Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

lubicie piwo??

Polecane posty

Gość gość
Lubię piwo, ale piwa w 99% sklepów kupić nie można, jedynie wyroby piwopodobne.

Gość gość
Jak dla mnie to może nie istniec piwo. Nie lubię go i basta.

Gość gość
To prawda. To dobre miejsce własnie zeby posmakowac różnych rodzajów piw. Tutaj rzeczywiscie mozna spróbwoac prawie wszystkiego.

Gość aggnoskowa
Jak każdy. Ale jesli juz mowa o Krakowskich restauracjach to jest jedna godna polecenia www.trzejkucharze.com Mysle ze spokojnie bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Mój maz lubi i to za bardzo

Gość gość
No w sumie takie miejsce jak to polecane w Krakowie z pewnościa cieszy sie naprawde bardzo dużym powodzeniem. Ale nie ma sie co dziwić bo jednak kto nie lubi napić sie piwka w dobrym towarzystwie.

Gość gość
nie przepadam

Gość gość
DObrze zjesc a napic sie piwka to też sa jednak osobne kwestie ale zawsze jest tak ze własnie tak ze na to piwko wybieramy sie zawsze ze znajomymi i dobrze przy nim bawimy :)

Gość gość
Ja tez bardzo lubie, zwlaszcza teraz latem. No i czesto tez z tego wzgledu ze mieszkamy w Krakowie bywamy w Ck Browar.

Gość celllinka
No prosze, a nie wiedziałem nawet ze jest takie miejsce... W sumie dobrze wiedziec, bo na pewno przyda sie jakiś fajny lokal na spotkania ze znajomymi w Krakowie.

Gość gość
Jak macie ochote to w Krakowie w CK Browar teraz mozna spróbowac 5 róznych piw tylko za 12 złotych. Warto wybrac sie ze znajomymi w weekend.

Gość gość
To ja jesli juz sie wybierzecie do tej restauracji koniecznie namawiałabym Was do spróbowania różnych piw smakowych. A samo miejsce jest ono warte grzechu :)

Gość gość
Ja co tydzień tam wpadam i zawsze załapuje sie jeszcze na dobry obiad. W tym tygodniu też byłam ze znajomymi. Szczerze i Wam polecam bo smakuje naprawde bardzo dobrze.

Gość mannnieska2
Rzeczywiscie bardzo fajne miejsce jesli chodzi i o dobre jedzenie i tez o dobre piwo to na pewno to wszystko tutaj znajdziecie.

Gość gość
No co Wy, od czasu do czasu dobrego piwa mozna sie napic. Ja musze przyznać ze po prostu najlepiej też jest w CK Browar w Krakowie. A zresztą tutaj oprócz dobrego piwa serwują również też i super posiłki.

Gość gość
To kolejne w takim razie miejsce na mojej mapie Krakowa. Na pewno skorzystamy i tam sie własnei wybierzemy.

Gość gość
Powiem Wam ja jak spróbowałam smakowego piwa to tez potem tylko takie zamawiałam. Z nami kobietami tak to jest ze własnie bardziej wolimy to co słodkie. Polecam wiśniowe.

Gość gość
Zgadzam sei z Wami całkowicie.Dobre, duże porcje, fajna atmosfera. Byłem pierwszy raz i będe na pewno wracał.

Gość gość
Jak nie macie planów na Sylwestra to polecam na pewno CK Browar. Organizuja tam własnie impreze sylwestrowa i mysle ze warto jest sie pojawić :)

Gość gość
CK Browar to moim zdaniem super pomysł jesli chodzi o miejsce w którym mozna spędzić sylwestrowy wieczór. Jestem jak najbardziej za i uwazam ze na pewno warto jest wybrać takie miejsce.

Gość gość
Chyba to rzeczywiscie jst fajne miejsce, skoro tak je polecacie. I wydaje mi sie ze chyba własnie zbiore przyjaciół i ta pojdziemy.

Gość gość
Cieszy mnie to ze powstaja tego typu miejsca w których wlasnie mozna napić sie dobrego piwa i przy okazji równiez i dobrze zjeść.

Gość gość
Ja bardzo lubie. I jesli chodzi własnie o miejsce to to polecane przez Was w Krakowie jest rzeczywiscie super. Ale na deser polecałabym coś jeszcze - latte chałwową. Jest pyszna.

Gość gość
nie lubie

Gość longinka90
Czyli nowe miejsce na mapie Krakowa które musze i ja odwiedzić. I właśnie brakowało nam pomysłu gdzie sie wybrać w tłusty czwartek i chyba mamy już odpowiedz.

Gość gość
Ja tez lubie smakowe i nie uwazam ze jak facet napije sie go od czasu do czasu to ucierpi na tym jego męskośc.

Gość gość
W Krakowie jest godne polecenia miejsce własnie w którym możecie napić sie dobrego piwa i wybrać spośród kilku rodzajów www.ckbrowar.krakow.pl/ Naprawde warto odwiedzić to miejsce.

Gość gość
Teraz na taka teraz wiosenną pogode zimne piwko to podstawa. A jesli mieszkacie w okolicach Krakowa to rzeczywiscie warto jest wybrac sie do CK Browar.