Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelka radości88

mam pytanko czemu wolicie młodsze i mniej inteligentne????

Polecane posty

korpelko powinnas wiedziec, ze nie kazdemu i nie w kazdej sytuacji mozna cos sensownego doradzic:) i prosze nie wmawiaj mi wszechwiedzy, bo nic takiego nie powiedzialem, jedyne o co mnie posadzac mozesz to fakt, ze uwazam sie za bardziej doroslego od Ciebie, ale to tez kwestia wieku:)

i znowu dyskusja zeszła z toru :) po 1 ktoś zarzuca kropelce ze chwali się studiami a jakby czytał temat od poczatku wiedziałby ze wynik tej rozmowy był pod wpływem zarzut ów które wytoczył niejaki Poznaniak :) to raz... dwa to dziewczyna cale nie jest zarozumiała bo ani słowa nie wpsomniała o tym jak wygląda a moja kobieca intuicja podpowiada mi ze musi byc nawet fajna ;) po trzecie sami spłycacie rozmowe atakujac ją tekstami ze głupie 18tki są pod kazdym względem lepsze niz dojrzała fajna studentka która w zyciu wie czego chce i dokąd zmierza...a to ze się uczy dodaje jej tylko plusa. Generalnie kropelko sama widzisz po wpisach tych młodocianych kolesi ;) zacznij umawiac się z facetami starszymi bo Twój umysł nie wytrzyma ich polotu...wątpliwego :O

czesc kropelko. widze ze dyskusja jeszcze trwala wczoraj :) ide popracowac bo nawrzucali mi roboty :)

Gość Prestizowe polskie uczelnie
A to co takiego? he he he he

Gość cała--prawda--autorko
Prawda jest taka - nie masz samokrytyki, zamiast czasem przyjąć z pokorą co sądzą ludzie, to się zapierasz bezsensownie wszystkiego. Jeszcze głupie teksty typu "Wątpie czy skończyłeś to czy tamto.." No to jak tak chcesz z ludzmi rozmawiać to ja napisze "Wątpie, że jesteś interesująca dla przeciętnego chłopaka." Dorośnij troche, nie traktuj facetów jak jakichś durniów, bo Cie krzywdzą że nie zwracają na Ciebie uwagi, ale spójrz najpierw zawsze na siebie.

Z tego można wyciągnąc wniosek, może za daleko idący, że w sumie nie jest ważne na jakim poziomie zakończylismy naszą edukację. Nie zależnie od tego i tak wszyscy spotykają się na forum o seksie.

Gość do pana o nicku Poznaniak85
Nie wiem czy ten gość jest jeszcze na tym topicu czasami ale chce sie odniesc do jego wypowiedzi , bo co jak co ale to musze skomentowac: " bo z inteligencją do łóżka się nie idzie.......proste znam z doświadczenia, że im bardziej " inteligentna i uduchowiona " tym bardziej zimna" Widac po tym co napisales ze tylko wydaje ci sie ze cos wiesz, a nie wiesz nic:) Malo tego --> nie masz pojecia;) Podam ci moj przyklad, wierzyc nie musisz : Mloda, bardzo ambitna, studiujaca na 2kierunkach studiow (zaocznie) i pracujaca oraz mowiac nieskromnie atrakcyjna. Wierze w Boga i jego ingerencje w kazda dziedzine mojego zycia, ale to nie ma nic wspolnego z tym, ze za dnia ta ulozona, pracujaca w szanujacej sie firmie kobieta staje sie demonem sexu. Kocham sex i lubie fantazje. Jesli moj facet powie mi ze chce abym cos zrobila to to robie,bo uwielbiam wzajemna satysfakcje. Mam jedna wade fabryczna: jestem bardzo pewna siebie i swoich mozliwosci i moj facet musi mi sie podporzadkowac w calosci, jednoczesnie bedac wyksztalconym i zaradnym. No i takiego mam, ale i on ma swoje wady fabryczne w postaci wygladu, bo jest miedzy nami kontrast ktory wszyscy podkreslaja :) (maja do tego prawo mimo ze na mnie to nie robi wrazenia bo mam co chcialam i jest mi z tym dobrze). Wracajac do Twojego cytatu : "inteligentna i uduchowiona" = zimna? Nic nie wiesz o kobietach;p

Gość SAMIECOMEGA
DEMONY TO ZNISZCZENIE. pył bitewny płacz i poźoga to sex czy zaleźność

Gość coś tu ucichło
ale wczesniej to niezła jazda była:D

Gość samiecomega
reanimacja może być prawie natychmiast.wyraż życzenie a spełnię je

Gość ekati
jestes strasznie zakompleksiona bez kitu

Witam _Kwiatek, No tak dużo wode pod mostem płyneło... Jestem od czasu do czasu...