Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka radości88

mam pytanko czemu wolicie młodsze i mniej inteligentne????

Polecane posty

Gość splendid86
samiecomega co taki cichy ;) hehe

Gość samiecomega
automatycznie wyjawiło się dlaczego 99 % niedojrzałych chłopaczków wybiera dziewczynki. dojrzała kobieta zmiecie go wzrokiem.

Gość samiecomega
tak intonację , zwłaszcza z dużej litery

Gość splendid86
samiecomega jakie ty glupoty gadasz czlowieku zastanow sie hahah

splendid86 ja nie studiuje prywatnie, ale dziennie i państwowo na naprawdę dobrej i prestiżowej polskiej uczelni, a przez weekendy pracuję w KFC, więc proszę nie przyrównuj mnie do ludzi którzy studiują za kasę rodziców i na prywatnych uczelniach. Dodam iż za pieniądze które zarobie nie jestem w stanie sie utrzymać i pomagają mi rodzice. Nie powiedziałam że dziewczyny z zawodówek i techników są głupie.

Gość samiecomega
intonuj intonuj.może latać zaczniesz. może jakiś chorał. niestety to już nie sex . błysnęło tutaj inteligencją aż oślepiło.elita w mordkę.co za męka. a prawdziwej KOBIETY jak nie ma tak nie ma. samogwałt i surogaty się jeno ostały.

Gość bo wolimy mlode ciala
i fajna zabawe a z takimi yntelygentnymi studentkami to juz ho ho takie tematy tylko o rzeczach chca rozmawiac itp maja GLUPIE poczucie humoru i generalnie sa NUDNE a mlode seksi cialka nie ma to jak jedrne czcuszki i rozowa waska cipka!

Gość bo wolimy mlode ciala
a najlepsze jest to ze uwazaja sie za niewiadomo kogo:O

Gość samiecomega
kropelko - po co to pytanie? obnaża Twą słabość. byłaś już z mężczyzną silnym emocjonalnie intelektualnie i fizycznie? uwaga z Mężczyzną. nie-chłopakiem , czy facetem. cieniutki pisk tu słyszę.

nie byłam, zresztą czy to ma jakieś znaczenie??? Wolę rówieśników, osoby mniej więcej w moim wieku, lub starszych o rok, dwa....cztery to już max Czemu zadałeś mi takie pytanie?

Gość takie studenteczki
są strasznie sztywne i chcą gwiazdke z nieba, wybrzydzają, to xle, tamto źle i wogóle sa upierdliwe

Gość samiecomega
kropelko-silna kobieta i silny mężczyzna tworzą się na wzajem. wszystko co robią jest piękne . sex również. reszta uprawia bzykanie.

Gość samiecomega
kropelko - mile mnie zaskakujesz.jesteś bardzo inteligentna. i czuję że dobra.

Gość samiecomega
jesteś naprawdę niezwykła.

Gość samiecomega
nie przestanę.

samiecomega jestes naprawde niezwykly, czegos takiego juz dawno nie widzialem... szczena opada;) kropelko wiesz pary na roku nie sa czyms popularnym... ja przynajmniej tego nie zaobserwowalem nigdy. oczywiscie zdazaja sie, ale nie jakos masowo. sadze ze troche uogolniasz i szukasz konkretnej przyczyny... a moze to nie chodzi o to ze oni wola mlodsze z zawodowki, tylko moze maja jakis konkretny typ ktory tam sie najczesciej ujawnia... rozowe idiotki z dupa na wierzchu przykladowo:) pozatym mimo wszystko maja czym zaimponowac tym mlodszym, sa studentami:) a czym kolezance zaimponuja? skup sie na starszych, ktorzy tez czesto wola takie mlodziutkie studentki, samemu majac juz studia za soba:)

DROGI ZAMYŚLONY NIESPOKOJNY: Nie wiem czy czytałeś wszystkie moje wypowiedzi, ale pisałam juz wczesniej że starszy facet to sobie szuka żonki, bo mu niewygodnie samemu pierze sie bieliznę, sprząta (o ile wogóle sprząta;) ), no i oczywiście przydałoby się mieć jakieś dzieci. Może trochę uogólniam ale każdy starszy facet (26, 27, 28, 29 lat) z którym sie spotykałam był wielce oburzony jak powiedziałam że nie chcę dzieci(bo jak w moim wieku można marzyć o dzieciach:] ), że nie lubię gotować ale za to lubię porządek. No i taki to chcę od razu seksu i to jeszcze nie wiadomo jak zwymyślanego..... Po tych kilku spotkaniach powiedziałam dość, koniec z starszymi, zresztą oni są strasznie poważni:( Zaczęłam szukać wśród moich rówieśników ale jak widać na nich nie działam...:)

Gość cała--prawda--autorko
Autorko chyba nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Jaki studiujesz kierunek, że musisz więcej zakuwać niż studenci np.administracji? Jeśli nie jest to jakiś typowo techniczny kierunek na polibudzie lub np. medycyna czy prawo to się nie wypowiadaj bo za mało wiesz. Druga kwestia, popieram "Poznaniaka85" teraz jest wiele kobiet, które uważają że im się wszystko należy, kierują się stereotypem że tylko o nie się trzeba starać,a one nic nie muszą robić, tylko siedzieć. Natomiast te troche młodsze osoby potrafią częściej powiedzieć prosto z mostu o co im chodzi, że im się ktoś podoba, nie kierują się stereotypami, bo korona im z głowy nie spadnie. W końcu o równouprawnieniu mówicie, którego jakoś nie widać. Stąd też odpowiadam Ci na pytanie, dlaczego faceci wolą troche młodsze, czasem może niezbyt inteligentne, jak Ty - studentko, ale za to wesołe, mówiące co myślą, nie zadufane w sobie. Uwierz, że one wyglądają lepiej od tych inteligentnych i naburmuszonych "inteligentek", przed którymi facet ma skakać i łaskawie pytać, czy aby się z nim gdzieś wybiorą na dyskoteke.

studiuję biochemię i bardzo szkoda ze nie wiesz ile ona pochłania czasu zresztą nie tylko mi. A skąd wiem co robi administracją??? Ano stąd ze mieszkałam z laską z administracji jak ja miałam w sesji 6 egzaminów i to ciężkich egzaminów to ona miała 2 które polegały na wyborze jednej odp z abcdef no przecież to jest smieszne. Juz pisałam że nie jestem zadufana w sobie... Dzisiaj wpadłam na super pomysł: kupię sobie białe kozaczki, przebiję pępek, zrobię włoski na blond i kupię różowy kożuszek może to pomorze :D A tak w ogóle to sie zastanawiam czy Ty wiesz co to jest biochemia i czemu ona służy. A i jeszcze jedno nie wszystkie kierunki na polibudzie są ciężkie i prawo też nie jest ciężkie jeżeli szybciutko zapamiętujesz i naprawde Cie to interesuje, a jeżeli chodzi o medycynę to ona faktycznie jest ciężka, no zależy jeszcze gdzie się ją studiuje Pozdrawiam:)

Gość nie pomorze
tylko pomoże :-D Chyba, że Dar Pomorza :-D