Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Jak poznać że się komuś podobasz ?

Polecane posty

Gość wyii
no jak jeszcze?

Gość po błysku w oczach

Gość gkjljg
w takim razie nikomu sie nie podobam :(

hmmm, a ja tam nie wiem... ten akurat to się gapił na mnie jak nie rozmawialiśmy ze soą, a gdy dochodziło do rozmów między nami, to nigdy, no nigdy się na mnie nie patrzył... :( tzn jak zadawał ważne pytania to wtedy tak... a ja głupia normalnie tez jak mi się ktoś podoba to nie umiem z tą osobą rozmawiać... strasznie mnie oniesmiela to i w ogóle mam ochotę wtedy uciec :(

i nie umiem zinterpretować jego słów. znamy się już długo, i nadal ze sobą nie jesteśmy. istatnio jak się mnie pytał czy mam już chłopaka, to zaś mi napisał, ze nie chce by ta osoba cierpiała tak samo jak on... :(

Gość nie wiem ale to się po prostu
Dragonka Mimonka 26 -->nie wiem za bardzo o czym mowisz.chodzi ci o to, czy facet wyznal mi to? czy bylismy pozniej w zwiazku?

moge od razunapisac moje przypadki. X: widzialam, ze ociagal sie z zalozeniem kurtki by wyjsc z sali, bo czekal na mie, po drodze nawet zagadal kobiete, widzialam, ze to ukartowane jest. pozniej zagadal mnie na przejsciu. Y- patrzyl sie na mnie caly czas, pozniej sie dowiedzialam od jego kolegi, ze mu wpadlamw oko. Z- tez bylo jednoznaczne, to sie widzi, po prostu lapal kontakt, zagadywal, byl mily, chcial byc blisko mie, pomagac, chronil przed debilami. jeszcze jak faceci zdrabnijaa moje imie i czesto je wypowiadaja to tez wiem, ze cos jest na rzeczy. jesli facet nie robi ewidentnie zadnych takich akcji, to nie znaczy,z e mu sie nie podobasz, ma po prostu inny plan dzialania, charakter itp itd. terz np jestem w kropce, nie wiem co pewien facet sobie o mnie mysli, nie daje jasnych sygnalow, jak juz robi krok w przod to zaraz potrafi sie cofnac. pozdrawiam;)

teraz*

do mnie kumpel pisał smsy na \"kochanie\", zaprosił do kina, podobno często się na mnie patrzy, codziennie odzywał się na gg, w szkole już było gorzej z jego zagadywaniem, ale też czasem podszedł i spytał się co tam słychać, często mówił komplementy, na lekcji wysyłał sygnałki, smsy.... no a teraz zauważyłam, że wymienia jakieś dziwne spojrzenia z inną koleżanką, uśmiechają się do siebie. na gg też od trzech dni się nie odzywa.. nie wiem co z nim, czy w ogóle był zakochany we mnie? a jeśli tak to co, już mu przeszło, bo inną dziewczynę zauważył? posrane to.

Gość nik nii
za łatwo z toba szło i sie znudził, to normalne

Gość fajny temat wiec up

Gość upupupupupupupupupu

Gość barbie cool
mnie tez sie ktos podoba i moze i ja jemu tez,ale jak jestem obok niego stres mnie zjada i nie potrafie popatrzec mu sie w oczka i dac mu do zrozumienia to co chcialabym,a szkoda bo yalez mi na nim

Gość barbie cool
niesmiałosc jest zawsze na początku teraz mam tak ze jak sie widzimy to juz czasem na niego patrrze,ale nadal mam obawy przed patrzeniem mu wprost,jak patrze wtedy czuje coś,jest to super uczucie,ale z drugiej strony boje sie go bo może nic nie wyjsc

Gość barbie cool
własnie nieśmiałość,ciężka ta miłość

Gość hdyslaml
a jak z daleka patrzy, a rozmawiajac w cztery oczy spuszcza wzrok, jak gdyby nie miał odwagi spojrzeć w oczy?

Gość mlaaaa
jak z bliska nie patrzy w oczy to znaczy, ze mu sie podobasz. Uwierz mi...

Gość hdyslaml
mam taką nadzieję, bo facet kręci mnie niesamowicie:P

Gość inaww
mnie też kręci pewien facet i nie wiem też co zrobić aby sie przekonac czy wpadłam mu w oko

Gość hdyslaml
no właśnie - najgorsze jest to, że człowiek może sobie coś wmówić i sam kręcić sobie film;) gdy on jest w pobliżu, czuję takie dziwaczne napięcie, ale to dzieje się może tylko z mojej strony:O najfajniejsze jest to, że on chyba nigdy nie patrzył mi w oczy, gdy ze mną rozmawiał - pierwszy raz doświadczyłam czegoś tak dziwacznego

Gość mlaaaa
Za to ja wiem, ze sie podobam jednej dziewczynie, bo wysyla oczywiste sygnaly, tylko ze ja nie wiem, czy ona mnie sie podoba... nie mogloby to wszystko jakies prostsze byc?:P

Gość ghfjhg
tzn jakie sygnały?

Gość hdyslaml
mlaaaa skoro Ty nie wiesz, czy ona Ci się podoba, to chyba nie zaiskrzyło jednak? najfajniejsze jest przyciąganie obustronne:)

Gość mlaaaa
no poki co za bardzo nie zaiskrzylo, ale zastanawiam sie, czy nie dac temu szansy, bo kto wie co moze nas czekac?:) aha, ja w ogole nie znam tej dziewczyny, tylko sie mijamy czasem:)

Gość ghfjhg
ale też sie do niej usmiechasz?

Gość mlaaaa
czasem tak, a czasem mnie az wmuruje w ziemie i wtedy nie:D