Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbhyiuhgnbg

FACET MNIE OSZUKIWAL !! STRACIL PRAWICTWO Z DZIWKA !! POMOCY !!

Polecane posty

Gość fbhyiuhgnbg

Boże ;(( Pomożcie mi ;( Ja nie wiem co robić ;( Aż mi do teraz jest niedobrze ;( Czuję obrzydzenie .. Do Niego .. Do siebie ;(( Jestem z moim facetem 3 lata .. On jest moim pierwszym ,z którym poszłam do łóżka i On mi zawsze mówił,że ja Jego też pierwsza ! Jgo kumple często na dziwki chodzą,ale On zawsze się tego wypierał !! Zapewniał,że nigdy nie był,że Go to obrzydza i że ma rozum ! Bo dobrze wie,jaki jest moje zdanie na ten temat ! Tyle razy mówiłam Mu,że dla mnie dziwkarze (przepraszam,jeśli kogoś obraże),to śmiecie ! Nieudacznicy życiowi !! I że nigdy bym z takim nie była !Że żal mi dziwkarzy !! I wczoraj ... przyznał mi się ( po % ) ,że był kiedyś na DZIWCE !!! 4 razy !! Że z dziwką stracił prawictwo !! Że mnie oszukiwał !! Aż zwymiotowałam ,jak mi to powiedział ;(( Nie wierzę ;(( A ufałam Mu ;(( Wierzyłam ;( Tak zapewniał :( Dziś na trzeżwo przyznał ,że to ,co powiedział po % ,to prawda ;( Czuję do Niego obrzydzenie !!! Że tak okłamał w tej kwestii !! I to jeszcze z dziwką zrobił :( !!!!!!!!!!!!! Nie wiem co robić ;( Kocham Go ,ale nie potrafię już Mu się oddać ;( Czuję obrzydzenie ,żal ,złość !! Czuję się okropnie :((((((((((((((((Co ja mam robić ??Nienawidzę Go za to !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez odbioru
odejdź... po prostu odejdź... nawet nie za dziwkę, ale za wielkie, obrzydliwe kłamstwo :( on nie jest wart zaufania :( a że kochasz... nikt nie każe Ci przestać kochać go już teraz... z czasem przestaniesz, młoda jesteś, wszystko się ułoży, obiecuję ❤️

Gość fbhyiuhgnbg
bez odbioru - Właśnie za to kłamstwo mam do Niego ogromny żal :((( Ehhh ,to jak cios prosto w serce :( 3 lata byłam pewna,że On tylko ze mną ;( .. A On ?? Z 4 różnymi .. Tak bez uczuć nawet ich nie znając ;( wyszłam z kąpieli -Czuję obrzydzenie totalne ;(( Nie umiem Go już nawet pocałować :( Mam po prostu odruch wymiotny :( Widzę te dziwki ;((( A było tak bosko między Nami .. Dlaczego On to zepsuł ;(

Kłamstwo boli ale skoro zrobił to z nią zanim się poznaliście? Mnie by ruszyło ale jakby się tak głębiej zastanowić - przez te 3 lata był chyba wzorowym facetem i na dziwki nie chodził prawda? Wiesz... młodzi faceci z paniki, że już nigdy nie znajdą partnerki na seks decydują się na prostytutkę... Pogadaj z nim...

Gość marrruda
jeju, coraz wiecej ludzi pisze pokemoniasto. czy wy nie potraficie napisac czegokolwiek bez tony emotionek i masy wielokropków?

Gość taki jeden..
właśnie poznałaś jak wygląda prawdziwe życie

Gość zielonka bronka
ja bym nie miogła być z facetem który chodził na dziwki...na samą myśl robi mi się niedobrze....i jaka wielka świnia z niego że się do tego nie przyznał o wiele prędzej....

jasne że odejdź za jedne wielkie kłamstwo z jgo strony... skąd wiesz że i w innych kwestiach cie nie oszukiwał...? 3 lata ściemniać i udawać świętego który brzydzi się dziwkami a tu niespodzianka bo na nie chodził :o

Gość pararara
wszyscy faceci chodzą na dziwki. dziela sie tylko na tych co sie przyznaja i tych co sie nie przyznaja. powinnas mu byc wdzieczna ze ci powiedzial a nie durne tematy zakladac

Gość zielonka bronka
normalny facet na dziwki nie pójdzie nawet nie mając dziewczyny z którą mógł by się kochać...

wszystko byłoby ok- chodził sobie zanim ją poznał, jego życie jego rozrywki ale ściemniać 3 lata i grać prwiczka...?

Są ludzie dla których przeszłość ma znaczenie, są też tacy dla których to co było kiedyś to TO CO BYŁO KIEDYŚ. Mój facet święty nie jest ale to co robił kiedyś mnie nie dotyczy. Było minęło, mi z nim wspaniale, brak jakichkolwiek zastrzeżeń... więc? jak się go brzydzisz to odejdź, bo raczej twoja duma nie pozwoli Ci wybaczyć... jak przemyślisz to z nim pogadaj... W końcu Cię nie zdradził a kochał się z inną - nie przyznał się bo pewnie bał sie Ciebie stracić.

Gość zielonka bronka
parara---> a kto ci powiedział ze wszyscy faceci chodzą na dziwki?...twój chłopak?....bo pewnie sam chodzi i wciska ci kit ze kazdy chodzi.....skoro łatwiej ci się zyje z taką myśl to dalej sobie zyj

Gość hhhhhmmmmmmm.......
ja bym juz go lewym palcem u nogi nie dotknela

Gość taki jeden..
prawda jest taka ze ZNACZĄCA większość chodzi. Tylko udaje świętych

Większość nie chodzi, ale w towarzystwie facetów czasami opowiadają, że chodzą, żeby nie wyjść na.... A takie szmaty, co tu piszą, że wszyscy to robią, żeby samemu się siebie nie brzydzić, to brak mi słów - ohyda.

Gość krzysztof 33
pierdolicie jakbyście się szmat nażarli :o..przestańcie wciskać kit że każdy facet chodzi,bo to nie prawda!!!..ja nigdy nie byłem i nigdy nie pójdę...porządny facet to dziwki nawet nie dotknie z obrzydzenia

Gość ale żeby od razu
wymiotować z tego powodu? Nie przesadzasz Ty trochę? Wiem, że fakt, że cię oszukiwał przez 3 lata mógł cię zranić, naprawdę się Tobie nie dziwię, ale po 1 wtedy Ciebie nie znał, nie zdradził Cię, to było przed Tobą!!! A po 2 wymiotowanie z takiego powodu dla mnie jest bardziej chore niż sam "występek" Twojego chłopaka! Można czuć zniesmaczenie, ale wymioty? No, ale mniejsza z tym. A pomyślałaś, że może oszukiwał cię, bo Ty na nim taką presję wymogłaś, zależało mu na tobie, nie chciał Cię stracić, a znał Twoje zdanie na ten temat, ale w końcu w nim coś pękło. Jakiś powód, że Cię oszukał być musi. Nie bronię go, ale trochę przesadzasz jak na mój gust.

Gość pararara
krzysiu, wyjatek tylko potwierdza regule

Gość fbhyiuhgnbg
Brzydzi mnie to ,co zrobił ... Że z dziwką ... Mam ogromny żal,że mnie oszukiwał .. Nie potrafię Mu ufać :( Nie potrafię z Nim uprawiać seksu ;(

Gość bez odbioru
ludzie, opamiętajcie się! nie chodzi o to, ze był z inną, nawet o to, ze to była prostytutka, ale o to, że OSZUKIWAŁ przez TRZY LATA!!! w żywe oczy kłamał!! jak można takiemu wierzyć?

Gość zielonka bronka
bo faceci którzy przed kolegami zgrywają maczo to też nic nie warci idioci...mój mąż ostatnio opierdzielił znajomego z pracy jak ten przyznał ze był u dziwki...ten znajomy obraził się na mojego męża ale go to nie ochodziło....więc są faceci i faceci

Gość dfgdfg
nawet 16, 17,18 latkowie?

Gość taki jeden..
sytuacja wygląda tak. Panny się dzielą na te oszukane i na te które o tym jeszcze nie wiedzą

Gość japierdoleehhhh
Sluchaj... facet mowil mi tez ze jestem jego pierwsza... byl ze mna 2 lata... oddalam mu sie zupelnie...potem okazalo sie, ze przede mna mial 4 inne..nie dziwki... ale co z tego kurwa? do tego chodziaz bylismy miesiac przed slubem rzucil mnie...okazalo sie ze jestem w ciazy...a on na to, ze nie kocha i ma w dupie to... poronilam z tego wszystkiego...a jego koledzy dzis sie ze mnie nabijaja i wolaja za mna "dziwka" na ulicy... fajnie nie? wiec prosze kurwa nie brecz...bo zazdroszcze ci i tak. pa

Gość krzysztof 33
parara---> jak wyjątek potwierdza regułę,o co ci chodzi?