Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollLLLka

NIGDY NIE WYJDE ZA MAŻ NIE BEDE MIALA NAWET CHŁOPAKA.... MAM PRYSZCZE...........

Polecane posty

Gość Nie mowcie tak prosze
Czasami jest m bardzo przykro, z emnie to spotkalo, ze tak ciekzo mi bylo, nie lubie ogladac zdjec swoich przed rokie, bo byla naparwde bardzo ladna dziewczyna

Gość xanx
Ja za to lubie oglada swoje zdjecia na ktorych mialam idealna cere, ale nie znosze sytuacji w ktorych robi sie zdjecia i unikam tego jak ognia. Bo boje sie ze jeszcze by to ktos na zdjeciu utrwalil. Tez jest mi cholernie przykro, wiem ze to niesparwiedliwe, ale co z tego, zycie takie jest : /. Pocieszajace jednak jest to, ze keidys bylo ok, nawet w okresie dojrzewania, wiec pewnie za jakis czas znowu to sie unormuje, tylk tzreba znalezc sposob.

Gość sem
Ja nigdy nie będę miał żony i to z ważniejszego powodu jak to co tu opisujecie! Chciałbym mieć ale widać mi to nie jest dane... Pozdrawiam wszystkich co się im wydaje, że nie będą mieć męża lub żony.

Gość roksana.
Najlepsza strona o strefach intymnosci masz problemy z zona? mezem? w lozku? zobacz jak latwo mozna je rozwiazac. www.intymnosc.pl/aff/7733 :)