Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Jak poznać że się komuś podobasz ?

Polecane posty

Gość hdyslaml
mlaaa- a czy ta dziewczyna podoba Ci się przynajmniej? Jeśli owszem, to rzeczywiście możesz spróbować:) Nóż widelec wykluje się z tego jakaś fajna znajomość lub coś więcej:)

Gość hdyslaml
No to ona musi mieć jakieś piorunujące te spojrzenia:D

Gość mlaaaa
naprawde jest piorunujace, chyba nie znam nikogo innego kto tak bezposrednio i bez zahamowac patrzy prosto w oczy:D czy mi sie podoba - cos w niej jest;)

Gość naiwna niunia
a jak ty jej mlaa pokazujesz ze ona ci sie podoba

Gość naiwna niunia
a tak wogle to mi tez jeden sie podobaa,ale nie wiem czy on wolny chlopak jest usmiecha sie do mnie i ja doniego tez,ale ciekawe co zrobic aby sie przekonac czy licze sie jakos dla niego i czy nasza znajomosc ama jakas sznse

Gość hdyslaml
naiwna - przecież mlaaa napisał, że nie jest pewny, czy ona mu się podoba, więc po co ma dziewczynie złudne nadzieje robić:P

Gość mlaaaa
odwzajemniam spojrzenie...chyba:D

Gość naiwna niunia
aha no tak,ja to kurna nie wiem czy mu się spodobałam,ale chyba tak bo tez czasem się usmiecha do mnie ylko ja głupia czasem nie patrze mu w oczy bo stres mnie zzera a w brzuchu igły przechodzą,ale co zrobic aby sie przekonac czy facetowi zależy,jest jakas metoda na sprawdzenie

Gość ghfjhg
no własnie tez chcem wiedzieć

Gość naiwna niunia
może niech jacyś panowie na ten temat się poprostu wypowiedzą

Gość mlaaaa
To ciezko powiedziec, widzisz, ja nie jestem pewny czy mi sie ta dziewczyna podoba, a i tak odwzajemniam spojrzenie. Jesli ten facet patrzy ci w oczy z wlasnej, nieprzymuszonej woli:D to zapewne mu sie podobasz:)

Gość naiwna niunia
patrzy mi się w oczy,ale czy to już świadczy o czymś chyba nie koniecznie,on ma inne możliwości poznania mnie i nie korzysta z nich jak narazie,moze trzeba czasu na pewne działania,ja wiem że czuje coś jak ide do niego to trzęsą mi się dłonie i nie tylko cała spięta jestem

Gość ghfjhg
na mnie sie raz patrzy taki jeden a raz nie, zresztą wszyscy sie patrzą, no kurcze wkurza mnie to!

Gość mlaaaa
naiwna niunia - moze jest niesmialy, albo niepewny twojej reakcji, bo jak sama piszesz - nie patrzysz na niego:P

Gość naiwna niunia
czasem patrze a czasem nie bo pesze sie i boje ,ze zaraz coś pomyśli,kurcze chciałabym aby to on przejął inicjatywę

Gość naiwna niunia
a czy to jak będę ciągle patrzeć na niego myślisz da mu coś do zrozumienia

ojjj... to ja patrzę na jednego kolegę z roku i on też się patrzy, ale nie wiem czy w tym samym kontekście co ja... fakt mogłoby to nie być takie skomplikowane :P

Gość naiwna niunia
właśnie to,że się patrzy jeszcze o niczym nie świadczy,można tak się patrzeć przez rok dwa i tak bez skutku:)

Gość ghfjhg
w dupie mam wszystko, nie chcem sie zakochać!

Gość naiwna niunia
a czemu tak mowisz

Gość naiwna niunia
uczucie jest super ale nikt nie mowi ze będzie nam łatwo

Gość ghfjhg
tak ale ja bym nie zniosła rozczarowania, porzucenia a nie jestem zbyt piękna ,wiec sama rozumiesz ciężko jest

Gość naiwna niunia
wiesz co wygląd nie jest najistotniejszy liczy sie środek człowieka taki człowiek wtedy jest wartościowy,ja mam jakis wygląd wiem ,że faceci się patrza często zaczepiaja ale to nie jest najważniejsze naprawde co po ty m ze ktos piekny jak w srodku czerstwy,mysle ze jestes wartosciowa osoba i nie musisz bac sie o rozczarowanie

Gość naiwna niunia
powiem ci jeszcze ze ja tez mimo wszystko boje sie rozczarowania w sumie nie jestem nastawiona ze i cos wyjdzie ale bardzo chciałabym tego,ale powiedziałam sobie ze jak za jakis czas nic nie bedzie zrobie pierwszy krok i jesli okaze sie pomylka no to trudno:(

Gość fgbdsgf
nie jestem zbyt smiała,nigcy nie xrobiłabym pierwszego ale jak on by zaczął to by jakoś sie potoczyło ale ja pierwsza nigdy, nie chcem robić sobie nadziei

Gość naiwna niunia
moze uśmiechaj się do niego i w ten oto prosty sposobik dasz mu tak delikatnie do zrozumienia ze podoba ci się i wtedy może on przejmie inicjatywe

Gość fgbdsgf
jeszcze on pomysli jak taka brzydula smie sie do niego usmiechać ale co tam nie zaszkodzi mi :)

Gość naiwna niunia
uwierz w siebie nie myśl tak o sobie bo tylko sie dolujesz pomysl o tym co masz piekne w sobie o swoich wartościach

Gość fgbdsgf
dzięki :) ide spać, dobranoc :)