Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weuzella

Odmienna sytua, facet ma dużego

Polecane posty

Gość weuzella

umówiłam się na kolację z facetem ponieważ wykazywaliśmy zainteresowanie sobą od wielu miesięcy. Było ładnie, świece, muzyka Sade itd Póżniej całowaliśmy się , gdy był rozebrany ujrzałam patologicznie wielkiego penisa ok 24, może 25 -tyle co u mnie od łokcia do nadgarstka. Zamurowało mnie, powiedziałam mu żeby na mnie czekał a ja zrobię mu niespodziankę i wyszłam z pokoju. Ubrałam buty i uciekłam :-O Teraz mi głupio ale naprawdę się przestraszyłam :-O Ogólnie niezabardzo się przejmuję ale dziwna sytuacja, czy jakaś dziewczyna postąpiłaby podobnie do mnie ?

Gość pistacjjja
sory, ale nie moge hahaha to nie zaspokojone męztaki marza o takiej sytuacji a Ty zwiałas... haha co prawda duzy jest dobry, ale za duzy bywa bolesny :)

Gość weuzella
też nieraz z koleżankami sobie żartowałam, że duży jest fajny itd ale nie gigantyczny przecież jak to miało wyglądać ? może macicę by mi przebił ? :-O

Gość pistacjjja
ta przebilaby Ci sie haha nie no co Ty jakby Cie bolalo to wystarczyloby powiedziec... pzoatym taki mały ból bywa przymny :)

Gość powiem tak
bylem kiedys w takiej samej sytuacji

Gość pistacjjja
powiem tak - naczy, ze miales byc brany czy Ty miales brac??? :)

Gość weuzella
ty byłeś w takiej sytuacji ? Że uciekła I co o niej pomyślałeś ? o dziewczynie która wystraszyła się fiuta ?

Gość pistacjjja
oplułam monitor... no co mial pomyslec... zwalił konia i sie cieszył, ze nie moze miec komplemksu na punkcie małego :0

Gość powiem tak
mialem byc brany gdyby weuzelle chcial wziac od tylu pewnie nie zdarzylaby ubrac butow a juz by jej nie bylo

Gość pistacjjja
ludzie dupa nie balon nie pęknie...

Gość weuzella
my się delektowaliśmy romantyczną sytuacją, piękna noc, nawet kwiaty były w łóżku a jak zobaczyłam drągala to jakbym dostała obuchem w łeb. Może myślał, że wrócę do pokoju to zrobię taniec brzucha albo striptiz.A ja zwiałam :-O Miałam problem po ciemku znaleźć buty ale gotowa byłam nawet uciec na bosaka :-O

Gość pistacjjja
moj kumpel ma takiego duzego, ze dziwki przed nim spierdalaja... wiem, bo kolezanka opowiadala, ze mu walila po pijaku... haha co najlepsze ma ksywe Koniu :)

Gość weuzella
sorry, że się tak wyrażę - ale pistacja - nie mogłabyś nawet tego do buzi wziąźć. :-O