Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pola28

Mama w Irlandii - kto chce pogadać?

Polecane posty

hej :) dzieki za rady co do wózka :) U mnie dziwaczna pogoda świeci słonko a za chwilę leje i po dwóch minutach znowu świeci :O

Pola sprawdzałam...nawet nie mam Twojej wiadomości w archiwum.....zreszta zaraz do Ciebie napisze i zobaczymy czy dojdzie...

wera doszlo wczoraj wieczorem:) odeslalam ci wiadomosc daj znac czy tym razem doszla.

Pola nawet w archiwum Cie nie mam ...to napewno nie moje gg bo gadam ze wszystkimi i jest ok

Ale u nas dzisiaj pogoda brrrrr,leje i wieje strasznie,zaczyna się typowa irlandzka pogoda:(ani to na spacer ani nic,porażka:(

wera - juz nie mam pojecia. wczoraj gadalam z kolezanka z polski i bylo ok. wiesz co zrobie, wywale to gg z mojego kompa i zainstaluje na nowo. nie wiesz czy bede mogla miec ten sam numer? jak nie to trudno, zmienie, w kazdym razie twoj mam na n-k. i wtedy sie odezwe i zobaczymy:O katrina - oj ta pogoda:( u nas dzisiaj slonce, ale bardzo wieje i pada tez;)wszystko na raz:O ale powiem ci, ze starzy irlandczycy zapowiadaja ciepla i pogodna zime ze wzgledu na deszczowe lato. no, zobaczymy;) trzymajmy kciuki.

Gość wer234
Pola importuj kontakty z gg zanim go usuniesz i bedziesz miec pozniej te same w nowym gg Ja dziś zrobilam to samo ze skype-bo mialam same z nim problemy i sciagnelam aktualniejsza wersje

jaka tu cisza...:( halo!!! jest ktos? :) wera - wyslalam ci wiadomosc z mojego nowego gg. jesli ja odbierzesz, odezwij sie🖐️

Witajcie!! ja w irlandii mieszkam już prawie 3 latka.. planujey zostac jak najdłużej. Mam syneczka Fabiana Nikodema który 12 listopada skończy swój pierwszy roczek!!!!! będzie wiec wielka imprezka. miszkam 30 km od dublina w kilcock . mam kawalerke i płacimy 500 miesięcznie. ale też bedziemy czegoś szukać. narazie czekamy az męzulek zda prawo jazdy.. (czeka w kolejce) i wtedy wielka przeprowadzka!!!!!!!!!!!!!!!! Happymama- witaj:) zagladaj na nasz stary temat. jak by któraś miała pchote poczytac to zapraszam na mój topic. o ciąży w irlandii:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3442402&start=0 pozdrawiam.

witaj bebolek:) fajnie, ze sie odezwalas, bo ostatnio ten topik swieci pustkami:( masz super synka:)

bebolek 500e to naprawdę mało,nam nikt nie chciał wynająć kawalerki jak mamy już dziecko:( MY odliczmy czas na przylot dziadków,Lena już opowiada ,że \"polotem \"hehe przyleci babcia i dziadek na urodziny i będą śpiewali sto lat heheh Odkąd nie ma smoczka gada jeszcze więcej niż gadała buzia jej się nie zamyka,czasami by się stopery przydały heheh:) Poza tym nic ciekawego nudy,dobrze że chociaż nie pada,byliśmy z Lenką w mieście,teraz robimy obiadek ,a po obiadku drzemka pozdrawiamy:)

No właśnie dziewczyny piszcie bo nasz topik umrze a fajnie jest sobie od czasu do czasu popisac zwłaszcza z kimś kto też mieszka na zielonej wyspie:)

hej dziewuszki :) faktycznie coś tu puściutko :( ja już odliczam dni do porodu :) termin mam na 6 listopad a dzisiaj mamy już 8 październik więc niecały miesiąc mi został :)

happymama🖐️znam dwie osoby urodzone 6 listopada :)zodiakalne skorpiony;) masz juz wyprawke?

mam już wszyściutko co tylko trzeba (tak mi sie przynajmniej wydaje) :) teraz sie muszę jeszcze tylko spakować do szpitala :)

no to pakuj sie i tylko czekac:) my wrocilysmy z miasta i jakis dziadek dal mojej malej 2 euro na czekolade :D wlozyl jej normalnie do reki:Ojaki mily...

moze ktoras z was bedzie wiedziala... gadu gadu mi dziala wybiorczo, tzn. wysyla tylko te wiadomosci, ktore chce, na poczte nie moge sie zalogowac, a jak juz sie uda, to nie wysyla mi emaili, na kafe nie zapisuja mi sie posty...:O czy to wina internetu? powinnam zmienic na szybszy/lepszy? a moze zlosliwosc rzeczy martwych?:O

Witam wszystkie Mamy :) Mieszkamy na Clonsilli,mamy 2 miesieczna coreczke :) Jest ktos z moich okolic??? Pozdrawiam

Hej!!!Pytanko do mam które mają starsze pociechy czy wasze maluchy też nie chciały jeśc jak zaczynały ząbkowac?Moja mała prawie w ogóle nic nie je,bardzo się martwię,cały czas marudzi i pcha rączki do buzi.

ryba83 witaj:) gdzie jest ta miejscowosc w ktorej mieszkasz? katrina, moja mala jak zaczynala zabkowac to nie miala problemow z jedzeniem, tzn. jak wychodzily jej pierwsze zeby, bo przy nastepnych juz roznie bywalo. ale ona z kazdym dniem robi sie coraz wiekszym niejadkiem. teraz juz sie tak nie przejmuje tym, nie latam za nia z lyzka, jak zglodnieje, to sama wola \"am!\" :)