Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam dziewczyny

!!!Szukam dziewczyny, tak tu na kafe!!!

Polecane posty

Takie ciemne prawie czarne oczy są świetne bardzo intrygujące i przyciągające , wiem bo też takie mam:) Naprawdę Dolores masz super oczy:) Niebieskie też są ładne ale już nie tak intrygujące :)

Gość punkt widzenia zależy
bedziecie sie teraz zachwycac jakas dolores? i lizac dupe komikowi? :O zenada tu oststnio:O:O:O

dolores poszła poćwiczyć teraz wróciła..o formę trzeba dbać :) ps nikomu nie każe sie zachwycać moja osobą samotność narazie mi az tak nie doskwiera ;) Teraz szaleję jako singiel ale nie przeszkadza mi to w poznaniu kogos interesujacego,..;)

a co ćwiczysz? no właśnie co powinien \"mieć\" ten ktoś interesujący? mnie bardziej przyciągają niebieskie, ale nie powiem, do twarzy Ci w Twoich:)

no to ładnie:) podziwiam za silną wole i chęci, bo dużo tego a co z tym kimś interesującym, jakieś konkrety, wymagania:)?

"a co z tym kimś interesującym, jakieś konkrety, wymagania ?" taka jedna, dobra rada... nigdy nie bedziesz interesujacy, jesli swoje zachowania, zainteresowania i cechy bedziesz dostosowywal do preferencji kobiet... musisz byc interesujacy z samego siebie, a nie dlatego, ze Ci kobiety powiedza co masz robic, by takim być...

"Myslałam ze do mnie i daltego sie zdziwiłam " to nie myśl juz lepiej zbyt wiele Złośliwko moja droga, w dniu dzisiejszym, bo cos kiepsko Ci to wychodzi :P ;)

o dżizu.. nie bądź komiczny a raczej alfa i omega:o interesującym może być napakowany blondynek stojący na bramce w knajpie..a tego nawet jakbym chciał nie przeskoczę:)

\"interesującym może być napakowany blondynek stojący na bramce w knajpie..a tego nawet jakbym chciał nie przeskoczę\" człowieku - czy przez całe życie widzisz sie w kategorii faceta przegranego? przestan wgrywac sobie filmy o napakowanych blondynkach.... sam przypakuj... Złośliwka - słodka jesteś :D

z tym blondynkiem to już w ogóle nie trafiłeś ja nie ten typ:) z Tobą już nie gadam, komicznie przemądrzały bufon:D hej dolores:) będziesz tu jeszcze wpadać?

takie sa czarujace i urokliwe kobiety... pojawiaja sie i tajemniczo znikają... by znow pojawic sie znienacka... :)

nie chcę ducha, co pojawia się i znika jak kamfora:) ale pamiętliwa i złośliwa ta garsonka:)