Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina90

LESBIJKO, TO TWOJE ZBOCZENIE!!

Polecane posty

Gość alina90

Homoseksualizm jako zboczenie. Niestety przykry jest fakt, iż zdecydowana większość ludzi ciut lub wiecej nietolerancyjnych komentuje i wyzywa homoseksualistów. Ludzie, czy przychodząc na świat możemy podjąc jaki kolwiek wybór w tej kwestii? Nie potraficie zrozumieć ze duzo rzeczy nie zalezy od nas, i to że rózni sie to od stereotypow wcale nie jest czyms zlym! Milosc wkoncu nalezy sie kazdemu z nas. Dlaczego jestescie takimi egoistami?

Gość gość
A są dowody na to, że homoseksualizm jest wrodzony?Ja takich wyników badań nie widziałam 🖐️

Gość alina90
Nie tyle co wrodzony, tylko po pewnym czasie po prostu uswiadamiamy sobie jak płeć nas bardziej pociąga. Czy jesli mamy pociąg do tej samej płci oznacza ze jestesmy inni? nienormalni?

Gość alina90
zle mowie?

Gość marta666
Pozdro> a przdgladalas cos na ten temat? Alino> cz inni? Wydaje mi sie, ze tak i owszem ale czy nienormalni - zdecydowanie nie!

Pewien znany radziecki naukowiec nazwiskiem Sofronow odkrył, że homoseksualizm jest dziedziczny-za wzór miał tu rodzinę niejakiego Baszy Achmatowa , którego ojciec był gejem, dziadek był gejem, pradziadek był gejem....etc.......... a ciotkę miał nauczycielkę.

Opowiadam się za tolerancją wobec lesbijek. Zasługują na taki sam szacunek jak kobiety heteroseksualne.

Gość eeeehhhhh
Też uwazam ze teza iż lesbijki (/ geje) są ludzmi nienormalnymi jest NIETOLERANCYJNE... i jedyne co mozna powiedziec o osobie ktora uwaza ze jest inaczej , jest to iz jest baaardzo prosta. wydaje mi sie ze nawet nie trzeba udowadniac tego jakimis badaniami etc... poprostu na swiecie wystepuje zjawisko homoseksualizmu. trzeba to zaakceptowac. tak jek akceptujemy heteroseksualizm. Kto sie z tym nie zgadza??