Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko do mam

krotkie pytanko do mam

Polecane posty

Gość pytanko do mam

jak ubieracie swoje 1,5roczne dzieci w taka pogode, jest 9 stopni.... juz grube kurtki zimowe, rajtuzki itp.....? nie wiem jak synka ubrac...

Gość chodziki...nie nie nie
Moja mała ma zimowy kombinezon więc jeszcze za wczesnie ale zakładam jej ciepła jesienna kurtke i rajstopki pod spodnie.

Gość Tutura
grunt to nie przegrzewaj. Na rajtuzy pod spodnie jeszcze za wczśnie .

moja cora ma 21 m-cy, zakladam jej w taka pogode taka ciepla bluze, prawie ze kurtka to jest i na to jeszcze kamizelke, spodnei, pod nimi rajstopki, Jak przyjdzie zima to w najzimniejsze dni bedziemy siedziec w domu, a tak to przyjdzie zimowa kurtka, spodni takie od kombinezonu, ciepla czapa, rekawiczki, w wozku kocyk

rajstpy pod spodnie wcale nei za wczesnie... jest zimno, jakbym tak wyszla z corcia to zaraz by przemarzla, toc jest okolo 10st na dworze a odczuwalna jeszcze nizsza. Rajstopy koniecznie, tym bardziej jak sa to zwykle spodnie, bo zima to wiadomo ze sa takie ocieplane

Gość chodziki...nie nie nie
U mnie było 7 stopni i nie uważam ,że na rajtuzy jest za wczesnie.

Gość maluśśśśka
a same teraz też ubieracie rajtuzy pod spodnie? dziecko zwykle cały czas jest w ruchu i szybciej się przegrzewa!

chyba nie masz dzieci skoro takie bzdury wypisujesz. Nie wiesz co to przegrzewanie. Poczytaj sobei chociaz o tym skoro doswiadczenia nie masz... Dziecko nalezy ubierac tak: w takie ciuchy jak ubierasz sie Ty sama plus jeszcze jeden dodatkowy... Samej mi te jest zimno na dworzu,a dzieckos iedzace w wózku wierz mi ze marznie...

Rajty, spodenki ale nie ocieplane, koszulka z długim rękawem, bluza, kurtka ocieplana, czapka. Rano nawet szaliczek bo było tylko 5 stopni :o

Gość moj synek ma prawie
3 latka i rajtuz jeszcze mu nie ubieram ale faktycznie jest raczej w ciagłym ruchu

Gość pytanko do mam
dzieki mamy!!rajtuzki to dobry pomysl, ciepla bluza i kurteczka jesienna! jeszcze raz dzieki

Gość malajatoja
ja mojej malej tez zakladam jzu rajstopki pod spodenki, do tego bluzka + kurteczka i czapka

acha a co do wychladzania sie dziecka badz przegrzewania, sprawdza sie to wkladajac reke na kark dziecka, wtedy czujesz jaka ma temperature

Gość do świnki
tobie to raczej zawsze jest ciepło co? tyle tłuszczu, ma co grzać.

tłuszczu? chcialabys/chcialbys :) 61 kg na 174cm wzrostu to powiem Ci ze niemal top modelka :P a przy 2 dzieci jeszcze czynnie sport uprawiac.. to Ci wyczyn, na który Ty bys sie w zyciu nie zdobyla, pewnie brak Ci ambicji a swoje frustracje probujesz przelac na kafe ;) ZAL