Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbhyiuhgnbg

FACET MNIE OSZUKIWAL !! STRACIL PRAWICTWO Z DZIWKA !! POMOCY !!

Polecane posty

Gość krzysztof 33
taki jeden---> to że ty jesteś dziwkarzem to nie każdy,i nie każdy oszukuje swoją dziewczynę/żonę

Gość dfgdfg
no widzisz miał przed tobą inne i jak tu ufać takim facetom, chociaz rózne typy chodzą po ziemi

Gość taki jeden..
nie pisałem Panie Krzysztofie że każdy tylko że większość. I od chciejstwa czy oburzenia czy odwracania oczu prawda nie ulegnie zmianie

Gość japierdoleehhhh
psss dzieciaki... mnie już kurwa nawet cos takiego nie zaboli... swiat jest brutalny..dziewcze dostalo pierwszy kop w dupe... czekaj na nastepne...bedzie jazda...zapewniam

Młody był, głupi, kumple chodzili to i on poszedł. W końcu od towarzystwa odstawać nie można, jeśli chce się być respektowanym w grupie :o Może nie znał jeszcze wtedy Ciebie, a razem też nie byliście. Nawet już nie chodzi o tą panią, u której był kilka razy płaca jej za usługi seksualne. Najgorsze, że przez kilka lat okłamywał Cię :o

ale kobiety też oszukują :O . przeraża mnie to już :O niedługo kazdy dla kazdego będzie obcy

Gość bez odbioru
"ale kobiety też oszukują . przeraża mnie to już niedługo kazdy dla kazdego będzie obcy " kurwa, c.r.e.a.m jak już coś powie to roztropnie :D

Gość japierdoleehhhh
ZYCIE JEST BRUTALNE! milosc z tytanika zdarza sie raz na 698373773092 miliony... łzy są zbyteczne.. Autorko... TWÓJ PROBLEM TO GÓWNO! Ja bym może dwie łezki uroniła... I tyle. Jeśli Ty teraz prawie żyły se podcinasz to ja nie wiem co potem :-o

Gość ofe rma
jakie nagle wrażliwe na kłamstwo. a jak laska chciała wrobić faceta w dziecko to połowa pisała żeby kłamać. i nie o jakiejś prostytutce sprzed lat tylko o dziecku, żywym człowieku którym wspólnie mają się opiekować.

Gość taki jeden..
właśnie. Takie jest życie. Niestety brutalne

Kto jak kto, ale ja jestem przeciwna wrabianiu kogokolwiek w dziecko :o

Gość japierdoleehhhh
Według mnie to było białe kłamstwo... Nie chciał Cię stracić, bo widział jaka jesteś... Księżniczka żyjąca w świecie marzeń kurwa... Żeby tylko mój los Cię nie spotkał, bo pewnie być trafiła do tworek z tym nastawieniem!

ja przeżyłam informację o tym, że mój facet był u prostytutek. nie było łatwo. ale kłamstwa to bym chyba nie przełknęła. on o tym wiedział, wiedział jak ważna jest dla mnie szczerość, więc jak się kiedyś głupio zapytałam - to odpowiedział prawdę. nie wiem, co bym zrobiła, jakbym się dowiedziała po latach.... współczuję autorko. postaraj się ochłonąć i przemyśleć spokojnie Wasz związek i wtedy podjąć decyzję, co dalej.

Gość pewnie ją
pewnie ją oszukiwał, bo bał się jej reakcji, skoro znał jej zdanie, a mu zależało, to wolał mniejsze zło, którym wydawało mu się, że będzie kłamstwo. Źle zrobił, ale ona sama sobie \"zawiniła\". Przesadzasz dziewczyno trochę. Pogadajcie.

Gość ofe rma
e tam, kłamstwo to kłamstwo. tym bardziej jak wiedział że to dla ciebie ważne. ja tam bym nie chciał być z byłą prostytutką (mimo wszystko).

Gość no właśnie dla ciebie
Sally Brown liczyła się szczerość i ją otrzymałaś, a dla autorki liczyło się, że nie był z prostytutką, a nie szczerość. Każdy popełnia błędy, a on nie popełnił przestępstwa.

Gość bez odbioru
"Źle zrobił, ale ona sama sobie "zawiniła". " przepraszam, że CO???? ZAWINIŁA tym, że ma określone poglądy? własnym oczom nie wierzę!!! to sobie wyobraź, ze ktoś dla Ciebie bliski oszukuje Cię przez trzy lata w ważnej dla Ciebie kwestii, a potem tłumaczy Ci, że to TWOJA wina, bo przecież on/a się bał /a Twojego potępienia... NIE MA wytłumaczenia dla oszustwa i już.

Ja też się dowiedziałam, że mój facet kilka lat temu był - bo chciał zobaczyć jak to jest. I tyle. Wysłuchałam, powiedziałam co na ten temat sądzę i sprawa zamknięta. I co? okłamał mnie bo nie powiedział mi tego na 1 randce???????? Nie:/ Nie powiedział, bo wiedział, że taka inf może zrazić kobietę. Usłyszałam po pewnym czasie i przyjęłam to na luzie, bo po co się kurwa obrażać i wymiotować o cudzą przeszłość?? Możesz mieć żal, że okłamał ale po co zaraz tak nerwowo reagować...

Gość japierdoleeehhh
PEWNIE, ŻE ŹLE ZROBIŁ!!! Ale próbuje dziewczynie wytłumaczyć, że o wiele gorsze rzeczy spotykają ludzi od ich ukochanych.. Wyżej opisałam swój 1000000 razy gorszy przypadek... Nie wolno się jej załamać... Na moją głowe on ją kocha... Albo mu da szanse... I wybaczy... Zachowa się po katolicku ;) Albo go rzuci... Ale świat dalej się kręci...

japierdoleeehhh>> a co ty sie tak licytujesz ? może i nie na 1 randce ani na 2 czy 10 ale nie po 3 latach....

Gość japierdoleeehhh
Do tej co wyszla z kąpieli.... ile masz latek ??:)

Gość japierdoleeehhh
cukierasekk Ja sie nie lictuje. Ja znam życie. Jesli takie coś ją załamie i zniszczy to dalej czeka ją tylko samobój...

Gość jacek1982
a co to za roznica z dziewczyna czy prostytutka oba rodzaje sa zwyklymi sukami to tylko ruchanie