Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZZZZZZzzzzzzzzzz

OMG !!! słyszeliscie o tym malolacie...

Polecane posty

Gość ZZZZZZzzzzzzzzzz

... co bank przelał mu 12,5 mln przez pomyłke a ten frajer oddał. ale najebane pod kopuła.

Gość jakby nie oddal sami by mu
zabrali

bardzo dobrze.uczciwy człowiek,w końcu to nie pięc groszy,ale ogromny majątek!ja np. bym nie mógł zyc ze swiadomością,że mam tyle pieniedzy,które mi się nie należały,a są czyjeś,no nie wiem,ale po prostu bym nie mógł.gryzło by mnie to :P

ale chamstwo ze kazali mu oddac te 500zl:/

bo on wyplacil 500 zl zeby sie upewnic ze jest jakis blad, a tyle na koncie nie powinien miec no i poszedl do banku wyjasnic sprawe, przeprosili go i na dodatek musi zaplacic te 500 zl ktore wyplacil...mogliby mu darowac za to ze sie zglosil na onecie jest artykul

Gość a co to za przywlaszczenie
pieniedzy? dawali to wzial, a jak wydal to skad ma oddac? trudno nie jego wina, ze kantor sie pomylil, i dlaczego scigac za przywlaszczenie pieniedzy? nie kumam, a moze nie korzysta z mediow;)

Bardzo dobrze, że oddał. Wy myslicie, że nikt by sie nie zorientowal? że by nie doszli do tego gdzie poszlo 12mln? No bez przesady. Musial by oddac i to szybko, a jak by czesc wydal to musialby zwracac z pieniedzy rodziców. Wtedy by było mądrze?

Gość a swoja droga
to ciekawe ile realnie moznaby zarobic przez jedna noc na jakichs jednostkach funduszu z taka suma, jak by sie dobrze zainwestowalo;)

Gość ja uwazam
ze bank nie powinien miec prawa zadac od niego zwrotu, tylko uznac swoja pomylke i tyle, sorry ich wina.

Gość dkdkkdkdk
A co ci się wydaje, że jak ktoś przelewa pomyłkowo coś na twoje konto to to jest twoje? Przecież wiadomo, gdzie są te pieniądze. Bank by się i tak upomniał. Też bym natychmiast skontaktowała się z bankiem, żeby nie mieć nieprzyjemności. Trzy razy w życiu ktoś mi przelał na konto nie należące mi się pieniądze. Za pierwszym razem naprawdę nie wiedziałam, o co chodzi, bo były z zakładu pracy i nikt się od nich nie przyznawał, mimo że pytałam. Nie ruszyłam ich przez miesiąc, ale potem oczywiście bank zadzwonił i poprosił o zwrot (bo to się bank pomylił. Pieniądze były ode mnie z pracy dla dla kogoś innego). Szczerze? Było mi głupio, że ktoś się upomina, a ja tego po prostu nie odesłałam. Teraz jak jest internet, widzę od kogo jest przelew, po prostu odsyłam natychmiast.

Gość ja uwazam
tak powinno byc ze jest moje, bo to nie moja wina, ze ktos sie pomylil, tylko wina tego kto sie pomyli, i niech on ponosi konsekwencje, banki sa w koncu ubezpieczone od roznych rzeczy.

powinien sobie przelać na inne konto za granicą i adios Poland.... hehhehe można sobie gdybać do jutra.

Gość dkdkkdkdk
A jak kolega się pomyli i mając ci dać 400 zł da 4 tys to też nie oddasz, jego strata?

Jasne i na pewno Ci daruja ponad 12mln, bo sie pomylili....:D poza tym to podobno byla wina systemu, a nie czlowieka, wiec jak mogliby stwierdzic, że 12mln nalezy do Ciebie? Az tak dobrze w życiu nie jest. Ja tez bym sie skontaktowala z bankiem, bo duzo nieprzyjemnosci moglo by mnie czekac po upojnych zakupach :D

Gość znalezne
powinni mu dac...nawet 1 % by mu wystarczyl...ale o czym tu mowic skoro 500 mu wzieli... a tu jeszcze ktos mowi o uczciwosci...ciekawe czemu uwazacie ze bank nie powinien byc uczciwy...a swoja droga tez chyba bym oddala, meczylo by mnie sumienie i wieczny strach ze i tak predzej czy pozniej bede musiala oddac i to z odsetkami...

Gość dkdkkdkdk
Za takimi pomyłkami, co więcej, stoją ludzie. " wina tego kto sie pomyli, i niech on ponosi konsekwencje" Czyli ktoś ma iść do więzienia, bo ty nie oddasz?

no tego to już za wiele!! a który bank jest taki uczciwy? co? jaki dają % na nawet 3-letnią lokatę a ile każą sobie płacić za byle kredyt? i jeszcze % na podatek od uzyskanych odsetek...

Gość dkdkkdkdk
"powinni mu dac...nawet 1 % by mu wystarczyl...ale o czym tu mowic skoro 500 mu wzieli... a tu jeszcze ktos mowi o uczciwosci...ciekawe czemu uwazacie ze bank nie powinien byc uczciwy.." To, że mu nic nie dali, to nie kwestia uczciwości, na litość.

Gość znalezne
dkdkd a uwazasz ze co to oznacza?? ich troske o to zeby malolat sie nie rozpuscil jak cyganski bicz?? tak...biedne banki, jeszcze ktos smie cos od nich zadac...ja pieprze, przeciez to ONI sie pomylili...za pomylki sie placi...po takich wypowiedziach zaczynam sie zastanawiac czy bym oddala, czy jednak forsa i kierunek - Kajmany...z dala od takich ludzi jak ten co to napisal...