracy a dziecku niańkę opłaca?

Madziaraxx dziekuje ze mi tak komplementujesz ale ja mam 26 lat:O Ten czas leci jak szalony...Ale ja sie czuje jakbym ciagle miala 20 :p Jenefer a co L4 Ja bym juz na twoim miejscu siedziala do konca ciazy a na tych z pracy olala,zwolnic cie nie moge wiec niech ci naskoczą :p

agunia_87:) Jak już odbierzesz wyniki,to zaraz pisz jak wyszły,trzymam mocno kciuki,żeby były dobre,zdjęcia zaraz wyśle i czekam za Twoimi:) To Ty tez taka młodziutka,tez bym chciała mieć spowrotem tyle lat co Ty,chociaż ja się nie czuje na tyle ile mam,tylko na młodziej.Ciesze się ze Wam się układa we firmie,my tez myślimy nad własnym domkiem z ogrodem,my tez nie narzekamy...

Jenifer:) masz racje,uciekaj na zwolnienie a one mogą Ci gówno zrobić,tym bardziej ze jesteś w ciąży,przecież Cie nie zwolnią,bo nie maja prawa,przecież nie będziesz opłacać nianki,w końcu Ty chcesz siedzieć z córcią i masz racje,ja tez bym tak zrobiła...

Fretka jak wchodzę na ten profil na NK. to wyświetla mi się mój profil, a nie wasz,wiec jak mam to zrobić?

najlepiej wpiszcie sobie Mała Czarna i ze to jest konto fikcyjne i znajdziecie same

Wejdź na stronkę i skopiuj tylko linka i wklej i powinno być ok. a jak nie,to wyślij mi na maila dane i zobaczę,ok.

i wiek 30 lat ;) A ja czekam zeby wam akceptowac zaproszenia i wysle hasla zebyscie mogly same sobie qwchodzic na profil

Gość agunia_87
jak wy robicie to na nszej klasie? bo ja dalej nie wiem

Gość agunia_87
madzia widziałam fotki. naprawdę super

Madzia ty tez nie wygladasz na 30 lat!!! Ale to tylko na nasza korzysc ;) Ale sobie pobuszuje po twoim profilu :p

Gość agunia_87
właśnie pozedł wiesz już jak z naszą klasą? na tym koncie fikcyjnym? bo ja nie bardzo

adunia w miejscu szukaj znajomych wpisz Mała Czarna wiek 30 lat no i ze to jest konto fikcyjne...i wysli na zaproszenie a ja ci wysle haslo do tego profilu na NK

Gość agunia_87
już wysłałam zaproszenie. czekam na akceptację:)