Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

Gość milagros dolores emanuella
ALE mnie KOMICZNIE podsumowałeś

"ale sie nie obraziłeś....??" stanczyk slyszal juz 94854747 takich tekstow i przywykł :P

nie skądże jesteś kolejną dziewczyną, która mnie odrzuciła z powodu wzrostu więc niby czemu miałbym się obrażać to przecież normalne, że kobiety nie lubią kurdupli więc w czym tu problem

Dobrze, przyjmimy :D Ale to Ty masz mnie podrywać, a nie ja Ciebie :P

ok ok może źle doczytałam :D stańczyk są malutkie i drobniutkie kobietki na tym świecie..;) dla których będziesz olbrzymem..:D

Stanczyk... Ty przyjmujesz taka postawe, że gdy zagadujesz kobiete, to przekazuje jej jasny komunikat "jestem beznadziejny, chvjowy, denny, przegrany, potwierdź to, blagam Cie" wiec kobieta potwierdza... przedstawiles sie od poczatku milagros jako chodzące dno... wiec reakcje dziewczyny jest zupelnie normalna... znam gosci Twojego wzrostu, ktorzy maja dup na pęczki... wyzszych, nizszych - bo nie sa przegrancami

KOMICZNE fajna masz to swoją drugą połówkę brunetka??

"Ale to Ty masz mnie podrywać, a nie ja Ciebie " Och Siska... Ja juz jestem taki zepsuty przez kobiety :P

komiczne jesteś wręcz dosadny..:)

""Komi, ja wiem, że jesteś zajęty Ja Cię nie podrywam " napisalas te 2 zdania w taki sposob, jak gdyby pierwsze mialo jakikolwiek zwiazek przyczynowy z treścią drugiego " Tam jest jasny komunikat, a nie związek przyczynowy :D

"fajna masz to swoją drugą połówkę brunetka??" wlasnie blondi :P ale farbuje ją :D:D przerobilem juz sporą ilosc zjawiskowych brunetek, ale dziwnym trafem nie nadawaly sie na partnerki życiowe... coz, parnerow sie nie wybiera po typie urody

"jesteś wręcz dosadny.." zabawa w konwenanse bywa czasem męcząca i nieskuteczna... trzeba wiedziec kiedy zrezygnowac z ozdobnikow i przejsc do konkretow

stanczyk uważam ze jest trochę prawdy w tej wypowiedzi KOMIKA...:) ukazując sie jako osoba mało pewna siebie...mało da się zdziałać...chyba ze trafisz na kogos z takim samym podejsciem i będziecie sie nawzajem pocieszac...:) Ale jesli masz do czynienia z osoba która sprawia wrazenie otwartej i pewnej ...taka postawa z góry ukazuje cie na pozycji przegranej....bo ktos swiadomy siebie ..podswiadomie szuka kontaktu z kims o takim samym podejsciu..;) w skrócie to co powiedział KOMIK w przełożeniu na POLSKI..;)

Stanczyk - nie dosc, ze przyjmujeszpostawe o ktorej powyzej napisalem, to jezcze robisz z siebie ofiare "zmuszajac" kobiety do tego, by Cie pocieszaly... zyskujesz w ten sposob ich zaintersowanie, ale nie jako facet, tylko bezplciowa przytulanka

a ja jestem śmieciem i muszę jakoś z tym żyć" mylisz sie - nie musisz hahahahahhaha coś mi sie wydaje ze SUPER facet z Ciebie szkoda ze zajęty....:P nie będę podrywać.;)

Następna pizda no To, że jesteś niski oznacza, ze jesteś śmieciem? Bzdury kompletne...

Sissy pi*** czy ja sie tak wyraziłam??

"nie będę podrywać" trzymam Cie za słowo... choc nie mam w tym przypadku zbyt silnego uścisku :P i nie jestem pamietliwy, jesli chodzi o takie obietnice :P

stańczyk moj wybuch smiechu jest spowodowany tylko i wyłącznie śmiesznym tekstem KOMIcznego..;)

hmmmmmmm...komiczne to mam zacząć???

sissy ok

ja niczego nie sugeruje ;) kobiety sa wolne, niezalezne i maja wolną reke w podejmowaniu decyzji... w koncu mamy równouprawnienie :P