Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

Gość tylko jego usta
"asiuli komisja przydziela dwa metry węża strażackiego z zaworem kulowym. " GENIALNE;> ;) hehehe

Gość znowu nie mogę się
powstrzymać od krytyki.....nie masz problemu!!! Zostaw go choć to okrutne ale on przeżyje i znajdzie sobie kobietę wartościową która go będzie kochała, a Ty go nie kochasz więc po co z nim jesteś, gdybyś go kochała to jego 15 cm to nie był by problem bo to wcale nie mało....

no, to urodziła nam się śliczny, potworkowaty oksymoronek :) społęczeństwo i tak jest wykrzywione :P dziękli ofe rmo, wystawie chyba na allegro, a zysk przekażę na cel charytatywny

urzekła mnie wypowiedź [ madlennnee z 18.09.2008] 21:46 :-D , fajnie ujęłaś swój katalog ;) Jeśli moge coś powiedźieć, ale w tej materii nie jestem ekspertką........ hehe, to wydaje mi się, że mężczyzna powininien wnieść do związku coś wiecej jak ptaka.

Gość tylko jego usta
Ale fakt jest taki, że faceci z penisem 15 cm są w zupełności normalni i w pełni sprawni seksualnie. Tak samo 15cm jak i 20 cm może byc niedojdą w łóżku. Poza tym ja jestem zwolenniczką grubości,a nie długości;P

Gość znowu nie mogę się
no to kobietki nie zostaje wam nic innego jak wylot do afryki !!!!!! Powodzenia udanych łowów 40 cm:)

Gość tylko jego usta
O i zgadzam sie z Wróżką:) Jak poznaje sie faceta, to on nie wywala przed nami na dzień dobry swojego penisa do oceny:/ A jak łepek jest fajny, to było by całkowicie debilne rzucać go tylko z powodu braku kilku cm do wyśnionego ideału...

22:33 tylko jego usta "bo jak ma byc kobiecie przyjemnie kiedy nie czuje penisa?" Ja pie**ole...ja nawet własny palec czuję, a co dopiero męskiego penisa...Do tej pory myślałam, ze opowiastki o rozjechanych c*pkach to jedynie mit...a jednak nie...;/ heheh tak czujesz swojego palca kiedy jestes juz bardzo podniecona i mokra:D? buaha jaaaaaaaaaaasne:D a świstak sobie siedzi:D

jak faceci piszą p rzucaniu dziewczyn z powodu nadwagi to znajdują więcej zrozumienia żarty żartami, liczą się uczucia, a nie centymetry, ale Autorka topiku nie pisała o miłości życia, tylko jakimś tam facecie, z którym kręci, więc rozumiem, że ten topik to po prostu miejsce na frywolne zarty element wyzwolenia kobiet, żartowanie o facetach - nie tylko te dyskusje ile ma kobieta wazyć i czego tam jeszcze sie do niej wymaga wiadomo, że niezależnie od tego, co się sądzi na chłodno, nikt sie tym nie przejmuje, kiedy kocha, nie ma co się zaperzać :) pozdrawiam 🌼

Gość tylko jego usta
pain au chocolat - masz wate w głowie

ja jeszcze nie rodzilam.... mialam przed moim obecnym tylko jednego faceta....a moj obecny ma wiele wiecej niz 15 cm.... eks mial cienkiego i małego..mam wiec porownanie.....i zadna technika nie pomoze jak ma sie dzdzownice w gaciach...

tego sie boje za kazdym razem, gdy poznaje faceta, ktory mi sie zajebiscie podoba 😭 i zwykle po takich macankach go zostawiam :O STATYSTYKI KŁAMIĄ!!! :O😭😡:P😠:O:(

Lucky - to do mnie? :Onie,na pewno nie do mnie, nie mowilam, ze ide spac :D

przyznaję wam rację dziewczyny faceci z małymi peniskami, niskim wzrostem i brzydkim wyglądem to totalne śmiecie, na które żadna laska nie powinna nawet spojrzeć powinna powstać jakaś firma eutanazyjna, która uśmiercałaby pod przymusem takie badziewia jak ja :-O

nie o to chodzi po prostu jesli facet jest FAJNY, a ma malego fiutka to niestety.. ale jesli jest zajebisty a ma malego fiutka to ujdzie :) czasem trzeba nadrabiac czyms innym (sama nie wierze, w to co wlasnie napisalam :O bo tak szczerze to nie wyobrazam sobie zycia z krótkopenisowym facetem :( )

Gość ofe rma
"bo tak szczerze to nie wyobrazam sobie zycia z krótkopenisowym facetem " zagadaj z asiulą ona ma wystawiać na allegro ten wąż strażacki, niech ci poda numer aukcji jakby co. mówię oczywiście o sytuacji kryzysowej. wiadomo, strzeżonego pan bóg strzeże.

Gość taka rada
to trzymajcie się zdaleka od tych mega przystojniaków to nie będziecie przeżywały takich zawodów po ujrzeniu ich przyrodzenia, jak tak bardzo kojarzycie przystojniaka z wielkim.....

Ehhhh brak mi słów, ocenianie faceta na podstawie rozmiaru penisa jest zenujace:/ poza tym: czy duzy znaczy lepszy? atrakcyjniejszy??? Dla mnie nie......

Gość ten tamten
Ja mam w penisa 14,5 cm i nie wiem czym tu się dołować. Jest jaki jest, nie zmienię tego, a jak się jakiejś nie podoba to wypad, nie potrzebuję takiej. Chociaz narazie nie miałem problemów, bo chyba grubością nadrabiam i maskuję tym długość :D Czy dołowanie się coś da? Urośnie przez to? Jeśli laska lubi olbrzmy to niech sobie szuka, jej strata, z taką nie chcę mieć nic do czynienia.