Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka radości88

mam pytanko czemu wolicie młodsze i mniej inteligentne????

Polecane posty

Gość samiecomega
wtrącę . przepraszam. dałem temat piękną INTELIGENTNĄ co prawda dodałem puszystą bo takie uwielbiam chcę poznać , a więc niezwykłą kobietę i co i zeeeeero reakcji.nie ma chyba takich . nadal aktualne. ps dojrzałą kobietę

samiecomega wtrącę . przepraszam. dałem temat piękną INTELIGENTNĄ co prawda dodałem puszystą bo takie uwielbiam chcę poznać , a więc niezwykłą kobietę i co i zeeeeero reakcji.nie ma chyba takich . nadal aktualne. ps dojrzałą kobietę ależ takich jest cała masa :D tyle ze zajętych :D:D:D

Gość ertrtet
widac twoi koledzy wcale nie sa tacy oh i ah, \'ynteligentni\'...studia (nawet na prestizowej uczelni) nie sa odbiciem inteligencji, osobowosci i wartosci. ja skonczylam juz studia, ale w czasie ich trwania spotykalam sie z innymi studentami, nie znam zadnego kolegi z roku ktory uganial by sie za ,alolatami (wrecz oprzeciwnie - jesli juz nie z rowiesniczka, to spotykali sie ze starsza :) )

Gość ertrtet
natomiast sorry - wyksztalcenie nie am tu nic do rzeczy. moj kumpel ktory robi wlsnie dloktorat jest mezem dziewczyny po technikum fotograficznym (ma wlasne studio) - dziewczyna cudowna, inteligentna, sympatyczna, ambitna. natomiast moj narzeczony tez nie ma studiow. i co? jest gorszy glupszy, jestem z nim bo zranil mnie kiedys student?! no prosze Was, hahahaha. jesli Ty uwazasz sie za lepsza bo masz studia to chyba cos Ci sie pomylilo - po pierwsze - teraz studiowac moze kazdy, nawet najwiekszy cwok moze miec przed nazwiskiem mgr! poza tym - moj facet bez studiow ma swietna prace od wielu lat, zarabia, realizuje sie, a ja? skonczylam 2 kierunki, znam 3 jezyki i co? i gowno! pracy od prawie roku szukam! eh, szkoda gadac

eeee tam przesadzasz- chcą się wyszumieć małym nakładem kosztów :D głupiutkiej 16-ce łatwiej zaimponować i zaciągnąć do łóżka :p

zaleznosc jest prosta - mniej inteligentni faceci wola mniej inteligentne dziewczyny :D a młodsze to woli każdy :D

Ertrtetnapisała: jesli Ty uwazasz sie za lepsza bo masz studia to chyba cos Ci sie pomylilo - po pierwsze - teraz studiowac moze kazdy, nawet najwiekszy cwok moze miec przed nazwiskiem mgr! Czy ja powiedziałam że jestem, lepsza dlatego że studiuję??? Raczej nie.... I przepraszam Cie bardzo ale moje studia wymagają bardzo dużego nakładu pracy, łatwości zapamiętywania i wiązania faktów. Nie jestem kolejna osoba z pedagogiki, psychologii czy administracji....z całym szacunkiem dla osób które studiują wymienione kierunki, ale można przez nie przedreptać bez wiekszych komplikacji.... Na moich nie da sie uczyć tydzień przed sesją no chyba ze ktos jest super super zdolny czyta i wszystko pamięta....

Gość aaaaaaaaasssssssssss
tez mam przerabane studia:(

Gość trtrtrtrtryyyyyy
ponieważ te młode łatwiej zbajerować:)

Gość amiecomega
studia studia studia. wykładnia jakaś. rozmawiam ze studentem co prawda zootechniki i w trakcie okazuje się że ten to uważa że działania II wojny światowej odbywały się na terytorium USA.

tak wykladnia, ktora gwarantuje ze taki delikwent powinien wiedziec co porownywac mozna, a czego nie mozna:) oczekujesz od studenta zootechniki wiedzy historycznej? coz... spodziewaj sie podobnie przecietnego poziomu jak kazdego maturzysty:) nie sadzisz ze to smieszne? studia maja swoje profile, to nie jest zbyt skomplikowane, moze zrozumiec;)

na zooztechnice studiuje się tylko bilogie i chemię pod kazdą postacią wiec mu się nie dziw :D:D:D

Gość samiecomega
na studiach i owszem. tylko jaki kretyn dał mu maturę i stopień pozytywny z historii. hcę ich poznać. na zootechnice również dowiadujemy się na jakiej wysokości od ziemi krowa fryzyjska ma umieszczoną vaginę.jest to wiedza która u praktykującego zootechnika czasami się przydaje.mam nadzieję że tak jak umieszczając II wojnę na terytorium USA nie pomyli vaginy krowy z jej pyskiem. ma bardzo szorstki język

noo wiesz ja znałam gości co w 4 klasie tecnikum miał juz indeks a niewiadomo było czy mature zda bo kompletny głąb z języka polskiego :) czy wtedy własnie warto skreslac dobrego fachowac bo nie zna zasad pisowni?:)

Gość samiecomega
zrobiło się serio. czym jest intelekt , czym są szczeg.predyspozycje , czym fachowość. tematem jest inteligencja.jaka ? emocjonalna ? społeczna ? jaka? znam ludzi mądrych którzy nie mieli 8 klas. student potem inż.mgr który zna tylko biologię krowy np. trochę niewiele. a gdzie narzędzia do wypracowania światopoglądu. może nie daj boże premierem kretyn zostać albo będzie znów na kwaśniewskiego albo millera głosował.juz lepiej na rydzyka. takie indywiduum ma buć elitą????????????????????????????/

Gość samiecomega
przepraszam za błąd. piszę mimochodem przy okazji. swoją drogą nadal aktualna inteligentną sexsowną niezwykłą emocjonalną gadatliwą niezwykłą dojrzałą puszystą najlepiej rudą chcę poznać natychmiast.

Gość natychmiast
albo jeszcze szybciej :-D Tylko w jakim celu?

Gość splendid86
TY KROPELKO myslisz ze dziewczyny z zawodowek i z technikum sa gorsze ???????????????? Sory ale znam wiele studentek ktore chodza sobie na te studia i zadnej rewelacyjnej wiedzy nie posiadaja wystarczy ze rodzice troche kasy maja ;) zastanow sie idiotko zanim cos napiszesz

Gość splendid86
a na marginesie to ty moze jestes poprostu nudna i tyle

Gość samiecomega
zamyslony_niespokojny samiecomega studia techniczne, a takimi sa zootechnika maja nauczyc wiedzy specjalistycznej, a nie ogolnej humanistycznej, mylisz pojecia. ............................................................................... pisz poprawnie. naucz się czytać i rozumieć treść zanim udzielisz odpowiedzi.jeśli nie umiesz inaczej to zachowuj się przyzwoicie.

Gość splendid86
bede pisac tak jak mi sie podoba nie podoba sie to nie czytaj proste no nie

Gość splendid86
A ty jak piszesz poprawnie heheh po kropce z malej litery zajebiscie

Gość natychmiast
JAk na forum o seksie, bardzo dużo tu agresji. Ciekawe dlaczego?

Gość samiecomega
całkowity brak inteligencji emocjonalnej. piszę z małej litery albowiem ten rodzaj zapisu jest neutralny.mówiąc nie zaznaczamy wielkiej litery. dzięki temu ten tekst przypomina mowę.