Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_Polska

Błędy w wychowaniu matek - efekt - pokolenie egoistek-materialistek urodz.w 80l

Polecane posty

Gość facet_Polska

...mających w swoim wieku pierwszą liczbę 2. Idących ulicą z wysoko uniesionymi głowami...jak czołgi. I co najgorsze wszyscy uważają że to nie problem, że Mamy dobrze wychowywały dzieci, a to się nazywa....................relatywizm.

Gość Poznaniak85
Nic dodać nic ująć.......Dla kobiet twoja wartość wyraża się w kwocie jaką możesz na nią wydać.......

Gość ja mam 24 lata
i sama bardzo dobrze na siebie zarabiam :)

A wcale, że nie! Też się urodziłam w tych latach. Lubię dostawac prezenty ale wcale tego nie wymagam. O wiele bardziej cieszy mnie różyczka dana od serca niż jakiś drogi bzdet który będzie mi pokój zaśmiecał.

No tak, jak zwykle wszystkiemu winne kobiety. Bo ojców to te dziewczyny nie mają :-O Prawda jest jednak taka, że stosunek kobiet do mężczyzn jest raczej odbiciem ich relacji z ojcami

kolejny topik z cyklu \"jestem taki zajebisty i żadna nie potrafi tego doecnic\" dlaczego?:O dlaczego? :O dlaczego:O? odpowiedz A: bo nie mam pieniędzy odpowiedz B: bo nie mam pieniedzy odpowiedz C: bo jestem idotą? dzieciaczki najpierw wyleczcie swoje kompleksy, wtedy zobaczycie, że pewne sprawy nie grają az takiej wielkiej roli jak mówicie, albo odkryjecie, ze jakos rpzestaliscie miec problem, a dziewczyny nagle staly sie fajne uogolniajcie dalej:( stereotypowe myslenie niestety jest wynikiem pewnego ograniczenia i zacofania - i wcale nie mówię tego złosliwie, ale ku przestrodze:O

Może zamiast przelewać swoje frustracje na świat wirtualny, spróbuj sprostać wymaganiom kobiet... Zacznij od tolerancji i przestania brać środków odurzających,,,

matki też popełniły błędy wychowując swoich synów - dziś faceci z pokolenia 80 nie dość że specjalnie przystojni nie są, to mają zaściankowe i szowinistyczne poglądy, najchętniech by widzieli w kobiecie uległą i posłuszną żonę, do tego są jeszcze maminsynkami i nie potraią prać, sprzątać i gotować... materializm mnie nie dotyczy - wolę być niezależna i sa modzielna 🖐️