Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana do szaleństwa...

Kocham się w koledze z klasy!

Polecane posty

Gość magda7xDeee
Powiedz mu prosto z mostu ,, Kocham Cię" i tyle !!!! I napewno będzie z tobą chodził!!! Powodzenia xDeee

On cie kocha, tamtej nie tylko tak mowi. Wez kobito poiedz mu ze go kochasz spotkajcie sie gdzies. 3 lata i nic, ja tez sie zakochalam w koledze z klasy, on pierwszego wejrzenia.

Gość Dominika ; )
O bez kitu , troche przesadzasz z tym ze mu zalezy na Tobie... b o moze poprostu zaintrygowałaś go , ale mam pdobną sytuację bo bujał sie we mnie chłopak z klasy a teraz ja w nim ... ;D jestem katem i tyle

Gość Werczii
Ja sie zakochałam w koledze w czwartej klasie podstawowki. Teraz jestem w II liceum. W pierwszej gimnazjum mu powiedzialam o tym i on powiedzial to samo. Jestesmy razem 5 lat :))

Gość gość
Jak można kochać kolegę z klasy i to w dodatku do szaleństwa??paranoja ..jeśli szkoła to dzieciarnia ,jesli dzieciarnia to nie miłość ,jeśli nie miłość to nie do szaleństwa .Tak to widzę. Ogarnijciesię.!.s

Gość gość
jestem w 5 klasie przyszłam do nowej szkoły zakochałam się w koledze z klasy on o tym wie moja kol tez się w nim kocha i nwm co mam zrobić zależy mi na nim

Gość gość sylwia
19.14Głupia jesteś i tyle.Dorosniesz..zmądrzejesz! oj dziecko .