Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoBardzoZła

Powinnam być zła?

Polecane posty

>> przeciwieństwie do twojej dziewczyny MAM WŁASNE ZDANIE I NIE DAJE SOBĄ POMIATAĆ Wiem. I dlatego teraz siedzisz na kaffe, a twój chłopak z kumplem na piwie :D

>> Ale chyba nic by nie szkodziło gdybyś z kumplem umawiał sie wczesniej a nie w ostatniej chwili? Czy do was nie dociera, że czasem moze ktos z taką propozycją zadzwonic za piec dwunasta? :o

Gość BardzoBardzoZła
i dlatego teraz mu nie odpisuje, a on do mnie wciąż pisze, bym się nie gniewała :)

Gość BardzoBardzoZła
nie dociera do mnie to, że możesz tak po prostu polecieć do kumpla nie myśląc o dziewczynie. To do mnie nie dociera

Gość BardzoBardzoZła
Jednak mam chłopaka, któremu na mnie zależy i liczy się z moimi uczuciami, bo wie, że gdybym ja mu tak zrobiła byłby na mnie zły na 10000000000.......%

>> nie dociera do mnie to, że możesz tak po prostu polecieć do kumpla nie myśląc o dziewczynie. To do mnie nie dociera Mysle o niej. Dlatego dzwonie i mowie, ze sory, ale dzisiaj nie przyjade. Po co mam wic sie w kłamstwa i wmawiac jej ze mi cos wypadło? Mowie wprost - ide na piwo. Do zobaczenia jutero. Jak fuknie, to jej przejdzie.

Gość a ja powiem......
Nieznany ale to tez świadczy o tym jaki do Ciebie mają stosunek koledzy. DZwonią w ostatniej chwili bo wiedzą ze zawsze jak ten piesek do nich przylecisz.

Gość BardzoBardzoZła
Tylko, że oni pewnie swoje kobiety informują o tym wcześniej, a twoje plany związane z dniem mają w dupie :D

Wg mnie Nieznany Sprawca mądrze prawi :P Trzeba wrzucic trochę na luz i tyle. Swiat sie nie zawali jak sie raz nie spotkacie. Gorzej by było, jakby Cie nie poinformował o niczym a Ty bys na niego czekała :/

Gość BardzoBardzoZła
tak poluzujcie chłopakowi trochę `smycz` a całkiem wam ucieknie :) dobranoc wszystkim

Gość BardzoBardzoZła
oczywiście jak coś to metafora taka, bo niektórzy ludzie na forum bywają trochę niekumaci ;]