Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeet

Jest tu ktoś z GLiwic?

Polecane posty

Gość mrofkaa
Witam wszystkich Gliwiczanin:D

Gość niedługo gliwiczanka
przyszlych gliwiczan tez?:)

w zimie zeszłego roku zrobiłam mały rekonesans tego miasta- pod kątem zamieszkania itp. : ładna architektura,tylko strasznie zaniedbana:( czy tam w ogole cos sie robi, tzn remonty na szerszą skalę?

Gość niedłudo gliwiczanka
właśnie o ogólne remonty okolic starówki- rynku chodzi, o ile sam rynek wygląda ok, to juz kilkadziesiąt metrów dalej tragedia:(

wątpię by na coś tam się zapowiadało... wogóle nawet nie mam szczerze mówiąc pojęcia czy te okolice należą w całości do miasta czy może do jakiś prywatnych osób :/ u nas za to lubią remonty ulic i to ciągnące się w nieskończoność :P zwłaszcza w miejscach gdzie ja jeżdżę ;p

no własnie, w sumie kamienice mogą być prywatne, i pewnie tak jest, co nie zmienia faktu,ze się strasznie prezentują w samym centrum- tym bardziej, zder są piękne, zabytkowe, a tak straszą... konserwator zabytków powinien zadziałąc...nie wiem czemu tak się uczepiłąm tych nieszczesnych budynków...po prostu mi ich chyba szkoda, bo zaczwyciłam się nimi podczas spaceru po starówce:) a w jakiej dzielnicy mieszkasz? gdzie są te remonty ciągłę? znalazłąm fajne mieszkanie w Chorzowie- czy opłąca się codziennie jezdzic do pracy stamtąd?

ja obecnie mieszkam na Koperniku, tam to są same blokowiska, na szczęście u nas remontów nie ma :P ale dorabiam w taki sposób że muszę dojeżdżać po całych Gliwicach :P mi osobiście najbardziej doskwiera remont Tarnogórskiej w okolicach Żernik i remonty Żernik, a tam robią już od bardzo dawna te drogi i jakoś skończyć nie mogą... wiem że jeszcze Żabińskiego robią (osiedle Waryńskiego) o remontach (chociaż nie wszystkich) można poczytać na stronie http://www.um.gliwice.pl/index.php?id=14705/1 ale najgorsze jest to że u nas się gdzieś jedzie i nagle się okazuje że ulica rozkopana i nigdzie o tym nie pisze... miałam wczoraj taką sytuację w okolicach placu krakowskiego, podjeżdżam na ulicę a tam połowa rozkopana, nie było gdzie samochodu zaparkować, na szczęście znalazłam jakąś wolną lukę między samochodami na innej ulicy co było dużym sukcesem :) co do tego dojeżdżania to już zależy co kto woli... i na ile kogo stać... miałam znajomych którzy dojeżdżali na uczlenie z miejscowości troszkę dalej niż Chorzów i pamiętam tylko jedno co mówili, że samochodem to jest nieopłacalna sprawa :P mi by się osobiście dojeżdżać nie chciało tyle, nie dość że to wydatek finansowy większy to jeszcze trzeba poświęcić trochę swojego czasu na dojazd do pracy i powrót do domu...

dorabiasz, tzn studiujesz? w Gliwicach? myslałam o wzornictwie, co prawda jestem juz po jednym kierunku, ale takie wzornictwo chyba jest dosc "przyszłościowe":)

studiowałam, niedawno dopiero co skończyłam studia i teraz jestem w trakcie szukania swojej pierwszej stałej pracy :P

Gość EWAX
Można prosić o nr telefonu do tej wróżki na Kozielskiej. Proszę....

Gość adambacz
Wróżka Katarzyna Gliwice tel. 662-814-310

Gość Krzysztof78
Szczerze polecam Wróżkę Hannę. Znana i bardzo dobra: www.wrozkahanna.pl. Kłaniam się, Krzysztof G.

Gość gość
jestem z gliwic mieszkauam na kozielskiej i chdzilam do 9 do szkly .nazywam sie buczna

Gość gość
Bezbłędna, rzetelna, konkretna oraz szczera! Tylko Wróżka Hanna- POLECAM!!!!

Gość gość
Ja mam psa z Gliwic :-)

Gość betinka z gliwic
Wróżka Hania: 666042876!!!!!!!!