Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chaotyczna

escapelle - 3 miesiące?

Polecane posty

Witam! Mam mały problem. Otóż 3 miesiące temu wzięłam escapelle przez 3 miesiące miałam okres... i nagle w tym miesiącu spóźnia mi się już tydzień... co to może oznaczać?

Gość smutna30
a robiłas test ciazowy albo byłas u lekarza

Gość smutna30
wiec zrób test ciązowy

Gość smutna30
nie ja nie mysle ze duze ale poprostu zrób to sie uspokoisz i daj znac co i jak

Gość luluska
Po co Wy to w ogole lykacie!!?? przeciez to jest zabijanie!! :(:( ale skoro juz piszesz a ja nie jestem od oceniania nikogo- tego typu tabletki robia ogromne szkody w organizmie, dlatego ciesz sie ze w ogole mialas okres...teraz moze (nie musi!!) Ci sie dosc pokopac... :( ps- i na przyszlosc prosze pomysl- czy chcialabys naprawde zabic wlasne dziecko??

Gość xxxxxxxxxxxx3
te tabletki nikogo nie zabijaja

Gość xxxxxxxxxxxx3
nie przejmuj sie tym co ktos napisał kto co zechce to napisze nikomu nie mozna tego zabronic i jak robiłas

Gość xxxxxxxxxxxx3
niewiem ale ja to bym nie wytrzymała z ciekawosci

Gość xxxxxxxxxxxx3
wiec wytłumacz

te tabletki działają tak, że uniemożliwiają plemnikom zapłodnienie komórki jajowej, EWENTUALNIE utrudniają zapłodnionej komórce zagnieżdżenie się w macicy. I gdzie to jakieś zabijanie?

Gość xxxxxxxxxxxx3
no własnie mam nadzieje ze ten ktos to zrozumie bo patrze ze zacofanie panuje u niektórych

To nie jest ZABIJANIE! ;) "Chcecie mieć więcej dzieci od dzisiaj nie macie prawa nazywać się obrońcami życia Nie macie prawa, póki wasza polityka powoduje, że dzieciaki lądują na ulicach Radykalna prawica w imię Boga każe nam się mnożyć, ale kto te dzieci wychowa?" "Nie bądź zawzięty a pomyśl co jest lepsze Zabić płód czy skazać go na ciężki los w getcie W moim sąsiedztwie jest za dużo dziewczyn które mają dzieci za wcześnie lub nie powinny mieć w ogóle Bo bierze górę nagła oszczędność zasiłki idą na wódkę a dzieci wychowuje getto..." "Poza tym nie licz, że nastolatka da sobie radę z wychowaniem dziecka, jeśli wpadła z kimś przez przypadek A innym razem podejmując desperackie środki nieodpowiedzialne matki mordują noworodki Bulwersujące? to zrozum, że to polski system socjalny nie daje im bezpiecznej przyszłości Tu nie ma opcji na edukację dzieci jeśli o antykoncepcji mają uczyć katecheci BARDZO MĄDRE SłOWA! ;) pozdrawiam ;)