Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacooo

co to znaczy dobry w łóżku

Polecane posty

Gość dużycyc
I o tym włąsnie mówie , posłuchaj siebie " dużycyc-->oczywiscie Ty starasz sie wsłuchać w jej potrzeby? " kim wy jesteście że ja , my mamy sie wsłuchiwac w wasze potrzeby, nie ma nic innego na tabecie jak te wasze największe potrzeby, kobieta wiecznie czegoś potrzebuje, telewizja zrobiła wam wode z mózgu

Gość starsza młodsza
po co ma sie wypowiadac, na pewno nie ma nic do powiedzenia przeciez jego "żonka" jest porzadna pracowita i nie ma wymagan, bierze to co jej da ... on nawet nie wie co mógłby powiedziec ..

Gość dużycyc
Luśka, nie trafiłem tu przypadkiem, był jakis śmieszny temat a przy okazji trafiłem na ten i przd obiadem sobie pisze....co do błędów, no ty ideale mój, jestem niki, robakiem, nieukiem, pójde sie pochlastać że zrobiłem błąd.

Gość tania hania
google mowia :), ze orgazmu bez wytrysku trzeba sie nauczyc, a komiczne twierdzi, ze nie ma takiej potrzeby :) kto ma racje? 🖐️

Dużycyc, nie odpowiedziałeś na moje pytanie, co Cię obliguje do przejmowania się potrzebami kobiet spoza Twojego związku małżeńskiego? :D Aż tak dbasz o interesy innych mężczyzn, martwisz się, zę sobie z nami nie poradzą? :D

Gość starsza młodsza
no i wyszedł z ciebie CYCU sfrustrowany facet, który zamiast nauczyc sie sprawiac przyjemnośc swojej "żonce" potrafi tylko warczec... to najlepszy sposób, żeby sie nie nadwyrężać... to twój problem, że jesteś nieukiem hahahhaah i nie musisz sie chlastac, poczytaj troche książek zamiast telewizji (która nam namieszała w głowie) oglądac nauczysz sie i sprawiac przyjemność i ortografii :)

Gość starsza młodsza
no tak "żonka" przy garach a cycu na kafee buahahahah to juz bez komentarza:)

Gość rambo.....
ja uwielbiam robic kupe........ strasznie to mnie podnieca.....

Gość dużycyc
Luśka , możliwe że staje w obronie facetów, zniewieściałych, zaszczutych facetów hehe, np. popatrz na reklamy ->każda to jakieś rzeczy rozwiązujące problem kobiety, tak się nad sobą rozżalają że to porażka, a tutaj co piszecie, ojej on musi mnie poznać, on musi wiedzieć jak mnie dotykać, on musi zrozumieć moje potrzeby, on musi tamto sramto. starszamłodsza- umiem sprawiać przyjemność i to robie, robimy sobie nawzaje przyjemność, o nas sie niemartw, a sfrustowani widać jesteście wy wymyślający na siłe problemy

Gość dużycyc
starsza, tak ja mam być przy garach a ty sobie na kafeterii, idź sie lecz, co ma jedno z drugim wspólnego to nie wiem, przykra feministka, takie własnie mają dziwne kłopoty z orgazmem

Gość tania hania
duzycyc- klopoty z orgazmem to nie bolaczka feministek tylko kobiet majacych partnerow nieudacznikow seksualnych 🖐️

Gość starsza młodsza
wow >jacooo - nikt sie nie obraża.. wyrażamy swoje zdanie :) >cycu - nie mam problemów z orgazmem hahahhah jesli by takowy wystapił :P poradzę sobie .... opowiem o tym mojemu facetowi i on juz o to zadba .... obiad juz mam gotowy, a co do feministek hmmmm zdrowa feministka to PORZĄDNA kobieta hahhahhhah tylko z małymi wymaganiami :)

fakt za wczesna pora na taki temat ;) a tak poważnie to trzeba troche dojrzeć do takich tematów;)

Gość starsza młodsza
Dużycyc, skoro tak Ci przeszkadzają problemy innych ludzi to po co o nich czytasz. Przecież Twoja małżonka jest 100% OK BRAWO LUŚKA :):)

Gość tania hania
duzycyc - i jeszcze jedno - dlatego tyle sie pisze i mowi o potrzebach kobiet, zeby w koncu do Was facetow dotarlo, ze my kobiety mamy takie potrzeby !!!! Wy o to walczyc nie musicie poniewaz my kobiety wiemy czego Wam trzeba :) 🖐️

ale nikt tu nie ma problemu... pytanie było co znaczy 'dobry w łozku'

Gość dużycyc
No własnie, kto tu jest nieudacznik, facet ma orgazm :P ....dobra dam wam spokój, nie przeszkadzam w poznawaniu i odkrywaniu siebie, oraz w tresowaniu swoich facetów aby oni zrozumieli wasze mega potrzeby , hough , czołem itp itd. A orgazm bez wytrysku to chyba jak wali 5 raz pod rząd i juz nic nie leci, elo pozdro dla normalnych orgazmów haha

Gość tania hania
no tak ale on ma ten orgazm dzieki swojej partnerce :)