Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffffs

najglupsze przesady jakie znacie.

Polecane posty

ostatnio duzo czytalam tu topikow gdzie ludzie ujawnaja sie ze wciaz wierza w przesady. byc moze nawet wieksza czesc z nich deklaruje ze sa wierzacy. wpisujcie tu najabsurdalniejszebzdury dotyczace naszego wplywu na przeznaczenie. moze ja zaczne: 1) nad dzieckiem nie mozna sie "dziwic" bo bedzie mialo nieszczescie w zyciu 2) machanie pusta torba przed kims oznacza ze tego dnia sie nic nie utarguje 3) nie kladz torebki na podlodze bo pieniadze uciekna 4)malemu dziecku trzeba zawiazac czerwona wstazeczke przy wozku zeby niekt nie rzucil na niego uroku 5)jak sie je na stojaco to idzie w nogi a jak na siedzaco to w tylek (wniosek? jedzmy stojac na glowie moze troche w piersi pojdzie ;))

Gość dsdas
ze Polki sa wierne i sie nie puszczaja z kazdym cudzoziemcem

Gość cholera a ja przez cale studia
kładlam torebkę na podłodze.:o:p

no widzisz? no widzisz???? to teraz bedziesz wiedziala czemu nie bedziesz miala kasy w zyciu;p

Gość Żmiija
1. że nie można mieć pereł na ślubie, bo to przynosi łzy 2. że trzeba brać ślub w miesiącu z literą "r" w nazwie 3. że majowe małżeństwa są nietrwałe :O 4. że jak kobieta w ciąży się czegoś przestraszy, to dziecko urodzi się z "myszką"

o zmija powiem ci ze 4 tos mnie rozwalila heheh. czytalam tez ze jak odmowi sie bycia chrzestna/chrzestnym to dziecko umrze

Gość Asiaaaaaaaaaaaaa..........
nie zegnac sie w progu nai witac bo to pech

Gość o wiekszosci przesadow
dowiadywalam sie po fakcie jak już to zrobilam: ze nie mozna przechodzic pod drabiną, witać sie przez drzwi, siedziec przy skraju stołu itp. itd. ale dalej sobie nic z tego nie robię.:classic_cool:

Gość Żmiija
o rany, masakra :/

o matko i zyjesz jeszcze?:P

o i jeszcze jedno - kiedys cyganka w ciaży po tym jak jej nie dalam kasy powiedziala, ze mi myszy zjedzą ubranie.:P:P:P

ps. do tej pory mi nie zjadly a minelo dobre kilka lat.:classic_cool:

juz myslalam ze nago chodzisz;)

spoko, mam w domu kilka kotów to myszy mi nie grożą - przezorny zawsze ubezpieczony.:classic_cool:

Gość jak pierwszy raz
zobaczy się czyjeś nowo narodzone dziecko to trzeba splunąć i powiedzieć "jakie ono brzydkie!". Bez splunięcia też działa, ale gorzej :-D Chodzi o to, żeby potem było ładne. :-)

Gość dddddddddddddddddddf
a moze sami w cos wierzycie?:P

Gość że jak
czarny kot przebiegnie drogę to pech. Miałam czarnego kota, który mi codziennie z 500 razy drogę przebiegał. Chyba powinnam już nie życ a przynajmniej na dworcu mieszkać :p

a co ze snami? sprawdzają Wam się??? mojej ciotce jak się sni woda to zawsze jakieś choróbska potem ma ktoś z rodziny jak u Was?

Gość że jak
i z tą torebką na podłodze. Raz w sklepie baba tak mnie opierniczyła, że w JEJ sklepie położyłam torebkę na podłodze i teraz już do końca dnia nie będzie miała przeze mnie utargu :o No i coś w tym jest, bo stwierdziłam, że nie zostawię tej głupiej babie ani grosza i choć już miałam to i owo w łapkach-odłożyłam na miejsce i wyszłam :p Poinstruowała mnie jeszcze, że nie wolno kłaść rękawiczek na stole, ale już nie pamiętam dlaczego :o Chyba też o kasę chodziło.

Gość że jak
chyba chodziło o zachwycać ?

Gość rosi24
ja w takie bzdury nie wierze,mi ktos powiedział,że jak położy się nowy but na stole to bedzie się źle chodzić ,główno prawda mi sie chodziło w tym butach zarabiście

Gość rosi24
ja w sny nie wierze,wszystko przesądy mi się nic nie prawdziło

Gość a z tym przestraszeniem się
w ciązy i myszką u dziecka po porodzie to chyba prawda bo moja mama kiedyś się przestraszyła jak była ze mną w ciązy i chwyciła sie z tyłu, ręką i teraz mam na kości ogonowej takie jakby odbite 3 palce :-p

Gość otoloto
Najgłupsza przesada jest taka jak ktoś zabiera głos a nie potrafi pisać po polsku.

Gość fffffffffffffffffffffs
w takiej wersji to uslyszalam i tez prosilam o wyjasnienia-dziwic sie w sensie zachwycac "jakie ladne" itd;p

Gość że jak
mi się jeden sen sprawdził, niestety. Śniła mi się śmierć mojego wujka. Okropna. Rano zadzwonił telefon i tak mnie tknęło, że to to. Odebrał mój brat i powiedział, że wujek nie żyje. Po sekcji zwłok okazało się, że umarł dokładnie tak, jak mi się śniło. Do tej pory ciarki mam, jak o tym myślę.

Gość otoloto
Zapomniałem dodać, że wtedy to znaczy, że spadnie ci na łeb sufit a klawiatura odgryzie palce. żanada, do szkoły a nie pisać na kafe