Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlatanka003

czy wszyscy faceci zdradzają??? jak temu zaradzić??? PISZCIE

Polecane posty

Gość ajlatanka003

co myslicie na temat zdrady??? czy teraz każdy facet musi mieć kochankę??? z czego to wynika??? PISZCIE

nie ma mozliwości by temu zaradzić. To jest utrwalone luż w genach..... ;/

Gość ajlatanka003
chłopaki ale dlaczego tak sie dzieje to tak strasznie kobiety boli

Ja tam swojej żony nie zdradzam i nie mam zamiaru.... no chyba że z Jej koleżanką i w Jej obecności :D

Gość ajlatanka003
tak w ogóle to 1 kobieta nie wystarcza??? no dlaczego??

Gość ajlatanka003
gdzie znajdę faceta który mnie nie zdradzi??? jak takiego znacie to mówcie:)

To już jest wszystko w psychice. Kazdy człowiek ma w sobie chęc do zmian . wiadomo rutyna nudzi.....

Jest równouprawnienie, kobiety też mają kochanków :) A jak zaradzić? Nauczyć się rozmawiać z partnerem i mieć takie same, a przynajmniej zbliżone upodobania seksualne. Masz jak w banku, że nie będzie Cię zdradzał. No jeszcze przydaje się umiejętność osiągania kompromisu. I to wszystko.

ja z racji takiej a nie innej pracy sypiam z żoną tylko w weekendy i jest to raczej 1 lub 2 stosunki przez cały weekend, przewaznie z obowiązku (chcesz to masz). Powiem tak: gdyby zona była w stanie zrekompensowac cały tydzien bez seksu przez te 3 noce, które jestesmy razem to nawet nie pomyślałbym o innej kobiecie. Odpowiedź na zadane pytanie jest prosta: to żony swoim zachowaniem pchają nas w ramiona innych kobiet!

to po Ci ta żona Dyskretny Kochanku? Jak i tak ci nie wystarcza, to chociaz jej nie oklamuj i miej jaja ja zostawic, zeby sobie zycie ulozyla z kims innym!

Gość ghffg
ja uwazam ze z facetem trzeba duzo rozmawiaic o sprawach seksu.... o tym jakby chcial, jakie ma marzenia.. a jk powie ze chcialby potraktowac mnie dzis na ostro.. jak np pierwsza lepsza spotkana gdzies to nie smiac sie z jego marzen... tylko je spelnic...

Gość pytanie do rafała milosza
Skąd wiesz, że żona nie ma też ochoty na perwersje, skoro nigdy jej nie zaproponowałeś?

Według najnowszej ogólnoświatowej ankiety Durex\'a z 2007 roku, 60% ludzi na świecie jest zadowolnych ze swojego współżycia seksualnego, aczkolwiek jako zupełnie usatysfakcjonowanych określa się 44%. Spośród osób zadowolnych ze swojego współżycia seksualnego, 82% czuje się szanowanych przez swoich partnerów/partnerki. Spośród osób niezadowolnych, 39% wyraża chęć zaangażowania się w romans, 36% chce spędzać więcej czasu ze swoim partnerem/partnerką, 31% potrzebuje lepszej komunikacji i więcej intymności ze swoimi partnerami/partnerkami, a 29% uważa że ma zbyt niski popęd płciowy. Jeżeli chodzi o kwestie fizyczne, to 64% mężczyzn i 32% kobiet twierdzi że regularnie osiąga orgazm. 34% kobiet doświadcza braku odpowiedniego nawilżenia pochwy. 24% mężczyzn ma trudności z osiągnięciem erekcji. 53% ankietowanych (a było ich 26 000) dostrzega dobrodziejstwa wynikające z wprowadzania w swoje życie erotyczne nowych form wspóżycia, takich jak seks analny. http://www.durex.com/cm/sexual_wellbeing_results.asp#