Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOoOoO.

Jest mi tak samotnie, że zaraz zwariuje

Polecane posty

Gość OoOoOoO.

Nie mam przyjacioł. Mało mam znajomych. Moj facet nie ma czasu zeby sie za czesto ze mna spotykać. Sam ma kilku przyjaciół, z którymi jest cholernie blisko. Ja nie mam nikogo takiego. Kolejny samotny wieczór. Mam 22 lata a nie dorobiłam sie zadnego prawdziwego przyjaciela, oprócz kilku pseudoprzyjaciołek, przez które dorobiłam się tylko mniejszego zaufania do innych ludzi. Płakać mi się chce i czuje sie beznadziejnie :(

Gość OoOoOoO.
Nie jestem brzydka, przynajmniej taką opinie słyszałam. Ale co tu ma wygląd zewnętrzny do tego? Jestem po prostu dla wszystkich powietrzem.

Gość OoOoOoO.
Ja już nie wyrabiam, po prostu straciłam juz sens zycia. Nawet jak otwieram sie przed innymi ludzmi to nie działa i tak na drugi dzien jestem juz tylko powietrzem, nikim ważnym.

Gość oooooesi
ty chociarz faceta ...

Gość noooona
a ja nie mam faceta i mi z tym źle.

Gość taki jeden..
trochę więcej optymizmu:)

Gość OoOoOoO.
ale co z tego ze mam faceta jak widze go rzadko jak nie wiem co? nie mamy mozliwosci czesciej z powodu jego pracy i innych obowiazkow :( Kocham go ale tak bardzo go potrzebuje miec czesciej. On tego nie zrozumie ze jestem samotna, bo sam pewnie nigdy nie doswiadczył tego uczucia.

Gość oooooesi
ja NIGDY nie miaelm dziewczyny, przyjaciela, jeszcze kilka lat samoboj morowany

Gość OoOoOoO.
wojewodztwo pomorskie, a Ty ?

Gość OoOoOoO.
Tak wiec jesli uwazasz ze to tylko wyglad zewnetrzny warunkuje udane zycie towarzyskie- dla Twojej wiadomosci- nie jestem brzydka. Normalna, zadbana dziewczyna, dla niektorych ładna. Wiadomo są gusta i guściki. Ja tez powoli zaczynam o samobojstwie myslec, bo wariuje. Samotnosc zabija.

Nieznany sprawca to debil. Nie zwracaj uwagi na to co pisze. Ja sądzę, że powinnaś częściej wychodzić z domu. Siedząc w czterech ścianach na pewno nikogo wartego uwagi nie poznasz, a co za tym idzie nie dorobisz się przyjaciół. Mam 15 lat :D

Gość taki jeden..
teraz marudzicie aż jakiś się znajdzie i wtedy będziecie narzekać jaki on niedobry i zatęsknicie za czasami kiedy byłyście same

Gość taki jeden..
a nie prościej zacząć trochę bardziej wychodzić do ludzi co Koleżanki?

Michal mimo 15 lat ma racje tylko jakos sobie nie wyobrazam wyjscia gdziekolwiek w pojedynke.Natomiast jesli chodzi o facetow to juz wolalabym nikogo nie poznawac bo jak na ten moment jest spore zamieszanie jak zwylke u mnie.Ale mi zalezy na poznaniu fajnej kolezanki z ktora moznaby bylo pogaac o wszystkim a z nie wszystkimi moimi kolegami tak mozna.

Gość oooooesi
michal gdzie wyjsc ?? tanczyc nie za dobrze umiem, na silce nuda zajecia wieczorowe ? -strata czasu, jakas masowa impreza .. samemu ?? :(

Na przykład do pubu na drinka. Jeśli ktoś siedzi sam, zapytaj czy możesz się przysiąść. Może będziecie mieli o czym rozmawiać, a jeśli nie to próbuj do skutku. Przyjaciele sami ci w ręce nie wpadną. Najważniejsze to otworzyć się na ludzi.

Gość oooooesi
zeby sie bardziej zdolowac ? dlaczego nie ;/

Gość barber
Mam podobnie. Nie mam przyjaciół, kilku znajomych, którzy i tak się wykruszają. Mam faceta ale nie takiego prawdziwego, tzn chodzi mi o to, że nie jest moim przyjacielem, nie potrafię mu mówic o wszystkim. Jestem sama sobie w domu z rodzicami.

Gość OoOoOoO.
niezapominajka moze na gg pogadamy? Co Ty na to ? Ile masz lat?

Gość oooooesi
to do sprawcy bylo :) W pubie nie dosiądziesz do kogos bo jak sam to przewaznie jakis pijak a do grupki ludzi podejsc ? nie wypada

Ale, żeby z kimś sie zaprzyjaźnić najpierw trzeba tą osobę poznać. Nie uważasz? Wiedziałem, że zaraz będzie cos w stylu: "mimo 15 lat"...