Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka1818

co sądzicie o obrączkach czystosci?

Polecane posty

Gość Justynka1818

co sądzicie o obrączkach deklarujących zachowanie dziewictwa do ślubu? w Usa niektorzy noszą takie. Wg mnie to jest ok, tylko ze wiekszosc z tych osob, ktore to deklarują są bardzo młode i pewnie co niektorzy nie podejmują sami takiej decyzji, niektorym moze sugerują rodzice, chcą dobrze wychowac dzieci. Dla mnie jest ok, a co Wy sądzicie?

Gość xanx
Pytanie po co sie z tym afiszowac?

Gość Justynka1818
wydaje mi sie, ze lepiej sie z tym afiszowac niz wstydzic sie tego, ze jest sie jeszcze dziewicą czy prawiczkiem, wg mnie bycie dziewicą to jest powod do dumy.

Gość Justynka1818
gdybym była dziewicą byłabym z tego dumna, ale nie jestem i nie ma sie czym chwalic

a według mnie to ani powód do dumy ani do wstydu. to tak samo jakbyć miała nosić tabliczkę- mam wrzody żołądka, kiepską pamięć, a moja mama pracuje w rzeźni. to są Twoje sprawy i nie ma powodu mówić o tym innym.

jak chcesz być trendi jazzi i czoko to sobie noś takie oznakowanie. ludzie, którzy mają takie przekonania, nie potrzebują takich gadżetów.

fajnie jeśli była by to ich przemyślana decyzja i byli by z tego dumni ale mi to powiewa moda...