Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ci dopiero heca

Facet z którym ,,kręcę ma malutkiego.

Polecane posty

Gość to ci dopiero heca

A wydawał sie byc taki męski, zgrywał macho, twardziela itp. Kiedy podczas namietnych pocalunkow nasze ręce zaczely błądzic po całym ciele dotknęłam jego penisa. Był już we wzwodzie ale okazał sie w dotyku cieniutki i krótki. Aczkolwiek twardy :) Heheheh wybaczcie ale musialam o tym napisać :D

Gość madlennnee
nie przejmuj się, nie jesteś sama. mój ma niecałe 15 cm :-O chyba go zostawię :-O

i co w zwiazku z tym?? Od kiedy to rozmiar członka swiadczy o wartości faceta?? ;/

Gość taki jeden..
to bardzo interesujące:)

Gość to ci dopiero heca
wybaczcie, ale do tej pory nie moge przestac o tym myslec i wciaz sie z tego smieje. :D Nie bylo by w tym w sumie nic dziwnego, ale koles zgrywal macho i udawal ze jest niewiadomo jakim kochankiem :D heheheheheheheh a tu ptaszek cieniutki, oj cienutki.

tacy co sie chwala zazwyczaj nie maja czym w rzeczywistosci ale musze ci powiedziec, ze mialam 8 facetow i ten z najmniejszym byl najlepszy!!to naprawde o niczym nie swiadczy!!

Miałam partnera, który miał ponad 20 i nie wydaje mi sie, zeby to akurat byl jego najwiekszy atut:)

Gość madlennnee
michal890 (michal890_20@o2.pl) Tak wogóle to średnia europejska to 16cm. srać na średnią europejską!!!!!!!!!!!

Gość urzekła mnie twoja historiia

Przez to, że ma duzzego zyskuje cos w twoich oczach ??? To tak samo załosne, jak zaleznosc im wiekszy biust u kobiety tym lepsza jest..... Żal.pl

Gość przecież średnia z badań
wychodzi około 13,5 cm Chodzi o pomiary robione przez badaczy a nie samodzielne, bo w takich jest średnio 1,5-2 cm więcej

Gość madlennnee
Nieznany Sprawca wręcz przeciwnie - nie mam NIC! absolutnie mnie nie interesują!!! przecież średnia z badań ale co kobiecie z tego jaka jest średnia?? chodzi o to, co się podoba i sprawia frajdę, a nie co nie odbiega od średniej średnia europejka jest przeciętnej urody - to znaczy że masz się cieszyć z tego, że twoja laska jest niezbyt urodziwa?? ja facetów o: -penisach długości średniej europejskiej -średnim wzroście -średniej inteligencji -średnim wykształceniu zostawiam laskom ...średnio urodziwym

Gość ofe rma
a to nie wiedzieliśmy z kim mamy do czynienia. dziękujemy za ten zaszczyt. nie co dzień zdarza się że skromne kafeteriane progi odwiedza osoba tak wyjątkowa na skalę powiedziałbym EUROPEJSKĄ!!!!!

Gość madlennnee
skalę europejską?? :-O

Gość madlennnee
po tym, co niektóre laski tu piszę można stwierdzić,ze to nie znaczy nic... bo są różne gusta

Gość ofe rma
"skalę europejską??" no co najmniej!!!

mój pierwszy kochanek tak miał - jeśli to nie jest wielka miłośc pod wzgledem intelektualnym i emocjonalnym, a tylko flirt, to nie warto, nie ma co być siostrą miłosierdzia :P choć przy pierwszym razie to nie było jakieś nieszczęście ;) ale na dłuższą metę - uff, dobrze, ze nam nie wyszło :)

Gość dobrze że nie azjatycką
:classic_cool:

Gość mam takiego kolegę
Też wydaje się że się "zgrywa" - że maczo i wogóle. A rozmiarem nie grzeszy...Tylko jak przychodzi co do czego, to wszystkie laski są zachwycone! Bo okazjue się że się wcale nie zgrywa i na prawdę jest zajebistym kochankiem! Jak to mówią" mały, ale wariat!" ;) No i poza tym nadrabia jeszcze językiem :P

Gość madlennnee
a czemu tak o mnie piszesz?? bo nie lubię penów przeciętnej długości??

Gość madlennnee
mam takiego kolegę rozumiem, ze kolega Ci pokazuje, a jego partnerki łózkowe zwierzają się poseksie z nim tobie??

Gość madlennnee
Nieznany Sprawca a czemu okrutne??? kazdy ma swoje preferencje :-)

Nieznany Sprawca, w innych postach kozaka zgrywałeś. Ja też mam 15cm, ale nie płaczę, bo wydaje mi się, że styka.