Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOoOoO.

Jest mi tak samotnie, że zaraz zwariuje

Polecane posty

>> W pubie nie dosiądziesz do kogos bo jak sam to przewaznie jakis pijak a do grupki ludzi podejsc ? A skąd wiesz, że ktos nie jest w takiej samej sytuacji jak ty, albo czy nie przeżywa jakiegoś rozczarowania i po prostu przyszedł, żeby odreagować.

Gość taki jeden..
jest mnóstwo mozliwości, kluby, księgarnie, teatry, mozna wsykoczyć z kimś z pracy, czy ze studiów, jakiś dodatkowych zajęc, nawet w necie mozna kogoś wychaczyć. Tylko trzeba odrobiny chęci

Gość oooooesi
wydaje sie takie proste :) probowalem ale po 1 rozmowie kontakt sie zawsze urywa

>> A skąd wiesz, że ktos nie jest w takiej samej sytuacji jak ty, albo czy nie przeżywa jakiegoś rozczarowania i po prostu przyszedł, żeby odreagować. Synku, jak już dorośniesz i wpuszczą cie kiedyś do baru, to zobaczysz jak wyglada bar :o Za dużo filmów się naoglądałeś :o

Gość oooooesi
napisalem bo musialem sie "wyproznic", wiem ze musze cos zmienic ale jest strasznie trudno :/ najgorszy jest strach przed odrzuceniem

Gość korolowa jabarbarowa
ja tez samotna.. nie mam zadnych przyjaciol. a wszystkiemu winne jest siedzenie w czterech scianach.

Gość oooooesi
Otwórz się na ludzi, a zobaczysz, że będzie lepiej. Wiem, ale jak ??

Gość oooooesi
najgorsze jest to, że ludzie zawsze na 1 miejscu beda stawiac wyglad osoba zadbana, uczesana, pachnąca, umięśniona, ale brzydka nie przejdzie ...

Jednak jeszcze coś dopowiem. Jeśli się uczysz, na pewno w szkole/klasie jest kilku miłych i życzliwych dla ciebie ludzi. Zaproś kogoś na kawę, do pubu albo np. na kręgle. Jeśli się nie uczysz to na pewno masz pracę, bo z czegoś żyć trzeba, a w pracy też są ludzie warci uwagi.

Gość taki jeden..
a czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ostatnio gdzieś wyszedł?

Gość oooooesi
silka 3 razy w tygodniu, co 2 dzien przejazdzka rowerem, dodatkowa szkola jezyka angielskiego po leckcjach i czasem na browca gdzies sie wybiore

Gość i dont want be a star
Wiecie co? Według mnie po prostu sie rodzisz takim osobnikiem skazanym na katastrofe towarzyska. Ja niestety taka sie zrodzilam i juz nic na to nie poradzę. Jestem samotna i chyba do konca zycia taka zostane. Najgorsza jest ta zazdrość, ze inni maja zajebistych przyjaciol na których mogą liczyć w kazdej sytuacji. Zazdroszcze!

Gość taki jeden..
i co nie ma tam nikogo z kim mozna pogadać? Nie wierze

Gość mi tez jest samotnie i nie mam
pracy ale ide jutro oddac krew. Trzeba sie jakos mobilizowac w zyciu.

Gość oooooesi
pogadac da sie ale zeby sie zaprosic do baru albo na pizze to juz nikt nie chce

Gość a nie macie jakiegos swojego
srodowiska? moze studiujecie? jmoze jakas kolezanka z dawniej szkoly? Moze kurs jezykowy czy jakikolwiek inny? Wasi rodzce pewnie maja znajomych z dziecmi w waszym wieku, nie spotykacie sie? Moze wolontariat,zaangazowanie sie w jakas akcję? jest tego mnostwo! Jakies stowarzyszenie? Ludzi sie widzi nie tylko w pubach. W wiekszych miastach sa wystawy, koncerty, spotkania zajrzyj do GW w Co jest grane..

Gość i dont want be a star
ej ludzie co z tego ze spotkacie sie z jakas tam kumpelą/kumplem- pogadacie o pierdolach, o pogodzie i baj baj. Zero kontaktu przez najblizsze 2 tygodnie a potem znowu maly wypad na male pogaduchy o niczym. Potrzebujemy kogos bliskiego, z kim bedziemy mogli poczuc sie , ze nie jestesmy sami. Nawet nie wiecie jakie to wazne miec kogos komu mozna sie wyplakac, pogadac od serca. Boże, jak ja zazdroszczę ludziom posiadajacych prawdziwych przyjaciół.

Gość taki jeden..
dokładnie tak. Jest tyle opcji trzeba tylko się zebrać i ruszyć doope z domu:) Głowa do góry:)