Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katehrina

podziekowanie dla rodzicow na slubie....

Polecane posty

Gość Katehrina

Mam pytanie...wiadomo ze kolo północy zwyczajem jest podziękowanie dla rodziców. Standardem jest muzyka i wręczanie kwiatów. Ja chciałabym coś innego jakoś ich zaskoczyć tylko nie wiem jak.Śpiewać nie potrafie:/ Moze ktoś z Was był na jakimś ślubie i zna przykład jakiś ciekawy jak dziękowano rodzicom.Będę wdzięczna za odzew.

Gość Przyszła PANI Młoda
Wierszem

mysle ze podziekowania dla rodzicow to bardzo wazny moment powinno to isc z serca i to tyle co mam do powiedzenia, nie jestem za robieniem z siebie tresowanej malpki zeby koniecznie kogos \"zaskoczyc\"

wręczyliśmy swoim rodzicom wielki bukiet róż w koszyku ale przed wręczeniem powiedziałam wierszyk taki: "Kochani Rodzice Dziękujemy Wam za trud włożony w nasze wychowanie, za opiekę jaką nad nami roztaczaliście, za bajki na dobranoc, które pozwalały zasnąć gdy byliśmy mali, za optarywanie zbitych kolan, guzów i siniaków. Dziękujemy Wam za dzisiejszy dzień, za wysiłek jaki włożyliście w to, aby był najpiekniejszym dniem w naszym życiu. Dziękujemy Wam, że jesteście dziękujemy, że my jesteśmy."

Gość Katehrina
Nie ma ktos jeszcze innych przykładów/pomysłów. Za w/w bardzo dziękuje

Gość tyska123
wydaje mi się że nie chodzi o to żeby zrobić cyrk na ślubie ale o to żeby NAPRAWDĘ podz\iekowac rodzicom. My na przyjęciu wręczylismy im tylko kwiaty i powiedzielismy kilka słów. Natomiast chcielismy im podziekowac tak od serca, bo oboje wyprowadzalismy się z domu. chcielismy też zeby mieli po nas pamiatkę. wobec tego jakis miesiąc po ślubie odwiedziliśmy ich wspólnie i dostali od nas jeszcze albumy ze zdjeciami z naszej sesji w plenerze. Zrobilismy im takie albumy jak sobie - duże zdjęcia, dużo, piekny album. Byli zachwyceni ;)

Gość mekintosz
zróbcie streapise dla rodziców :)

Ja też planowałam zrobić coś oryginalnego dla rodziców, ale z braku czasu i pomysłów kupiłam książki ozdobne z pięknym tekstem nadrukowanym (wiem, wiem dla większości to kicz ale tekst był naprawdę trafiony w tej księdze) i do tego kosze kwiatów, podziękowaliśmy im przez mikrofon za trud wychowania i kapela zagrała \"cudownych rodziców mam\" - czyli standard. Powiem szczerze że nie żałuję, rodzice na podziękowaniu jeszcze się trzymali ale jak kapela zagrała piosenkę to się popłakali. Myślę że każdy rodzic w głębi serca marzy o takim właśnie standardzie, takie jest moje zdanie. ...a dodam że niektórzy goście też się popłakali, he he.

Gość a jaaaa tak
my przed oczepinami poprosilismy wszystkich zeby utworzyli kolko w srodku byli rodzice, wpierw piosenka cudownych rodzicow mam, pozniej my ladnie podziekowalismy slowami: kochani rodzice, byliscie z nami od samego poczatku, wzrastalismy na waszych oczach, przy was stawialismy pierwsze kroki, wypowiadali pierwsze slowa. pokonujac wiele trudnosci opiekowaliscie sie nami, wychowywali, by wprowadzic nas w dorosle zycie. chcemy wam podziekowac za zycie ktore nam daliscie, za cieplo milosci i oparcie, za wasza madrosc i tolerancje, a przede wszystkim za to ze jestesci bardzo was kochamy i jeszcze raz dziekujemy a pozniej zadedykowalismy piosenke pt walc dla rodzicow wszyscy sie poplakali, aha i jeszcze zamiast zywych kwiatow ktore i tak szybko by padly podarowalismy piekne sztuczne kompozycje w krysztalach, minal juz rok a one nadal kroloja na stolach w rodzinnych domach

Gość a może coś takiego
widziałem to i mi się podobało: młoda para zamówiła puchary z wygrawerowanym napisem w stylu: "dla najlepszych rodziców", do tego kwiaty i muzyka: "We are the champion"

Gość Katehrina
Fajne macie te pomysły naprawde...Niby tez obiegajace w standardach ale zawsze inaczej...super moze jeszcze jakies macie przyklady..naperwno cos z tego wybiore...

Gość Katehrina
Dodam jeszcze tylko,ze ja nie mam ojca..natomiast mój narzeczony ma oboje. Podobał mi sie ten pomysł z walcem ale u mnie by to nie wypaliło. I tak mi i mojej mamie będzie przykro na podziekowaniu i sie popłaczemy..dlatego tez zalezy mi by to jakos ładnie zrobic i zeby stypa sie nie zrobila z tego..bo bardzo przezylismy nagłą śmierć mojego taty