Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka radości88

mam pytanko czemu wolicie młodsze i mniej inteligentne????

Polecane posty

Zauważyłam u moich kolegów, że częściej wybierają towarzystwo młodych dziewczyn w wieku od 16 do 18 niż swoich rówieśniczek. Większość z nich chodzi do zawodówek lub podrzędnych techników, nie można z nimi porozmawiać na żaden w miarę inteligentny temat, wiem ponieważ na niejednej imprezie próbowałam z takimi oto modelami nawiązać jakikolwiek kontakt. Jednak bezskutecznie. Albo się głupiutko śmiały, albo wychodziły na papierosa. Dodam ze moi koledzy w większości studiują na prestiżowych polskich uczelniach, a więc nie są mało inteligentnymi stworzonkami i właśnie dlatego nie rozumiem czemu wolą wyżej opisany model od inteligentnej koleżanki z uczelni. Pozdrawiam:)

kropelka bo studenci chca się wyszumiec :classic_cool: a do tego im głupsza tym lepsza ;)🖐️

Gość dziewczyno zastanow sie
co piszesz! Myslisz ze masz 19 czy tam 20 lat,to 18letnia np dziewczyna jest od ciebie glupsza???? Masz mózg? Czytając to co napisalas zasmialam sie,az prawie oplułam monitor! Co za glupoty. Aaaaa i jesli myslisz,ze w technikum są wlasnie te modele to sie mylisz.

kropelka jako studentka chcesz się wyszumiec z równolatkami?:D:D:D daj luz poszukaj sobie dojrzałych facetów i szalej do bólu ;)

Gość Poznaniak85
bo z inteligencją do łóżka się nie idzie.......proste znam z doświadczenia, że im bardziej " inteligentna i uduchowiona " tym bardziej zimna

Poznaniak85 bo z inteligencją do łóżka się nie idzie.......proste znam z doświadczenia, że im bardziej " inteligentna i uduchowiona " tym bardziej zimna oj oj!!!! mogłabym się poczuc urażona ale za inteligentna na to jestem ;) nie wiesz co trcisz koleś ;)🖐️

ej!!! kropelka to musisz im uświadomic ze szalnstwo im młodości doda ;)

Gość Poznaniak85
v34 co trace ? Wierz mi, że chciałem mieć dziewczyne ze studiów, ale musiałem zrezygnować.......szkoda nerwów

ej poznaniak po jedym razie rezygnujesz?:) przeciez i po zawodówce znajdziesz zimną laskę jak lód nie od wykształcenia to zalezy ;)

a czy ja gdzieś napisałam ze kogoś szukam?:classic_cool:

Gość Poznaniak85
nie jeden przypadek ale chybzsza 4 i żeby było śmieszniej na dwóch różnych kierunkach :) Te na studiach chcą niewiadomo czego bo STUDIUJĄ , więc w swoim mniemaniu są chybą wyższą klasą ludzi....... Te bez studiów są bardziej życiowe , nie mają wzorca jaki facet musi spełniać..

Poznaniak85 to nieprawda nie jestem zimna a wręcz przeciwnie mam w sobie tyle ciepła że aż mi duszno bo nie mam komu go przekazać:) Dodam że brzydka nie jestem ani gruba nic z tych rzeczy. Normalnie w kompleksy popadam z przyjaciółkami przez naszych kolegów;) koń trolla nie wiem co mi chciałeś w ten sposób przekazać...prosze troszkę jaśniej

Gość Poznaniak85
a skąd facet ma to wiedzieć ? Bo pewnie jesteś z tych kobiet tradycjonalistek ( jak 99% idących na łatwizne) , że to facet ma zrobić pierwszy krok...Za to te młodsze często już mają odwagę powalczyć o fajnego faceta a taki po studiach jest dla nich fajnym facetem

Gość mlodsze sa bardziej podatne
na manipulacje

Poznaniak85 a skąd facet ma to wiedzieć ? Bo pewnie jesteś z tych kobiet tradycjonalistek ( jak 99% idących na łatwizne) , że to facet ma zrobić pierwszy krok...Za to te młodsze często już mają odwagę powalczyć o fajnego faceta a taki po studiach jest dla nich fajnym facetem jak czytam to juz wiem dlaczego po 3 latach małzenstwa faceci zaczynają szukac inteligentnych kobiet do romansu bo ich takie pustaki zwyczajnie zaczynają nudzic ...sexualnosc staje się mniej atrakcyjna i zostaje ZERO :O

Poznaniak85 cztery razy próbowałam i zrobiłam z siebie idiotkę więcej tego nie zrobię. Powiem Ci że nie jestem jakąś kokietką przebiegłą, nie miałam czasu na wyćwiczenie tej sztuki ponieważ przez liceum siedziałam w książkach. Mężczyźni też rzadko walczą o kobiety wolą zadać wprost pytanko masz ochotę na seks oczywiście niezobowiązujący:) bo o ten zobowiązujący trzeba się troszkę postarać, a większości z was po prostu się nie chce.

Gość Poznaniak85
kropelka radości88 wow 4 razy powiadasz...faceci setki razy robią z siebie idiotów i żyją.. bo o ten zobowiązujący trzeba się troszkę postarać, a większości z was po prostu się nie chce. a wam się nie chce powalczyć o fajnego faceta...vice versa panie.. Faceci zmęczeni ciągłym gonieniem za kasą, bytem itd, nie mają siły by jeszcze w koło was skakać, bo wam się tak podoba

Gość kaja z gima
studenci som fajni :)

Poznaniak, sprecyzuj - masz na myśli inteligentne czy po studiach? Bo to nie zawsze idzie w parze... Naprawde inteligentne są super. Otwarte na nowe doznania. Gotowe na eksperymenty. Szukające wrażeń. Wszystko można o nich powiedzieć, ale na pewno nie to, ze są zimne.