Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacooo

co to znaczy dobry w łóżku

Polecane posty

Gość starsza młodsza
złośliwa i o tym własnie mówie.. ale to chyba tyczy sie doswiadczenia, chociaz znam młode równie doswiadczone... tez nie mam 18 lat i wiem co zroic, żeby facet doprowadził mnie do orgazmu :) więc jesli ma starsza to po co zadaje takie pytanie na kafee niech pogada z nia i po kłopocie, mysle ze laska po czasie sama sie tym zajmie jesli zaliczy kolejny seks bez....

wygłupiłem się z tym tematem tutaj;) jak sam nie zadziałam i nie bede próbować 'być moze nie musze bo jest ok' to się nie dowiem ;) pozdrawiam

Gość do komiczne pytanie
facet tez moze miec orgazm bez wytrysku drogie panie-kiedy tak moze byc czy tego trzeba sie nauczyc czy po prostu zdarza sie xczasami niezaleznie od woli faceta

Gość starsza młodsza
no i tutaj bym powiedziała, ze z tym mieczem to młodsi tak szaleja...chociaz hmm nie ma reguły:)

Gość pierwsze słyszeee
o orgazmie u faceta bez wytrysku no ale jestem mloda wiec jak to jest?

Gość dużycyc
Kobiety są przepadzite jakieś, są jak wymierający gatunek czy jak inwalidzi, trzeba im dogodzić, rozgrzać, trzeba to trzeba tamto, ,mają kupe problemów, od malowania po torebki i buciki, normalnie masakra, kobiecie trzeba mówić że sie ją kocha że sie ją docenia, kobita to kobieta tamto, rzygać sie od tego chce

teraz Ci nei powiem czy japonczycy czy chinczycy uważaja ze wytrysk jest pozbyciem sie energii życiowej i opanowali do perfekcji orgazm bez wytrysku;)

Gość dużycyc
orgazm bez wytrysku, ciekawe który tak ma, ja nie słyszałem buahaha oj babki babki

Gość dla mnie to facet
na ktorym mi zalezy. Zadna technika tego nie przeskoczy. Musi mi lezec psychicznie, fascynowac osobowoscia, a przy okazji doceniac mnie. Inaczej nic z tego. Uwazam, ze to bardzo subiektywna ocena, bo kazdy ma inny gust.

Gość propozycjaaaa
orgazm bez wytrysku -to cecha seksu tantrycznego no ale przecietna polka raczej nie bedzie miala do czynienia z takim kochankiem

Gość dużycyc
Przestańcie bredzić, kto wam takich głupot nawciskał...dobra a inny ma orgazm jak robi kupe, a google sama używaj lol

Gość pierwsze słyszeee
jak robi kupe? hmmm to ja myslałam, ze jeczy sie jak to komiczne mówił przy zatwardzeniu, oj myliłam sie?

Dużycyc, myślę, ze wystarczy, że od czasu do czasu rzucisz nawet i na luzie, że ją kochasz, a resztę przekażesz czynami i będzie OK, a wiec tym sposobem będziesz mógł odpuścić sobie rzyganie :)

Gość mąż123
Złośliwa w garsonce 30 dużycyc-->google nie gryzą Hello, orgazmy sprawdzasz w google ? ojej jak mi cie szkoda

Gość pierwsze słyszeee
nie chce sie wcinac złosliwej w te google, ale nie po to one są zeby sprawdzac co sie nam podoba?

Gość starsza młodsza
po topikach złosliwej stwierdzam, ze nie jest głupią hahahahhahah google - przegladarka wyszukiwarka sprawdzarka :P dla ludzi :)

Gość dużycyc
Luśka z Windsorów - no ok, le gdzie sie człowiek nie obejży wszędzie te kobiety i ich docenianie lub orgazmy, moja żonka na szczęście nie musi być sztucznie rozpieszczana, to porządna pracowita i nie narzekająca kobieta.

Gość mąż123
Ruszcie swoją głową , jak wam googli zabraknie załamiecie sie psychicznie

Gość starsza młodsza
>dużycyc obejży.... google mówią że OBEJRZY - powinienes czasami jednak skorzystac z tej wyszukiwarki "moja żonka na szczęście nie musi być sztucznie rozpieszczana, to porządna pracowita i nie narzekająca kobieta" może nawet jej sie nie chce gadac bo bnie warto... pracowita porzadna buahahaha ja raczej tez jestem porzadna i pracowita, ale lubie byc rozpieszczana ... nudno musi tam byc u ciebie