Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenka cenka

czy to nie za dużo??

Polecane posty

Gość cenka cenka

Wypatrzyłąm wczoraj rewelacyjne półbutki, cudne i idealnie leżą(mam nietypowa nózke rozmiar 4 :( ) ale troche cena mnie odstrasza...190 złotych....Czy dałybyście tyle za butki???

Gość a co to za problem
gdybym zakładała je do pracy, szkoły (czyli prawie codziennie) i byłyby tego warte (np. byłyby skórzane, dobrej jakości) to tak, na pewno bym nie zapłaciła tyle za buty tylko na wesela i inne tego typu imprezy.

Gość cenka cenka
Są skórzane, przesliczne i byłyby do pracy i nie tylko.Pasują i do spodni i do spódniczki.Zawsze jednak kupowaalm tańsze buty, moje najwieksze szleństwo to 150 zł za kozaki.Co jednak jeśli okaże się,ż enie są wygodne, ale uwierają mnie??? ( mają 4 cm obcasik)

Gość 190 za skórzane buty
to normalna , niewygórowana cena

Gość a co to za problem
musisz w nich pochodzić po sklepie, a na obtarcia są różne sposoby, jakieś żelowe poduszeczki, wkładki, podpiętki. Moim zdaniem warto. Zwłaszcza, że trudno Ci znaleźć swój rozmiar.

Gość ło matko...
no to jutro gonię do sklepu :D

Gość 190 zl to malo
najdrozsze buty, jakie mam, kosztowaly 400zl - ale i tak wiem, ze one nie sa drogie, tylko "srednie" - to wloskie kozaki... jest wiele butow duzo drozszych, za na przyklad 900 zl czy 1200... i jest tez wiele kobiet, ktore nie da za buty mniej niz 3 stowy... nawet, jesli to zwykle japonki... nie pamieatm, zebym za kozaki dala w ostanich latach mniej, niz 250... tak wiec 190 zl to bardzo malo

Gość normalny rozmiar
rozmiar 4 to jak mniemam 37, więc nie jest nietypowy tylko bardzo popularny, ja sama taki noszę oraz większość moich koleżanek, więc na pewno znajdziesz tańsze nawet ze skóry naturalnej.