Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacooo

co to znaczy dobry w łóżku

Polecane posty

Gość jak miasto
oby nie było nudne to miasteczko ...

Gość te tematy
probuj roznych zeczy i po reakcji bedziesz wiedzial czy to jej sie podoba czy nie

Gość nie możesz oczekiwać
ze inne kobiety powiedzą Ci czego pragnie Twoja. po drugie, dobry w łóżku to skomplikowana rzecz - jeśli jest między kobitą a facetem silne pożadanie, a do tego facet powoli i umiejętnie rozkręca partnerkę aż do szaleństwa, nie kończy po dwóch minutach i umie się zachować po - można mówić o udanym seksie :)

\"komiczne - jezeli jestes kobieta to zapewne wiesz, ze wielokrotne orgazmy kobiety miewaja - zwlaszcza podczas pieszczot oralnych \" to prawda... jestem facetem i raczej mam wieksze pojecie na temat kobiecych orgazmow niz Ty... a co do robienia kupy, bo dyskusja zeszla na ten ciekawy temat :P to chodzilo mi oczywiscie o zatwardzenie :P

Gość rambo.....
to dobry

Gość tania hania
komiczne - ja jestem kobieta i jakos nie mam wiekszego pojecia o Tweoich orgazmach -🖐️

Gość do komiczne hahaha
buahahahahha no tak ..

chodzi o to że mam starszą od siebie partnerke i może być tak że ma wieksze wymagania w łóżku ;)a wiadomo że każdy meżczyzna dąży do tego aby sprawiać przyjemność kobiecie która sie kocha ... może faktycznie wystarczy porozmawiać i popróbować różnych rzeczy ;)

Gość te tematy
chodzilo mi oczywiscie o zatwardzenie -o kurwa rozjebalo mnie to

Gość do tania hania
a nad czym tutaj sie zastanawiac.... nad orgazmem faceta? tania hania... facet ma orgazm albo nie ma i to widac, a kobieta ma albo nie ma i rzadko to widac :p jesli zechce

Gość starsza młodsza
hahaha a co tutaj wiek ma za znaczenie? ze jak starsza to co? nie kumam?

to że dojrzała kobieta potrzebuje czegoś innego ... niż 18-latka która praktycznie nic nie wie o seksie .

\"komiczne - ja jestem kobieta i jakos nie mam wiekszego pojecia o Tweoich orgazmach -\" ujmijmy to tak - jestes lesbijka? jesli nie, to mam dziwne wrazenie, ze wiecej kobiet przezywalo przy mnie orgazm, niz przy Tobie... nie mam racji? a co do tego jeczenia... nie chodzi o to, ze kobieta ma sie zastnawiac, kiedy jeczec... chodzi o to, ze niektore kobiety sa ciche podczas sexu, ale naczytaly sie, ze powinny jeczec i robia to sztucznie... fajnie jest gdy kobieta jeczy, ale niech robi to naturalnie albo niech bedzie cicho

Gość tania hania
do tania hania - widac na pewno wytrysk :O

Gość starsza młodsza
bez przesady.... młodszej tez sie nalezy taki prawdziwy.. seks z orgazmem, starsza i owszem może ma wieksze wymagania, ale umie sama o siebie zadbac i poprowadzi gostka... hm nie rozdrabniałabym sie na te starsza i młodsza ...

Gość tania hania
komiczne - z powodu przepelnienia twego brzucha sniadaniem wybaczam Ci, ze nie kumasz tylko trawisz 🖐️

typowo kobiece podejscie - facet moze miec super orgazm, a moze sie po prostu spuścić... facet tez moze miec orgazm bez wytrysku drogie panie

To było takie luźne pytanie do zagadnienia jęczenia i nie na poważne ... Z tego co wiem są kobiety które starają się jęczeć jak najciszej dlatego jakieś mięśnie im się zaciskają :)

tania hania Ty za to wypowiadasz sie tak metaforycznie, ze sama gubisz wątek w polowie zdania.... na temat Twoich orgazmow nie wiem nic, ale ogolnie na temat kobiecych reakcji wiem wiecej niz Ty i tyle w tym temacie