Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natikoss

brak ochoty na sex w ciazy

Polecane posty

Gość natikoss

jestem pod koniec 5 miesiaca ciazy i od poczatku nie mam wcale ochoty na sex przez cala ciaze kochalam sie z moim z 3 razy nie czuje zadnej przyjemnosci kiedys w miare lubilam ale wtedy mozna bylo ostro a teraz tylko delikatnie i to mnie nudzi zal mi mojego bo dla niego sex jest wazny ale nie umiem robic czegos na sile jak mam sie przemoc?

Gość Oli_
zdarza się to często. w pierwszej ciąży miałam ogromny apetyt na miłość, w drugiej niestety na odwrót. Mogę Cię jedynie pocieszyć, że po porodzie u mnie wszystko wróciło do normy :)

Gość natikoss
ale u ciebie tez bylo tak rzadko? 3 razy na prawie 6 miesiecy to tragedia. nie mam sily nawet zadowalac go w inny sposob. ciagle jestem zmeczona

Gość malalalallaall
ja tez wcale nie mialam ochoty:) moj rozumial i zamykal sie w lazience:) w przed dzien porodu sie skusilam bo chcialam urodzic szybciej:)

Gość Jagggaaa
Bo jesteś skupiona i podekscytowana....ale tym, ze będziesz mamą. No a poza tym, jak ma się duży brzuszek to ciężko udawać, że jest się lekką jak piórko i skakać po facecie :P Poproś go aby wyszukał pozycję, która będzie odpowiadała dla ciebie i dla niego, najlepsza jest od tyłu, bo on nie naciska na dzidzię i przy okazji trafia w punkt G :)