Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikawarika

dlaczego zycie mnie tyle razy doswiadczylo

Polecane posty

Gość marikawarika

nie wiem od czego zaczac w zyciu doroslym czuje sie zagubiona nieufna zdruzgotana mam ciagle depresje jestem nieszczesliwa,nie umiem nawiazywac przyjazni i jakich kolwiek stosunkow miedzyludzkich nie umiem zaufac.... podobno dziecinswto to jeden z najfajniejszych okresow w zyciu...u mnie wygladalo ono tak iz od najmlodszych lat uciekalam przed ojcem alkoholikiem gdzie sie dalo spalam z matka u znajomych czekalam w lesie az pojdzie spac bylam swiadkiem jak ojciec bije matke rzuce w glowe sloikami kiedy juz mialam z 7 czy 8 lat dzicinswto spedzalam na komisaiacie opowiadajac psycholog ile tatus mial nozy w reku i jak wyzywal mame juz roslam z nienawiscia do ojca z dziecnistwa nie mam zdnego zdjecia bo podobno nikogo nie bylo na to stac mzoe to i lepiej... wkarczajac okres dojrzewania nic sie nie zmienilo przr dobre kilka lat nie odzywalalm sie do ojca stawalam tylko w obronie jak przychodzil nawalony nie raz mu przylozylam zeby matce sie nic nie stalo majac 16 lat nie nawidzilam mezczyzn a jednoczesnie brakowalo i milosci ikt sie mna za abrdzo nie interesowal w klonich rodzicow slyszlam ze trzeba bylo mnie usunac ze jestem idiotka i po co wogole jestem ze wszytkim nerwy psuje skoro w domu nie mialam oparcia i czualm sie niepotrzebna wpadlam w zle towarzystwo pierwsze cpanie picie w wieku 18 lat poznalam faceta o 15 lat starszego wiem teraz z perspektywy czasu ze to bylo ohydne ale to z nim zaczelam uparawiac seks przy nim czulam sie bezpieczna pamietam ze kiedy zasypaialm zawsze kaazalam mu glaskac sie po glowie to on przygotowywal mnie do matury moglam spokojnie u niego zrobic lekcje ale jak to w zwiazku czasem sie psulo lecz nie mailm dokad wracac bywalo ze matka o godzinie 22 mnie nie wpuszczala do domu wychylala tylko glowe i przrz okno kazala mi wypierdlaalc stamtad skad przyszlam gdzie mialm sie podziac blagalam wteddy byle kogo by mnie przygarnal na noc bo matka zazwyczaj po 4 dniach mnie wpuszczala w wwieku 19 lat wpadlam z tym mezczyzna caly swiat mi sie zawalil nie widedzialm co robic nie moglam z nim byc bo on mnie zaczynal bic wiec nie mialam wyjscia powiedizlam mamie myslalm ze razem jakos bedzie i wychowam dziecko,matka powiedzila ze absolutnie musze usunac ciaze bo zmarnuje sobie zycie bylam tak przerazona ze nie wiedzilam co ma robic ale czulam sie jak gowniara wiec zmuszona tydzin pozniej za wszytkie jej oszczednoscie -1500zl wyslala mnie na srobanke to byl 6 tydzien... nie zdazylam dojsc do siebie a juz zaczela mnie wyzywac ze jestem kurwa ze gdzie ja z ta dupa lazilam i wiecej nie da mi na nic pieniedzy i nie ma z czego oplacici rachunkow bo wydalal na mnie 1500zl koszmary sny przstaly mnie dreczyc po roku po krotkim czsie poznlalam swietnego faceta z dzianej rodziny matka wyczula ze to dobra partia i powiedzial ze mam sie go tzrymac bo mi leb rozwali oczywiscie zaczela udawac jak to jestesmy swiena rodzina zacela kupowac drogie zarcie jak do nas przychodzi i udawac nie wiadomo kogo bron boze zebym powiedziala cos o mojej rodzinie mieszkam dlaej ze swoimi rodzicami ojciec jest dlaej alkholikiem i zurm nie odzywam sie do niego z matak sporadycznie zagadam powiedzilam mu po roku ze ie mma ojca ze nas zostawil zeby sie nie zdziwil ze jak do mnie przychodzi czemu niegy nie ma ojca moja matka jest okropna pali tylko fajki i czyta fakta jest totalnym niedorozwojem czekam az tylko skoncze studia i zaczne zaarbic by wyajac mieszkanie wczoraj nie wytzrymaam i po 2 laatach powiedilam oejmu facetowi ze jest i zle ze mam hoa i nienoramlna rodzine pzytulil mnie i zaczal plakac tylko dla niego zyje i w nim mam oparcie bez niego nie dlaabym rady ale przychodz atkie dni ze wiem ze on moglby miec normalna dziwczyne z dobrej rodziny a ja jestem patologia jego rodzice to ludzie z arystokracji nie akceptuja mnie do konca boje sie ze on mnie zostawi jezu czasami przychodza takie dni jak ten i mam ochote ze soba skoczyc rycze caly dzin bo nie mam normalnej rodzuny nie mam matki ojca nikogo..........................

Gość zapytaj mnie
nie chce mi sie czytac ale chyba masz pecha

Gość konstatax
o ja pierdzile wspolczuje

dziewczyno rozumiem cie troche :-( i podziwiam ze tyle przezylas i dajesz sobie rade w zyciu........A chlopaka masz swietnego z tego co piszesz i nie boj sie ze cie zostawi......Widze ze masz taki kompleks,ze myslisz ze na niego nie zaslugujesz bo jestes z takiej rodziny.I zle myslisz bo wlasnie TY jak zadna inna zaslugujesz na tego faceta i powinniscie byc razem jesli wam dobrze.W ogole to przydaly by Ci sie jakis wizyty u psychologa bo przez ojca alkoholika i to co przezylas masz za niskie poczucie wartosci....:-( 3maj sie jakos i powodzenia

Też współczuję, ale jesteś przynajmniej silniejsza i mądrzejsza. Facet skoro jest z Tobą od 2 lat to pewnie nie zostawi Cię tylko przez Twoją rodzinę - to Ciebie kocha nie ją. Jak jest inteligentny to Ty będziesz dla niego ważniejsza niż zdanie jego rodziców. A nawet gdyby Wam nie wyszło... Skończysz studia, wyprowadzisz się, i pewnie poznasz kogoś innego. Skoro raz poznałaś, skoro się w Tobie zakochał to dlaczego znów nie mogłoby Cie to spotkać? Ja mam znajomą której matka popełniła samobójstwo jak miała 3 latka, ojciec alkoholik, wychowywała się ze starszą o 4 lata siostrą. teraz poszła na studia, ma faceta i jest szczęśliwa. Zacznij cieszyć się tym co masz, bo możesz to stracić przez własną głupotę. Trzymaj się!