Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz taka prawdaaa

kobieta ktora jest samotna matka powinna utrzymywac swoje dziecko

Polecane posty

Gość ostatnio osobiście
oferm...... weź zajmij się swoim samolotem i odpowiedzialnością za członków załogo bo myślałam że mam doczynienia z facetem a ty zwykła ciota jesteś a iiii od niej się od czep bo przynajmniej nie chce od was nic bezużyteczni dawcy spermy

Gość iii.
ojej ! a kto ty jestes? ze tak o tobie wszyscy wiedza?

Gość ofermm a
"odpowiedzialnośc jest ta sama....." chyba nie uważałaś na biologii, bo nie jest ta sama. facet bzykając po pijaku na dyskotece laskę, której następnego dnia nawet nie pamięta nie odpowie za nic czy to się wam podoba czy nie. w takiej samej sytuacji panna może się któregoś dnia nieco "spóźnić" i żadne pieprzenie o równouprawnieniu tego nie zmieni. faceci wciąż nie zachodzą w ciążę ile by o tym nie ględzić.

Gość iii.
facet,który bzyka po pijaku panne bez zabezpieczenia to prostak i burak ja takich nie znam . współczuję ze masz takie liche znajomości...

Gość ostatnio osobiście
o ja pierdzielę...... chyba mam omamy oferma ty żartujesz albo twój nick to twoje imię, chyba nie mamy o czym rozmawiać mam nadzieję że twoja sperma jest tak jałowa że nie będziesz mógł zapładniać i tego ci życzę na te święta

Gość iii.
i ofermo nie badz ofermą sex moze byc przyjemny bez stresów.....

Gość ofermm a
trudno mi się z wami rozmawia bo jak nie potraficie pogodzić się z jakimiś niewygodnymi dla was faktami to zawsze próbujecie z tego zrobić jakąś osobistą sprawę. jak nie do matki mi się przypieprzycie to do mnie osobiście. w każdym razie bez zdania w stylu "już wiem jaki/dlaczego jesteś....." obyc się nie może. prawda drogie panie?

Gość iii.
ostatnio osobiscie... jestes niemożliwa hi hi hi

Gość ostatnio osobiście
oferma...spierdalaj..tyle

Gość ofermm a
no i proszę, cała seria "pereł argumentacji" sfrustorwanych kafeteriuszek: "współczuję ze masz takie liche znajomości..." "oferma ty żartujesz albo twój nick to twoje imię" "mam nadzieję że twoja sperma jest tak jałowa że nie będziesz mógł zapładniać" chyba za głupie jesteście na poważne dyskusje, żegnam.

Gość ostatnio osobiście
przepraszam dziewczyny za wulgaryzmy, wiem mówią że brak inteligencji do tego sprowadza..chyba za szybko się denerwuję... spadam trzeba się wyspać życzę Wesołych świąt :)

Gość iii.
off.. nie bulwersuj sie...

Gość iii.
widać,ze nie jestes tata... i wszystko ci mozna wybaczyc... hi

Gość iii.
i nie sfrustrowanych, mały ...

Gość o w mordem
witam moi kochani - szczególnie wszystkich "pilotów, strażaków i innych ratowników", tych dzielnych, silnych, odpowiedzialnych za swoje "załogi"...(jaka szkoda, że udałam się wczoraj zbyt wcześnie na spoczynek) szczególnie pana ofermm a taaak może potraficie ratować cały świat przed zagładą, niestety nie macie na tyle wyobraźni, żeby rozumieć, że wychowanie dziecka w tym utrzymywanie go kosztuje tak wiele wysiłku, czasu i pieniędzy, iż nie wiecie, że przeciętna matka najczęściej finansuje potrzeby baby kosztem własnych. Przeciętny facet w swym malutkim rozumku nie jest w stanie wyobrazić sobie codzienności w szerokim tego znaczeniu i dlatego puszcza bąki w stylu "strażak, załoga i ...'leży i pachnie". Naczytało się dziecko książek przygodowych i buja w obłokach, nie mając pojęcia o życiu...przy ziemi. Nie mam czasu na kontynuowanie tematu (święconkę trzeba przygotować), ale może do tematu wrócę później. Na "do widzenia" podam przykład pewnego tatusia (pewnie też był pilotem..), który to opuścił (został opuszczony? - co bardziej prawdopodobne..) stadło rodzinne w tym dziecko - jako inwalida - nie miał jednego oka. Zmuszony przez sąd do płacenia alimentów UWAGA! uszkodził sobie drugie - zdrowe oko (oślepiając się!!!!), żeby nie musieć łożyć na utrzymanie swego dziecięcia. Wiem, wiem, nie wszyscy są tacy, ale też nie wszyscy są tacy dzielni jak nas "strażak Sam" - ofermma. Wesołych, rodzinnych, dostatnich Świąt!

...hm ..czy zamiast narzekac, nie lepiej całą energię przeznaczyc na znalezienie właściwej osoby??? każdy może się pomylic.

Gość b. m. wdowa
a co z kobietami które owdowiały czy maja szanse ułożyć sobie Zycie na nowo?? czy są także zaliczane do kobiet "drugiej kategorii"??