Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam małe pytanko

czy ktoś z was palił trawkę ?

Polecane posty

Gość mam małe pytanko

Jakie to uczucie ? Tak się właśnie zastanawiam...

Gość marsyliabkna
i się wypowiedział gówniarz :-O trawka jest maksymalnie przereklamowana i stanowi podnietę dla gówniarzy nieznających życia nie polecam

Gość dfdsf
Ja próbowałam ok. 7 razy, z róznych źródel i nigdy nie trafiłam na to o czym inni mówią. Nie mialam ani żadnych filmów, ani wizji. Po prostu odrobinę lepszy humor, ale prawie nic się to nie różniło od tego jak się czuję normalnie. Tez uważam że to przereklamowane.

Gość LadyAna
Trawka rlz. Jak masz dobry towar, np prosto z Holandii to sie oplaca. Polecam "AMNEZJE"

jest fajnie, jesli masz fajne towarzystwo. ale z drugiej strony, jesli masz fajne towarzystwo, to po co trawa? nie licz na zadne fajerwerki, halucynacje, zwidy, nagla poprawe samopoczucia... palisz w koncu roslinki (z domieszka chemii, ale o tym ciiii ;) ) owszem, mozna zlapac smiechawe, ale zwykle ten stan po upaleniu jest baaardzo podobny do stanu zmulenia, kiedy bardzo szybko palisz papierosa. no i przy pierwszym paleniu zwykle siedzisz, patrzysz na innych i sie zastanawiasz o co chodzi, bo ciebie wcale nie bierze. trzeba sie nauczyc odnajdywac w tym odmiennym stanie, bo latwo mozna go przeoczyc. a na odnalezienie sie potrzeba czasu. :)

Gość ganja fucking shit
dziecinada..., po trawie nie masz zadnych halunów, filmow, czy innych pokazów slajdow. z oczu robia Ci sie tylko waskie szpary, w ryju pustynia, masz humora ale jak masz zjazd to potezna zamula, paliłem kilka razy ogolnie nic specjalnego, jakos nie czuje uzaleznienia ani potrzeby, wole sie vodeczki napic przynajmniej nikt mnie nie oskarzy ze jestem ćpunem

Gość mam małe pytanko
Dziękuję wszystkim za wpisy. Też się tak zastanawiałam czy to nie przereklamowane. Mój kumpel palił mówił, że ogólnie nie widział żadnej zmiany dlatego chciałam o to zapytać.

Gość a ja mam kupe kasy i nie
hahaha jakie wizje luudzie hahaha przeciez marihuana to nie kwasy czego wy oczekujecie....wizji sie zachcialo hahaha

no cóż reklama dźwignią handlu;) to tak jak 7 latek palący za szkołą podkradzionego papieroska i lubujący się w tym że to jest takie zajebiste ( właśnie tego słówka się nauczył) - według gówniarzerii- palisz to jesteś inny, super itd........ droga młodzieży dajcie sobie szansę na trzeźwo też można przeżywać super \"jazdy\"

parę ładnych latek.... aż zmieszałam z alkoholem tak, że najadłam się mnóstwa wstydu i już postanowiłam,m że nie sięgnę... a tak poza tym fajna sprawa, czasem zapaliłabym sobie, ale przecież dziś sprzedają niezupełnie to samo co parę lat temu - szczególnie jak się już nie ma znajomości :(

ja raz zapalilam , zjadlam pól lodówki taka glodna po tym bylam jak bym nie jadla z tydzien i poszlam spac.

Jakie to uczucie? nic specjalnego, lubie zapalic dla rozluznienia po stresujacym dniu, ale jak wypale za duzo to chodze zamulona i tyle.

Gość Coala na tree
kilka razy. mialem: napad smiechu przez 2 godziny z wlasnego malego palca, krzyczenie przez okno o 2 w nocy, zesztywnienie miesni. po wszystkim, w poldunie, zajebiscie bolala mnie glowa i nie nadawalem sie do zycia.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
poprawia sie humor, mozna dostac glupawki, albo moze tez przyjsc zamulenie takie, oderwanie sie nieco. generalnie fajnie wyostrza pewne rzeczy, ale zadnych rozowych sloni sie nie spodziewaj. fajnie sobie zajarac, pogadac, posmiac sie, seks jest fajny - ale to wszystko zalezy od wyjsciowego nastawienia. no i rzeczywiscie - glod - to sie nazywa munchies - wszystko samkuje 10 razy lepiej niz zazwyczaj ;)

Gość Coala na tree
hasz sprzedaja na ramblas w barcy w bialy dzien. niestety - balem sie sprobowac bo kumple odmowili pilnowania mnie:(

Gość mam małe pytanko
Dzięki za wpisy. Po tym co tutaj przeczytałam coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że trawka jest naprawdę mocno przereklamowana. Ja osobiście nigdy nie paliłam (dlatego chciałam się dowiedzieć jak to jest) ale jak pomyślę o historiach które słyszałam to śmiać mi się chce ( właśnie coś w sylu słoni tańczących na ścianie) a teraz widzę, że ludzie to jednak mają wyobraźnię! :)

Bo ludzie palą jakies skuny nasączone chemią, ktore z oryginalną maryśką maja niewiele wspolnego i stąd gadki o jakichs wizja itp

Gość antoniiina
oj mają :-D wiesz, w niektórych środowiskach modnie jest mówić, że trawka jest fajna itp. tak na prawdę fajniejsze jest chociażby piwko, a przy tym legalne ja akurat otwarcie mogę powiedzieć, ze ja po trawce bawiłam się dobrze może ze 2 czy 3 razy w życiu, a reszta ( a było tego troche) to były stany niepokoju, poddenerwowania i czekanie "kiedy minie". to nie jest pewnik, że humor ci się poprawi, mi wręcz się psuł. znam też wiele osób, które mają podobne do mnie odczucia. dlatego nie polecam!!!! ja żałuję, że paliłam i nie robię tego juz od długiego czasu. ponad to śmiem twierdzić, że ma/może mieć niekorzystny wpływ na psychikę w dłuzszym okresie czasu

Po trawie nie ma wizji... :D Nauczcie się dzieci najpierw teorii a potem próbujcie w praktyce :D

Gość antoniiina
komiczne ja paliłam z róznych źródeł i różnego rodzaju - i skuna i trawkę z ogródka kolegi . w żadnym wydaniu rewelacji nie było.

Gość antoniiina
sissy teoria?? :-D

Kiedyś czytałam instrukcję dla policjantów jak poznać, czy kierowca jest pod wpływem narkotyków: 1. Jeżeli kierowca jeździ bardzo powoli, a podczas rozmowy plącze mu się język, to oznacza, że palił marihuanę 2. Jeżeli kierowca jeżdzi bardzo szybko, z wszystkim chce się ścigać i jeżdzi po trawnikach, to znaczy, że brał amfę 3. Jeżeli kierowca po wyjściu z samochodu twierdzi, że jest na łące, to brał lsd... Najgorsze, że jest to autentyk i oni rzeczywiście policjantów takich rzeczy uczą... :D

Gość welonka2111
moja kumpela od palenia haszu i trawy przytyla 10 kg. żarła po tym jak słon. ja wole od czasu do czasu wziąc amfe,albo pigulke.

Gość antoniiina
sissy policjant też człowiek i większość zna działanie marihuany z autopsji

Gość a ja narkotyków
Nigdy bym nie spróbowała . Jednak nad zapaleniem trawki się zastanawiam. W sumie z czystej ciekawości jak to jest.