Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

lubicie piwo??

Polecane posty

czy jak moj maz wraca po 12 godzinach z pracy i pije piwo i powtarza sie to codziennie to powinnam sie martwic ze sie rozpije??

Gość aga_123
alkoholizm ujawnia nie tym, ze ktos zapija sie do nie przytomności, ale tym ze nie mozemy sobie odmowic chocby jednego piwa

Gość aga_123
nie tylko tym miałam na myśli, jezeli dla kogos dzien bez jednego piwa to dzien stracony to rowniez jest to alkoholizm!

Gość lopi
powinnaś mu zabronić pić to piwo....rozumiem raz na jakiś czas ale codziennie to przesada...

Gość aga_123
porozmawiaj z nim i tyle

on twierdzi ze jedno piwo po pracy to nic zlego bo ciezko pracuje a po piwie ma lepszy apetyt i jak jest spragniony to sie piwem dobrze napije

Niby jedno piwo dziennie to nic takiego, ale jeśli on codziennie (bez wyjątku) musi się napić, to może lepiej dmuchać na zimne? :o Ja tam się za bardzo nie znam. Piwa nie lubię zbytnio. Jedynie Dog In The Fog :D Whiskey najlepsza:classic_cool:

moze nie codziennie bo jak mamy gdzies jechac albo jak wie ze mamy cos zaplanowane to nie ale jak wie ze nic nie mamy do roboty jest wieczor to siada przed telewizorem i pije piwo jedno czasem 2

Gość lopi
bo już pewnie musi je wypić...mój mąż też ciężko pracuje a piwo pije baaardzo rzadko....zabroń mu kategorycznie pić to piwo i zobacz jak będzie się zachowywał...

ale jak mam mu zabronic co powiedziec ! jak zaczynam krzyczec to on mowi ze przesadzam ze to tylko 1 piwo

Gość lopi
schowaj mu to piwo i nie kupuj

Gość cxvcxc
moj ojciec wlasnie zacznal od jednego po pracy, dzisiaj pije po 10, jst alkoholikiem:/

ale mnie pocieszyliscie!!moj maz jest cudowny nic nie moge mu zazucic ale to piwo zaczyna mnie martwic

Gość lopi
no to mu pochowaj to piwo i powiedz że nie ma pić i koniec...postaw mu się i już...

Gość lopi
Nieznany Sprawca---> nie wiem czy wiesz ale nawet lampka codzienna wina do obiadu może prowadzić do alkoholizmu....więc nie bądz taki pewien że ''tylko po piwku'' się nie wpadnie w alkoholizm....lepiej za wczasu dmuchać na zimne niż później się leczyć

>> nie wiem czy wiesz ale nawet lampka codzienna wina do obiadu może prowadzić do alkoholizmu.... Podobnie jak obżarstwo może prowadzić do otyłości, która też jest chorobą :o Może, ale nie musi, więc nie dramatyzuj 🖐️