aneeczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Moje pytanie dotyczy testów ciążowych tzn. czy któraś z Was robiła sobie test przed terminem okresu i czy pokazał Wam wtedy ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 Dodam jeszcze, że na różnych testach niby o tej samej dokładności pisze, że można je robić 10 dni po stosunku albo, że wykrywają 6-dniową ciążę, albo że można je robić w dzień spodziewanej@ . I czy myślicie że cena testu ma znaczenie bo ostatnio natknęłam się na test za 6zł a w aptece kosztują około 15zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OJEJOJEJOJEJU Napisano Wrzesień 20, 2008 ja robiłam test 4 dni po stosunku........a tydzień przed spodziewaną miesiączką...i w moim przypadku (hurrrra)wyszedł pozytywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 u mnie wyszedł test dopiero po dwóch tyg. kiedy miałam dostac okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 a pamiętasz jaki to był test- a poza tym GRATULUJĘ zafasolkowania:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 do Jolanty2: A wcześniej też robiłaś test jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka...Aga... 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 witaj:) w moim przypadku o ciazy dowiedzialam sie 3 tygodnie po stosunku ... a tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Wrzesień 20, 2008 No tak każdy organizm jest inny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach