Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodko-Gorzka

Slim-Fast ... od dzisiaj start

Polecane posty

Gość slimek
Ja właśnie się odchudzam, zaczęłam pic slim fasta od poniedziałku czyli od 21.02 dzisiaj środa i 60 dag mniej. Mam 158 cm i teraz ważę 64,9 Pięc tygodni temu ważyłam 67,9 więc już zrzuciłam 3 kg :) ale piłam slimka nieregularnie i grzeszyłam z dietką. Teraz już piję codziennie. Chcę ważyc 52 kg czyli mam do zrzucenia jeszcze 13 kg. Mam nadzieję że mi się uda. Może ktoś też stosuje tą dietkę i się do mnie przyłączy? Ja w każdym razie będę sie tu co jakis czas pokazywac i zdawac relacje.

Gość slimek
hej dlaczego nie ma mojego postu ?

Gość slimek
pisałam wcześniej ale się zagubiło w przestrzeni......... Ja stosuję slim fast od poniedziałku czyli od dwóch dni i zrzuciłam 60 dag. Ważę 64,9 kg, pięc tygodni temu ważyłam 67,9 więc juz zrzuciłam 3 kg ale piłam koktajl nieregularnie i grzeszyłam z dietką. Od poniedziałku stosuję diete ze slimem jak należy. Mam 158 cm wzrostu i chce ważyc 52 kg czyli mam do zrzucenia jeszcze 13 kg. Może ktoś też ma taka dietę i się przyłączyc? Ja w każdym razie będę tu co jakis czas zaglądac i zdawac relacje.

witam dzis po pracy idę do sklepu kupic puszkę SlimFast i od jutra zaczynam go sporzywac(na śniadanie i lunch) a obiad będę jadła normalny bo zawsze po pracy ok 18-19 gotujemy razem z chłopakiem plus 3-4razy w tygodniu siłownia(aeroby +cwiczenia siłowe z nieduzym obciązeniem) juz drugi tydzien chodzę regularnie na siłownie więc z tym nie ma problemu, problem miałam zawsze z ilością jedzenia i słodyczami.. ale walczę z tym;) Obecnie przy wzroscie 163cm waże 59.5-60kg a planuję zrzucic 5kg Będę zdawała wam relacje z mojej walki;) mam nadzieję że ktoś do mnie dołączy:) trzymajcie kciuki pozdrawiam;)

Gość kawalate
Hej Zaczelam wczoraj....zobaczymy. Jestem pelna nadziei.

Gość wrock2000
biorę od 10 dni i nie ma żadnej różnicy:(