Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka z polski

NIC NIE MAM

Polecane posty

Gość polka z polski

Nie mam pracy, nie mam męża, nie mam dzieci, mieszkam u rodziców, nigdzie nie wychodzę, zdziczałam i siedze tylko przy kompie. Mam 35 lat. Co mam robić, żeby moje życie jeszcze uratować?

Gość kawaler smutny
podaj adres przyjadę i sie Tobą zaopiekuje

Gość niab
ło matko-sobowtora spotkalam na kafe :o🖐️ Piszesz, ze nie masz pracy. A szukasz tej pracy?

Gość jeszcze studentka
no wlasnie boję się, że tak skończę:( ale chociaż znajomych mam... jeszcze...

polka ---> \"I do tego jestem biedna i nic mi sie nie chce i woogole. ale po co mam cokolwiek robic skoro moge sie tu pouzalac?\" MOZE ZAMIAST MAMROTAC JAK CI TO ZLE RUSYSZ DUPE I COS ZE SOBA ZROBISZ?

Gość niab
ja to chociaz usiluje sie zmusic do wysylania cv

Gość polka z polski
No ale ja już nie mam szans na wyprowadzkę od rodziców. Nawet jesli znajde prace to za ok. 1500 (max) do reki. I co? Mieszkanie 1300. Kawalerka 900. Mam pokój wynajac i ze studentami mieszkac?

Tak. Masz pokoj wynajac. Jestes za stara zeby mieszkac z rodzicami. I moglabys w koncu cos zrobic a nie pieprzyc jak to wszystko jest do dupy. Dobrze Ci z tym. Zajebiscie Ci z tym. Bo nic nie zmieniassz. Zalosna jestes

Ja bym nawet ze studentami zamieszkala bylyby nie siedziec w ciaz z rodzicami. Potem moze cos zaoszczedzisz albo zlapiesz lepsza prace i wezmiesz cos sama. Ja majac 26 lat zaczelam nowe studia z 19 latkami. I nie umarlam a nawet sie zaprzyjaxnilam z wieloma osobami.

To przykre co piszesz... Ja na twoim miejscu wyszłabym do ludzi, spróbowała poszukać koleżanki. Zapisz się może na jakiś kurs języka obcego, zainwestuj w dobrego fryzjera, kosmetyczkę i zobaczysz, że poprawisz sobie tym humor!!!! Czasami recepta tkwi w banalnych rozwiązaniach! POWODZENIA!

Ale po co ona ma do ludzi wychodzic i tak dalej skoro jej jest tak dobrze? Moze tu posiedziec, pomarudzic jaki ten swiat beznadziejny, kazde niepowodzenie na to zrzucic. I jest jej z tym zajebiscie. Czlowiek jest konformista i egoista. Lubi jak jest mu dobrze. I wtedy nic nie zmienia. Jak komus jest zle to doprowadza do zmian. A jej jest z tym zajebiscie. "Przepraszam, ze [cos tam] ale wiesz, moje zycie jest okropne [i tu wyliczanka]. Piekne usprawiedliwienie. Ale Ty jestes za stara jak na siedzenie z rodzicami i nicnierobienie. Powinni Cie juz dawno z domu wyrzucic

Gość niab
Autorka chyba sobie poszla

Gość polka z polski
Jak mam do ludzi wyjść, kiedy jest mi wstyd być sobą? Wstydzę się tego, co zrobiłam ze swoim życiem.

Gość polka z polski
Ale ja nie poszłam. Mogę wyjść na chwilę z pokoju i wrócić np po pół godz. i odpisać, prawda? Nie muszę od razu.

Gość niab
wiesz co? to nie w moim interesie, co napisze, ale powinnas dzialac. Wpadlas w dolek i z tego rpzerebla nikt Cie nie wyciagnie. Albo sama cos zrobisz albo bedzie wielka dupa.

No trudno, zrobiłaś co zrobiłaś, ale było, minęło. Kobieto, czas żyć!!! Nie oglądaj się za siebie tylko czerp z życia. Nikt nie mówił, że będzie łatwo-NIE JEST, ale warto próbować i wychodzić na przeciw wyzwaniom!!! 3maj się

NO WLASNIE. I TOBIE JEST ZAJEBISCIE Z POSTAWA "PRZEPRASZAM ZE ZYJE". BO NIE MUSISZ DO LUDZI WYCHODZIC. NIE MUSISZ NIC ROBIC ZE SWOIM ZYCIEM. BRAC ODPOWIEDZIALNOSCI. ALE ILE TY MASZ LAT, BABO??

Gość polka z polski
35

Gość polka z polski
do gazety wyborczej: Podziwam, że miałaś odwagę zacząć studia w wieku 26 lat.

Gość gralem roka
ja mam tak samo tylko mam 21 lat-czemu nie masz faceta? Mialas?

Gość gralem roka
Jak dlugo nie masz pracy

Gość gralem roka
Ty nie zyjesz -wegetujesz

Poza tym, nikt nie będzie Ciebie rozgrzeszał z przeszłości, bo to Twoja sprawa. Zacznij od nowa i nie marudź, bo to nic nie da!

Gość gralem roka
Z wiekie coraz trudniej ci bedzie znalesc faceta

Gość polka z polski
Nie mam pracy od roku. A z facetem mi nie wyszło. Zdradzał mnie.

Gość gralem roka
Musisz se powiedziec -dzisiaj jest pierwszy dzien mojego nowego zycia i musisz sie postarac zeby rzeczywiscie to bylo nowe lepsze zycie

NO DO CHOLERY, WLASNIE, 35! WIEC MOZE W KONCU ZROZUMIESZ ZE WSZYSCY NIE SA PO TO ZEBY KOLO CIEBIE SKAKAC A TY PO TO ZEBY PLAKAC ZE NIKT NIE SKACZE. TO TWOJE ZYCIE. I ALBO ZACZNIESZ BYC ODPOWIEDZIALNA ALBO ZGNIJESZ. TOBIE JEST Z TYM DOBRZE BO MASZ USPRAWIEDLIWIENIE NA WSZYSTKO. SPIEPRZONE ZYCIE. WIEC NAWET NIE CHCESZ GO NAPRAWIAC. I ALBO JE NAPRAWISZ I ZACZNIESZ BYC ODPOWIEDZIALNA ALBO ZGNIJESZ.