Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romyntyczna kasia

ROMANTYCZNY WEEKEND-GDZIE??

Polecane posty

Gość romyntyczna kasia

niedlugo mam 1 rocznice chcialabym zrobic mojemu kochanie niespodzianke i wyjechac gdzies,znacie jakies romyntyczne miejsca?nie chce jechac w ciemno,zalezy mi zeby bylo wyjatkowo

Gość romyntyczna kasia
hmm chcialabym cos wyjatkowego,moze w zakopanym,jakis sliczny hotelik z wielka wanna itd :)ale jakos nie za bardzo mam pomysl

Gość romyntyczna kasia
chyba nikt nie ma pomyslow heh

Gość piwoszka
Zakopane to jak dla ostatnie miejsce. Mega komercja, kupa ludzi, ledwo w knajpie sie stolik znajdzie, jak dla mnie w ogole nie romantyczne.Byłam tam tydzień temu. Lepsze już by były okolice. Są inne miejsca romantyczne, np. Kazimierz Dolny.

Gość romyntyczna kasia
a bylas w tym kazimierzu??

Gość piwoszka
byłam i bardzo mi sie podobało, ma swoj klimat. Poczytaj sobie na necie, jest kilka portali o nim.

Na Wsypy Wielkanocne się wybierzcie. Albo do Indii :P:P Zamów bilety i wycieczkę. I poinformuj go że musi zapłacić :P Na pewno bardzo się ucieszy :P

Gość romyntyczna kasia
hahaha dobre ale ja chce wyjechac na 2 lub 3 dni wiec moze macie jakies eee inne pomysly,nie tak odlegle hahaha

mam pomysł: Wisła. konkretnie Zajazd Biała WIsełka w Wiśle ul. Nowina 1a. piekne stylowe wnetrza w starym drewnianym dworku. Polecam pokój nr.1 - mój ulubiony ;) wspaniała okolica, trasy rowerowe, kilka km do ścisłego centrum, basen i inne atrakcje w hotelu Gołębiewski- rzut beretem ;)

Gość ka jo je
Popieram Kazimierz Dolny, teraz juz tam tyle ludzi nie bedzie co w sezonie:) Bylam tam 2 dni i zdążyłam się zakochać w tym miejscu:)

oczywiscie z drewnianym domu 65 zł/os + śniadanie 15 zł. Sniadanie oczywiście sie je w nowej czesci- i tam można podziwiać oryginalna stara drewniana pianolę! a i szafa garjąca tez jest ;)

Gość romyntyczna kasia
hmmm drewniany domek:) a maja kominek?? i duzaaa wanne ?? ;)

nie wiem jaki fundusz chcesz przeznaczyc ale ja proponuje Zakopane Grand Hotel Stamary jest naprawde super :) polecam

Gość styl girly
A co myślicie o romantycznym wypadzie nie na weekend do jakiegoś kurortu czy spa? Chciałabym sprawić prezent moim rodzicom na ich okrągłą rocznicę ślubu i myślę czy im nie podarować takiego drugiego miesiąca miodowego. Co o tym sądzicie>?

Gość przyszka
Myślę, że to dobry pomysł:)Ja też zastanawiam się czy nie pojechać na jakiś taki wyjazd teraz w czwartek, na 3. Króli. A masz jakieś sprawdzone, fajne miejsca?

Gość dorianka
Jakiś czas temu byłam w bardzo romantycznym hotelu na Mazurach, Młyn Klekotki się nazywał. Ceny bardzo wysokie, ale jeśli stać, to myślę, że warto, bo to jest dobre miejsce na wyjazd w dwójkę. Nawet ostatnio widziałam, że portal matrymonialny MyDwoje.pl organizuje konkurs na Szczęśliwą Parę 2010 roku, gdzie nagrodą jest wyjazd na 3 dni właśnie tam. Swoją drogą szkoda, że mojego męża nie poznałam przez ten portal, bo chętnie zgłosiłabym nas do tego konkursu:)

facet to ciul nawet cie nie pochwali, wez go na zakupy i kup cos sobie bedziesz bardziej sie cieszyc, niz swego buraka do paryza zaprosis, serio ci gadam, sama sie dowiesz co za burak moze byc maz

To magiczne miejsce ja sie zakochalam od razu. Kaziierz dolny słyszałam,ze piękne miejsce tak samo jak Naleczow. Nie byłam ale słyszałam, ze to piekne miejsca.

bardzo ładne tereny na wypad weekendowy są na pojezierzu brodnickim. Ogólnie całe pojezierze jest piękne. Dużo terenów na romantyczne spacery i wycieczki rowerowe. Do tego jest tam też fajne miejsce, nazywa się Głęboczek. To takie spa z winnicą. gdzie specjalizują się w zabiegach z winoterapii, typu peelingi z pestek winogron itd.

Gość junona555
Moim zdaniem wyjątkowo romantycznym miejscem jest Kraków. Pełno tam zacisznych kawiarni i restauracji. Zawsze jak tam jestem to odwiedzam Le Scandale na Kazimierzu, ponieważ panuje tam bardzo fajna atmosfera. Na pewno też będziecie mieli gdzie spacerować w Krakowie, w końcu tyle tam małych uliczek.

Gość Malgosiaaam
ja mieszkam w wawie i chciałam się gdzieś wybrać blisko, ale uciec od miasta :) znajomi byli na swojej rocznicy w Jachrance w hotelu Windsor, dlatego z polecenia wybrałam to miejsce i nie żałowałam! mój mąż był zachwycony, bo wyjazd cudnie się udał

Gość a moze akiko
w beskidzie sądeckim,odcięci od swiata,z japońskim jedzonkiem,atrakcjami?

Gość iknowbelive
co i gdzie i jak z Tym beskidem sądeckim? ja pochodzę z tamtych okolic i nie bardzo kojarzę, gdzie się można zaszyć i odciąć od świata. Ale właśnie dlatego, że górki mniejsze są moją rodzinną okolicą to ja bardzo chętnie wybrałabym się w zupełnie innym kierunku mianowicie na Pojezierze Brodnickie do Hotelu Głęboczek. Moja koleżanka z pracy tam była i mówiła, że jest cudnie miejsce jak z bajki.

Gość djdjdjjjjjjjjjjj
50 rocznica slubu, rozumiem. Praga :)

Gość Monitka_scitka
Tylko Pałac w Paszkówce. Masz tam wszytko - świetną restaurację pod ręką, komnatę z dużym jacuzzi i śniadanie do łóżka a do tego takie pierdoły typu masaż, wino. My byliśmy w ubiegłym roku (2012) z meżem i płaciliśmy coś koło 700 zł. Było warto

Gość monik_ka27
Przy podejmowaniu decyzji, gdzie pojechać na weekend, warto rozważyć Kraków i jego mniej znane dzielnice. Wyjazd do Krakowa nie musi wiązać się z kolejnym zwiedzaniem Wawelu czy Kościoła Mariackiego. Miasto warto zobaczyć z innej strony i wziąć udział w imprezach krakowskich. Wieczorem można wybrać się do teatru, a potem na kolację do jednej z urokliwych restauracji. W kwestii noclegu polecam zajrzeć do http://www.antiqueapartments.pl/