Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Suzi1983

dziewictwo a seks

Polecane posty

Go艣膰 Suzi1983

kilka lat temu mia艂am sw贸j pierwszy raz ale b艂ona dziewicza chyba nie zosta艂a przerwana bo zupe艂nie nic nie bola艂o i nie lecia艂a krew, czy to znaczy ze jestem dziewic膮 czy juz nie? dodam, ze kocha艂am sie kilka razy i za kazdym razem nie by艂o b贸lu ani krwi. Potem juz nie mia艂am partner贸w. Niewiem co mam o tym myslec? mia艂a kt贸ras z Was te偶 tak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Antii
ta blone moglas przerwac npp tamponem wczesniej:_) pozatym 1. raz nie musi bolec i nie musi leciec krew!:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanx
Czytalam kiedys ze tak moze byc. Calkiem mozliwe ze podczas pzrerwania blony moze nie byc krawienia, albo mogla zostac pzrerwana juz wczesniej. Mnie tez nic nie bolalo i nie krwawilam, ale podejrewam ze juz podczas zabaw jeszcze pzred pierwszym razem moja blona zostala przerwana ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawiczek na 102
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Suzi1983
dzi臋ki za odp. ja nie u偶ywa艂am wtedy tampon贸w a zadaw tez zadnych nie by艂o, robilismy to spontanicznie :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i dont think so
Suzi, momencik - mialas chlopaka, spalas z nim - minelo kilka lat i nie wiesz, czy jestes dziewica... dziewczyno, przez ten caly czas nie bylas ani razu u ginekologa?? chocby po to, zeby zrobic cytologie i zobaczyc, czy twoj ukochany nie sprzedal ci przypadkiem jakiegos wirusa?? nie mowie tu o hiv, o hpv raczej... ginekolog jest od tego, zeby rozstrzygnac, jak to z toba jest, a nie forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Suzi1983
by艂am u ginekologa i robi艂am cytologie, ale nie przyzna艂am sie dla ginekologa, ze uprawia艂am seks z kims kto nie by艂 moim sta艂ym partnerem. Wiem, ze mozecie sobie o mnie zle pomyslec ale by艂am wtedy m艂oda i robi艂am g艂ubstwa. Teraz juz tak nie robie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanx
ginekolog zawze pyta czy kobieta jest dziewica czy nie, bo od tego zalezy rodzaj badania :) jesli badal cie pzrez pochwe to na 100% nie jestes dziewica. A swoja droga to jak uprawialas seks, to pzreciez tez nie ejstes dziewica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i dont think so
no to jak robilas cytologie, to lekarz i tak widzial, ze nie jestes dziewica.. i skoro badal cie normalnie, to znaczy, ze nie masz blony... bral specjalne narzedzia? malutkie? czy zwykle?

Udost臋pnij ten post

dziewic膮 ju偶 dawno nie jeste艣 a co do b艂ony to do ginekologa si臋 udaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cieszymir
Wreszcie jaka艣 uczciwa dziewczyna przyznaje, 偶e seks z przypadkow膮 osob膮 jest g艂upstwem W og贸le zbyt szybki seks jest g艂upstwem taki bez przygotowania, bez odpowiedniego nastawienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanx
ja w ogole nie wierze ze jak bylas u ginekologa to nie bylo pytania czy jestes dziewica czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Suzi1983
narzedzia bra艂 zwyk艂e. Dziwi mnie tylko to, 偶e czyta艂am i s艂ysza艂am jak to pierwszy raz boli i ze leci krew, a u mnie nic. Moja kolezanka opowiada艂a mi to samo, 偶e bola艂o, a b艂one uda艂o sie im przebic dopiero za drugim podejsciem i lecia艂a krew.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanx
Nie zawsze tak jest i w moim przypadku tez tak na szczescie nie bylo,. Zero bolu i zero krwi :)

Udost臋pnij ten post

w takim razie ja jestem dziewic膮 mimo i偶 m贸j m膮偶 nie jest moim pierwszym partnerem i mam 4 letnie dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i dont think so
Tez mialam zero bolu i wlasciwie bez krwi, ale i tak nie lubie tego wspominac... jak bral zwykle narzedzia, to masz problem z glowy - blony nie masz. Moglas miec wyjatkowo "krucha" i rozerwac ja nawet na wuefie w podstawowce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xanx
o kurde ... rozwalilas mnie :PP)PPPP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Suzi1983
do xanx naprawde nie pyta艂 sie mnie czy jestem dziewica. Spyta艂 tylko czy mam sta艂ego ch艂opaka, to powiedzia艂am, 偶e tak, bo co mia艂am powiedziec?! a do ginekologa posz艂am bo mnie lekarka skierowa艂a, bo mia艂am bole w okolicy jajnikow.

Udost臋pnij ten post