Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...zainteresowana...

katowickie zielone oczko

Polecane posty

witam, a może ktoś z was organizował wesele w zielonym oczku? jakie wrażenia, uwagi itp? nowoczesne wnętrze, zielona okolica, cena nie najdroższa - kusi to wszystko :)

Gość kawcia_mielona
hmmm, ja o zielonym oczku słyszałam różne opinie. Ja raczej bym się nie zdecydowała na ten lokal, mimo kuszącej propozycji.

dzięki za ostrzeżenie, a poleciłabyś inny lokal w Katowicach lub najbliższej okolicy?

a jednak prawdopodobnie zdecydujemy się na zielone oczko, okolica piękna, wystrój bardzo gustowny (kilka dni temu oglądaliśmy salę przystrojoną na wesele) bez zbędnych balonów i innej tandety. cena ciut duża ale cóż - jeden taki dzień jest w życiu :) rok temu moja koleżanka miała tam obiad weselny i była bardzo zadowolona. jedzenie dobre i oryginalne, kelnerzy biegali przy nich z pytaniem czy aby na pewno wszystko ok a już na pewno nikt nie wyszedł głodny. w przykładowym menu na rok przyszły do obiadu są m. in. 3 różne mięsa dla każdego po jednym z każdego rodzaju więc raczej wątpię by ktoś pozostał głodny. w cenie płonący udziec i inne atrakcje. mam nadzieję że się nie rozczaruję, jestem dobrej myśli :)