Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodko-Gorzka

Slim-Fast ... od dzisiaj start

Polecane posty

Gość behatek88
hej hej :) tutaj w Polsce jest coś podobnego, tyle że sprzedawane w saszetkach. Nazywa się Slim Figura Dieta firmy Herbapol. Zalewa się to i powstaje taki... glut ;] są 3 smaki: truskawka, banan i wanilia. Ja osobiście do tego dosypuję jeszcze błonnika w proszku o smaku kakaowym i piję taka breję. Trzeba to popić szklanka wody i ogólnie w ciągu dnia pić dużo płynów. Co jest najlepsze w tym koktajlu? ze fantastycznie zapycha! kiedyś ciągle chciało mi się jeść a teraz jedynie pilnuję się by nie jeść z przyzwyczajenia a nie z głodu :) bardzo mi to odpowiada :P Niestety nie mam wagi wiec nie mam na czym skontrolować swoich postępów ale bede się dzielić wrażeniami z utraty ewentualnych centymetrów. pozdrawiam cieplutko!! :)

Cześć! Gratuluję wyników :) Ja od jutro startuję z dietą CAMBRIDGE, więc też będę wsuwać głównie koktaile. Mogę się do Ciebie przyłączyć? razem zawsze raźniej :)

Hejka. Witam cie Behatek88. Bedzie mi milo jak napiszesz jak Ci idzie :) Te saszetki o ktorych mowisz zalewa sie woda czy mlekiem? (moje mlekiem), no i jak je stosujesz? Masz jakis okreslony jadlospis z tym tak jak ja ze rano i w poludnie to a potem po poludniu/wieczorem obiad? jezeli bedzie ubywac to na pewno poznasz po ubraniach :) Ja juz odczuwam lekkie zmiany wiec trzyma mnie to w pozytywnym nastawieniu :) Faktycznie koktaile te zapychaja i mozna przetrwac na nich. Pije rowniez duzo wody (ok. 1,5 litra) + herbatka czerwona, mieta, czasem kawa, czasem rumianek dla odmiany. Chwilowo zrezygnowalam z herbat owocowych i ze slodzika. trzymam kciuki i pozdrawiam

Jeszcze raz ja :) Witaj Zielona Wazko! Przepraszam ze od razu sie nie przywitalam, ale nie zauwazylam ze jest post na drugiej stronie jeszcze :) Wlasnie sprawdzilam na czym polega ta dieta Cambridge i musze przyznac, ze jest ona na podobnych zasadach jak tu mozna dostac Lighter Life. Pije sie tylko 3 koktaile dziennie. Mam kolezanki ktore schudly bardzo duzo na tym (no bo wiadomo kalorii bardzo malutko sie dostarcza), ale tez uwazaj na to co sie dzieje potem, bo niektore z nich niestety przytyly sporo bo od razu rzucily sie na jedzenie, bo byly na tej diecie glodne. W kazdym razie trzymam kciuki zeby sie udalo schudnac i nie przytyc (za siebie w tym momencie tez kciuki trzymam :)) Dziewczyny napiszcie ile chcecie schudnac, ile wazycie, jaki wzrost Piszcie o samopoczuciu, osiagnieciach, o czymkolwiek. Serdecznie zapraszam :)

No i znowu ja :) Powinnam na lunch zjesc koktailik ale jakos w ogole nie jestem glodna. Zwykle przychodzi glod pozniej, ok. 16.. wiec poczekam jeszcze i zobacze co sie bedzie dzialo. Moze obedzie sie dzis bez poludniowej przekaski. Dzis na obiadzio mam zupke, taki kombinowany kapusniaczek z kielbaskami, fasolka i roznymi warzywami :) Porcja w postaci talerza ma 230 kcal, wiec bede mogla tego sporo palaszowac :D a wieczorkiem wybieram sie pojezdzic na rowerku, troche rozruszac nozki :)

Dzisiaj z leksza chodze polamana. Bylam wczoraj na silowni i zalapalam sie na takie zajecia grupowe gdzie cwiczono nogi, brzuch i posladki. Troche sie porozciagalam, pomeczylam i dzis odczuwam skutki, hehe. Ale fajnie bylo i mam nadzieje, ze za tydzien znowu sie wybiore :) Poza tym dietka pozytywnie przebiega. Nie jestem glodna, przyzwyczailam sie tak juz totalnie do nowego odzywiania dietkowego, zaliczam sporo wody i herbatek :) W tym tygodniu nie wydaje mi sie zebym schudla a to pewnie dlatego ze mam okres no i brzuch ogolnie nadety caly czas.. czekam az sie skonczy i wtedy bede mogla porownac czy mieszcze sie w spodnie :)

Gość Ascka
a powiedz, proszę, czy długo stosujesz te herbatki Slim Figura Dieta, no i czy działają? bo ja chciałam na początku stosować Slim Fast, ale przeraża mnie i cena, i fakt, że musiałabym pić tyle słodkiego "budyniu", nie lubię aż takich dawek słodkiego;/ z góry dzięki za odp \, pozdrowienia:)

Gość Ascka
to było do Behatek88:) przepraszam, ale zapomniałam dopisać

I znowu w dol :) skonczyl mi sie okres i brzuszek w koncu jest normalniejszy, no i juz nie taki napchany i znowu widze roznice :) Dzisiaj znowu silownia, tym razem spotkanie z trenerem, ktory mam nadzieje doradzi troche co nalezy cwiczyc zeby sie wysmuklic :) Za tydzien mam nadzieje rozpoczac plywanko.. wiec mam nadzieje ze mi to tez pomoze :) Jestem wytrwala i zdeterminowana.. Musze schudnac i ladnie wygladac :) Koniec z duzym brzuchem i grubymi nozkami! Jestem szczupla!!!!

Powoli, powoli w doooool :D weekend spedzilam bardzo grzecznie - mimo nadarzajacych sie okazji nic nie podjadalam, nie przegryzalam i slodycze choc smialy sie do mnie szeroko to oparlam sie im :) do tego spora dawka cwiczonek na silowni i dzis czuje sie zdecydowanie lzejsza i spodnica tak lekko na mnie lezy :D slim-fast dalej kontynuuje i jest bardzo ok :)

Hurrraaaa Odkad stosuje Slim-Fast moje cotygodniowe wazenie to tylko przyjemnosci. Dzis mija drugi tydzien i znow waga w dol. Razem to juz 4,3 kg :D Jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona! Czuje tez ze spodnie robia sie szersze i juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla isc na zakupiki po nowe rzeczy. Nie mialabym nic przeciwko zeby wymienic cala swoja garderobe.. i do tego wlasnie zmierzam :) Wlasnie to jest moim celem :) Do boju!!!

Juz prawie koniec tygodnia.. i zapowiada sie ciekawy i zajety weekend. Dzieki temu mam nadzieje, ze wszelkie pokusy jedzeniowe odejda na bok. Idzie mi bardzo dobrze :) Nie jestem glodna w dzien, popijam koltailiki no a wieczorem mam syty obiadzio :) Do tego silownia, bieznia, rowerek i ubijam tluszczyk. Zmierzylam sobie ostatnio poziom tluszczu i teraz co tydzien mysle bede tego pomiaru dokonywac zeby sprawdzac czy faktycznie cos ubywa :) Czuje sie super :) Ciekawa jestem jak tam zielona wazka sobie radzi i czy wystartowala ze swoja dietka??

Witaj nowy tygodniu! Czuje sie swietnie. Przez weekend bardzo dobrze sie sprawowalam - mimo urodzin kolezanki obylo sie bez ciasteczek - zamiast tego zjadlam owocki :) Kazdego dnia czuje sie lzej :) I widac to, bo ludzie zaczynaja zauwazac zmiany. Super uczucie :) Pozdrawiam wszystkich odchudzajacych sie :)

\'\'Nowy dzien wstaje, bo nowy dzien wstaje.. nowy dzien..\'\' Tym razem waga poszla w dol mniej niz w poprzednich tygodniach.. ale widze ze tluszczyku ubylo :) Mimo tego ze patrze na wage, to wazniejsze niz jej duzy spadek jest luz w spodniach :) Czuje sie w porzadku, glod mnie nie gnebi :P Dzisiaj ide z mezulem na silownie, potem basenik i sauny troche tluszczyku wytopic :) Walka ze slabosciami trwa - az nie moge uwierzyc w to ze juz 3 tygodnie jestem bez slodyczy - to tak jak palacze na odwyku, hahaha. Ale ciesze sie ze wychodzi mi :)

Jutro minie 4 tygodnie odkad sie dietkuje. Dzisiaj sie zwazylam jednak sprawdzic jak po weekendzie sie utrzymuje moja waga.. ale ostateczne wazenie bedzie jutro i tez jutro zmienie sobie stopke. W kazdym razie znowu w dol :) Jednak musze sie przyznac ze wczoraj troche sobie pofolgowalam i z okazji tego ze odwiedzila mnie dawno nie widziana kumpela zjadlam ciacho. Troche z tego tytulu bylam niezadowolona ale jakos nie potrafilam sie oprzec. Na szczescie jedno ciasteczko nie zaburzylo mojej ciezkiej pracy i determinacji. Jutro wielkie podsumowanie i zobaczymy ile w dol podczas 4 tygodnia poszlo :)

Gość monia 27
Kupiłam dzisiaj po raz wtóry koktajl Slim Figura Dieta z Herbapolu, własnie go zjadłam. dla mnie najlepszy jest smak bananowy z mlekiem, ale i pozostałe kupuję. Dla mnie najważniejsze jest to że po nim nie czuję głodu, dobrze zapycha, czasem pojawiają sie grudki ale mi nie przeszkadzają.

Kolejne wazenie i kolejny spadek. Wprawdzie \'\'tylko\'\' 600 gram ale dla mnie to duzo, tym bardziej ze w koncu coraz lepiej mieszcze sie w swoje ciuchy a niektore nawet musze odstawic do kata bo sa za duze :) Wczoraj tez zmierzylam sobie poziom tluszczu i wyszlo ze zgubilam 2,3% !!! Fajnie :) Tak wiec moje dietkowanie dziala.. juz miesiac i ponad 5 kg, wiec jestem z siebie zadowolona, bo nie jest to takie totalne glodzenie organizmu i wieczorkiem mozna po prostu sobie smacznie zjesc :) Staram sie chodzic na silownie i basenik co drugi dzien, wiec sylwetka troche sie umiesnia, wiec pewnie dlatego nie ma szybkiego spadku wagi jak na poczatku, ale jest dobrze! Efekty widac bo nawet moj maz zauwazyl ze brzuszek mam mniejszy :) Jeszcze mam dokladnie 2 miesiace do swiat, chcialabym jeszcze moze z 8 kg schudnac.. Mam nadzieje, ze sie uda :D Monia27 - a jakie sa efekty po koktailikach ktore Ty pijesz? Bo wspominasz ze juz wczesniej je stosowalas..

Gość celina1102
Hej.Ja tez kupiłam koktajl z Herbapolu o smaku wanilii i pije go z mlekiem.Bardzo mi smakuje, bo zawsze lubiłam siemię lniane.Pije go zamiast kolacji.Nie czuje głodu a to jest najważniejsze,bo przeważnie wieczorem najbardziej chciało mi się jeść,a teraz mam głód z głowy.Grudki czasami mi się też pojawiają,ale tak jak monia27 pisała mi też nie przeszkadzają.Kupie jeszcze smak bananowy i truskawkę żeby wymieniać smaki.Pije go od 3-ech dni.Będę pisała jak mi idzie.Trzymam za was kciuki i za siebie.Pozdrawiam wszystkich odchudzających się.Pa.

Hej, hej! Widze ze mamy kogos nowego tu :) Mam nadzieje, ze skrobniesz cos i napiszesz jak Ci idzie z koktailikami. U mnie ten tydzien byl jakis dziwny i nie za dobrze mi szlo, szczegolnie z wybraniem sie na silownie czy basen. Chyba przesilenie jesienne mnie dopadlo i lenistwo jakies straszne. Ale dzis od rana znowu zaczynam sie motywowac - koniec obijania sie, dzis na pewno trzeba sie bedzie wieczorem wybrac pocwiczyc!!! Od jakiegos czasu nie pije koktaili rano, jakos moj apetyt zmalal i nie chce mi sie jesc. Postanowilam wiec nie jesc go rano, a tylko na drugie sniadanie :) Jutro wazenie po kolejnym tygodniu, ale nie czuje zeby cos mi spadlo, bo okres to nie najlepszy czas na wazenie. Zawsze wtedy ma sie napompowany duzy brzuszek. Zobaczymy Pozdrawiam wszystkich odchudzajacych sie.. Odliczanie trwa

Gość celina1102
Witam. Ja jutro będę miała tydzień jak pije koktajl z Herbapolu,ale juz dzisiaj moge sie pochwalic spadkiem wagi.1,10kg.Bardzo sie ciesze.Nie chce chudnąć szybko 1kg tygodniowo w zupełności mi wystarczy,kiedyś ładnie schudłam nie jedząc kolacji.Zobaczymy jak bedzie tym razem.

No i bylo wazonko rano! Jestem w szoku.. nie spodziewalam sie ze bedzie prawie kilogram mniej i to mimo okresu :) Pewnie to efekt intensywnego plywanka wczoraj.. bo w koncu sie zmobilizowalam i poszlam na basenik. Ile kilogramikow celina1102 chcesz zrzucic?? Ja chcialabym jeszcze 10 kg, jak dobrze pojdzie. Wiem ze na poczatku kilogramy leca szybciej a potem sie zatrzymuja i zwykle wtedy trace nadzieje i samozaparcie. Mam nadzieje, ze tym razem przetrwam ten zly czas i dam rade pokonac przeciwnosci. Jak na razie jestem bardzo zadowolona.. 5 tygodni i 6 kg w dol. Super :) Najbardziej boje sie swiat, ale postanowilam sie nie objadac i owszem poprobowac sporo potraw, ale z umiarem :) Trzymam kciuki za tych ktorzy walcza mniej lub bardziej dzielnie :)

Gość celina1102
Witam. Gratuluje takiego spadku kg.Ja tez chce chudnac 1kg.tygodniowo,ale jak bedzie mniej to sie nie pogniewam,chodzi oto zeby nie przytyc, zdaje sobie sprawe ze w pewnym momecie waga moze stanac.Ja na dzien dzisiejszy waze 74,2kg.a do konca roku mamy 9 tygodni,to moze mi sie uda 5 kg.zgubic.Ja nie jestem tak aktywna fizycznie jak Slodko-Gorzka,moje cwiczenia to spacer z psem,okolo 45 min. Pozdrawiam-razem zawsze razniej.

Hej! Przed chwila czestowala mnie kumpela ciasteczkiem - i tak mi pachnialooooo.. ale powstrzymalam sie i stwierdzilam nie! Po co marnowac to co juz osiagnelam no i dlatego ze chce jeszcze zrzucic.. Musze to przetrzymac!!! Celina1102 - wazne ze sie cokolwiek robi a nie siedzi caly dzien i sie nie rusza - wiec spacerek z pieskiem tez jest bardzo wskazany :) A ile masz wzrostu?? Ja mam 160, wiec te pare kilo jeszcze przydaloby sie zrzucic :) Wszystko przed nami.. chcialabym do swiat zrzucic tyle zeby musiec kupic sobie jakis nowy ciuszek :P Pozdrawiam!!

Gość celina1102
Witam. Dzisiaj był ładny dzien,rano godzina w parku oczywiscie z moim pieskiem Fredziem.Ale nie bardzo sie czuje,jestem przed mie.i doslownie mnie rozsadza jak co miesiac.Mój wzrost to 166 cm.wage juz pisalam.Moje marzenie to 64-66kg. troche do zrzucenia pozostalo,do konca roku tez,mysle ze damy rade.Glowa do góry i nie poddawac sie koktajle sa smaczne i 1-en posilek mozna nim zastapic. Zycze powodzenia w gubieniu kg.Musi sie udac.

Hejka! Ciesze sie ze mnie wspierasz :) Zawsze razniej jak sie wie ze ktos walczy w podobny sposob :) Ja mam 160 cm wzrostu, wiec dla mnie fajna bylaby waga ok. 60 kg. Zobaczymy czy moge osiagnac taki efekt - to \'\'tylko\'\' 10 kg jeszcze :P Wczoraj bylam na silowni i basenie, wiec dzis zdecydowanie lzejsza sie czuje :) Basen podobno wyszczupla, wiec staram sie tam faktycznie plywac a nie tylko moczyc nogi :P Trzymam kciuki za odchudzajacych sie!

Gość celina1102
Witam. Ja również sie ciesze.Mysle ze poradzisz sobie i osiągniesz cel.Masz w sobie tyle sily,ze troche na mnie przechodzi.Wczoraj troche poćwiczyłam,a dzisiaj miesiaczka.Tydzien z glowy.Zobaczymy jaka bedzie waga za tydzien. Również trzymam kciuki.

To jeszcze jest SlimFast?? Gdzie go kupujesz? Ja jestem często na diecie Cambridge - dzięki temu trzymam jakos wage i nie mam nadwagi. Czy sa batoniki, czy tylko koktajle slimfast?

Koktajl Herbapolu bananowy? Tez bym chetnie spróbowała, gdzie go kupujecie? Nie cierpie warzyw, wole sie odchudzać tym sposobem - pyszne koktajle, pyszne batoniki i mało kalorii.

Hejo! Zwykle zagladam tu tylko raz dziennie, bo nie za duzo ludzikow pisalo, ale widze ze mam towarzystwo wiec i trzeba mi tu zagladac czesciej :) Miesiaczka to nie za dobry czas na cwiczenia i odchudzania, mi wlasnie sie skonczyla, wiec znowu sie motywuje i brzuszek troche bardziej splaszczony :) Fajnie, ze moja motywacja staje sie choc troszku zarazliwa, bo czasem tego potrzeba.. motywacji :) Tak wiec oby tak dalej!!! Co do Slim-Fasta to ja go kupuje w UK. Nadal go produkuja ale nie wiem czy w Polsce tez mozna go kupic niestety. Z tego co dziewczyny pisaly na forum jest cos podobnego z Herbapolu, ale nigdy tego nie probowalam. Faktem jest ze latwiej mi sie rowniez odchudza z koktailem ktory jest slodki i przyjemny anizeli glodzenie. Slim-Fast tez ma batoniki, zupki, chrupki ale nie probowalam ich jeszcze. Na razie wystarcza mi to co robie. Obecnie wypijam jeden koktail i obiadzio i jest ok :) Zycze wytrwalosci!!! Pozdrowionka

Dzis zrobilam wazonko (opoznienie jednodniowe - bo zwykle robie to we wtorki).. i na wadze ubylo tylko 0,1 kg.. No nie za bardzo sie dziwie, bo weekend minal pod znakiem siedzenia ze znajomymi, bez Slim-Fasta, bez zadnego ruchu. Tak wiec troche bylo jedzonka, troche bylo slodkosci i pistacji :) Ale i tak jest fajnie, ze mimo jedzenia w nadmiernej ilosci nie przytylam a nawet ubylo mi 100 g :P No ale od poniedzialku znowu mobilizacja i branie sie za siebie. Byly cwiczonka i plywanko, wczoraj odpoczynek, no i dzis znowu bedzie cwiczonko :) Musze skontrolowac poziom tluszczu, bo dawno tego nie robilam. Mam nadzieje, ze tluszcz nie przybyl a ubyl :) Wytrwalosci!!!