Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slodko-Gorzka

Slim-Fast ... od dzisiaj start

Polecane posty

Gość co za bzdury...
ubyło ci 0.1 kg ??? przeciez to 10 dkg.... nawet kupa wazy wiecej...:/ wiesz,z e nasza waga w ciagu dnia moze sie wahac o 2-3 kg? bez sensu, ze zapisujesz sobie tak maly ubytek... swoja droga widac, ze juz ten Twoj koktajl nei dziala bo cos slabo tych gramow tracisz ;)

Dla Twojego info... Postanowilam zapisywac sobie wage z tygodnia na tydzien i nie wazne czy przybylo czy ubylo, po prostu ja zapisywac. Wczoraj nie bylo mozliwosci zeby sie zwazyc i zmienic stopke, wiec zrobilam to dzisiaj. A nastepna bedzie w nastepny wtorek. To ze ubylo tylko 0,1 kg nie oznacza ze nie moge tego zapisac. W koncu to moj topik i moja stopka wiec moge sobie dodac co tylko zechce. I za tydzien jezeli bedzie tak samo to tez sobie zapisze czy sie to komus podoba czy nie i tyle. A do koktailu to jak juz pisalam, w weekend go nie stosowalam i jadlam mega ilosci, bo bylam w odwiedzinach u znajomych. Jak widzisz poprzednie tygodnie waga spadala fajnie i dalej sie utrzymuje - nigdy w ciagu miesiaca nie schudlam 6,2 kg, a dzieki Slim-Fastowi mi sie udalo, z czego jestem bardzo zadowolona. Oby tak dalej :)

Gość patiha
Popieram Cię w 100% kiedys udało mi się zrzucić 18 kg na Slim Fast. Później przytyłam ale dopiero po 2 latach i to tylko przez moją głupotę. Teraz jestem w ciężkiej sytuacji i muszę schudnac 25 kg do czerwca. Po weekendzie zabieram sie za koktaile Pozdrawiam

Hejo :) Dzieki serdeczne Patiha za slowa podtrzymujace na duchu! Dla roznych ludzi dziala cos innego, ja akurat wybralam Slim-Fast i nie zaluje! Chudne stopniowo i efektownie :) dzis znow poczulam ze spodnie sa luzniejsze i w koncu na wadze (wiem, wiem, obiecalam sobie ze nie bede na wage stawac i tylko sprawdzac raz w tygodniu, ale nie moglam sie powstrzymac).. pojawilo sie mniej niz 70 kg :) Takie momenty daja mi wielkiego kopa i motywacji! Trzymam Patiha kciuki za koktailowe zmagania. Napisz jak idzie :) Pozdrawiam

I kolejny tydzien zmagan za mna. Zaczynaja ludzie powoli dostrzegac ze moje spodnie troche mi spadaja, ze spodnica obraca sie dookola talii, i co chwile musze sie poprawiac :) Fajne jest takie uczucie. Troche przez weekend znowu pofolgowalam sobie i zjadlam wiecej niz powinnam, przez co pewnie tylko 0,5 kg w dol w tym tygodniu, ale i tak jest super :) Przez to ze bedzie to ubywac stopniowo mysle ze efekt bedzie trwalszy :) Srednio wychodzi niecaly kg na tydzien, wiec jest ok :))) Wczoraj zaliczylam basenik ale tym razem bez silowni, jakos tak nie bylo ochoty na wieksze cwiczenia. Dzis przerwa i jutro znowu do boju - tym razem na pewno bez silowni sie nie obedzie. Musze zaczac pracowac nad brzuchem, bo widze ze go ubywa, ale nie cwicze nic na niego, a chcialabym zeby byl fajny, plaski. Pora na brzuszki mysle :) Pozdrawiam odchudzajacych sie i zycze wytrwalosci :)

Gość zielonaaaaa
Slodko-Gorzka... widze,że sie dzielnie trzymasz..;-)) a moje Slim Fast zostalo w UK..i raczej tam nie wrocę prędko.. Zycze Ci powodzenia...i gratuluje sukcecow..:)

Gość nie angielka
Czesc Slodko_Gorzka ja tez jestem w UK i wlasnie dzisiaj kupilam Slim Fast bo juz nie moge na siebie patrzec :( mam 164 wzrostu i waze 64kg kazdy pewnie pomysli ze to wcale nie duzo ale mozecie wierzyc ze przy mojej budowie wyglada to fatalnie dzisiaj mija dokladnie miesiac jak nie pale i niestety moja przemiana materii jest w rozsypce :( w toalecie bywam raz na 5-6 dni, chyba ze jakis wspomagacz zapodam to po strasznych bolach moze sie uda postanowilam zaczac sie wiecej ruszac i w tym celu zamowilam orbitreka w argosie ale po tym jak sie dowiedzialam ze na dostawe moge czekac nawet 28 dni postanowilam zaczac cos robic bo nim on dotrze to ja dojde do 70kg :( mam nadzieje ze Slim Fast pomoze mi nie tylko w zrzuceniu zbednych kg ale i w unormowaniu klopotow z wyproznianiem dzisiaj zamiast kolacyjki poszedl koktajlik :) zobaczymy jak to bedzie podziwaim Twoja motywacje bo mi to chyba nie bedzie za latwo, tym bardziej ze coraz zimniej sie robi i jak by nie bylo organizm sam sie domaga dodam jeszcze ze latem wazylam 56kg wiec wlasnie taka wage chce osiagnac gratuluje wytrwalosci i wspanialych wynikow pozdrawiam serdecznie

Witam wszystkich! Koniec tygodnia juz czuje na wlasnej skorze. Zmeczenie lekkie mnie dopada. Najgorsze sa zawsze piatki dla mnie, bo wracam do domu w czwartek wieczorem totalnie wyekspolatowana.. mam do pozna szkole, moj mozg pracuje jak szalony wiec piatek najchetniej bym wystopowala i nie pracowala, hahahah. Dzis mam nadzieje znow wybrac sie na basenik i saune - lubie taka totalna relaksacje przed weekendem i naladowanie akumulatorkow :) Ostatnio musze przyznac mam jakies takie chwile zwatpienia. Waga stoi w miejscu - wiem, nie powinnam sie wazyc ale sie wazylam i dalej widze 70 :( Wlasnie takich momentow nie lubie.. Bo kiedy nie widze wynikow przychodzi powatpiewanie i szybko sie zniechecam, choc wiem ze to przejsciowe i organizm musi zareagowac i przestawic sie na kolejny etap spalania. Nie angielka - zycze Ci powodzenia i wytrwalosci, wiem jakie to trudne. Ja chcialabym dotrzec przynajmniej do takiej wagi jak Ty masz obecnie, bylabym szczesliwa :) Tak wiec przede mna ciezka praca zeby te 6 kg zrzucic.. Mam nadzieje, ze sie uda!!! Jak smakowal Ci koktail? Zamierzasz sie stosowac do ich planu 2 koktaile + obiad 600 kcal?? Zycze wytrwalosci i pozdrawiam cieplutko!

Gość nie angielka
Witam :) wlasnie popijam koktajl bananowy smak mi odpowiada, takie mleko bananowe :) ale musze kupic jakies inne smaki bo pewnie szybko sie znudzi po wczorajszej dawce bylo wporzadku tylko jak polozylam sie juz do lozka to troche mnie mdlilo ale raczej nie od koktajlu tylko z glodu musze sie odzwyczaic od sytych kolacji i poczekac az zoladek sie obkurczy i bedzie git zamierzam pic 2 razy dziennie tylko ze rano i wieczorem bo maz mi nie odpusci obiadu :( w miedzyczasie jakies marchewki, sok pomidorowy zielona herbata ze slodyczami nie powinnam miec problemu bo nie przepadalam nigdy za nimi tylko od kad nie pale to tak mnie nachodzi ale powinnam sobie z tym poradzic co do Twojej wagi to nie poddawaj sie!!! musisz przeczekac ten martwy okres kiedy odchudzalam sie po ciazy wazylam 70kg przy pierwszej diecie schudlam do 64 a pozniej nic, waga stanela w miejscu i nic nie moglam zrobic bylam zalamana i dalam sobie na luz bo brakowalo mi juz normalnego jedzenia za jakies 2 tyg zaczelam znowu i o dziwo zaczelam chudnac, tak doszlam do 56 ale na zime zawsze wiecej waze tak do 60-62 ale chce to zmienic bo sie z tym po prostu zle czuje no i od kad nie pale mam wieksza motywacje zeby wreszcie o siebie zadbac bo jak by nie bylo wydluzam sobie zycie :) chciala bym tez pomyslez o 2 dziecku ale najpierw musze uporac sie do konca z fajkami i nie przytyc za duzo bo po ciazy sobie nie poradze z duzo nadwaga, juz raz przez to przechodzilam i tym razem wiem na co zwrocic uwage dziekuje za odpowiedz i mam nadzieje ze bedziemy sie razem wspierac pozdrawiam

Gość zielonaaaaa
Trzymcie się dziewczyny dzielnie...Ja tego slim fasta nie mam ale też się wzielam juz tu w pl za siebie...ograniczam żarcie,jeszcze tylko muszę przestać pić piwsko bo inaczej nic mi to nie da...ale juz pomalutku kg idą w dol..:) Milego dnia ,powodzenia:)

Gość nie angielka
Dzieki zielonaaaaa za wsparcie. Fajnie ze ktos jeszcze nas wspiera. Mam nadzieje ze osiagniesz swoj cel i piwo Ci w tym nie przeszkodzi, wiec cos o tym bo tez lubie piwko. Zycze powodzenia i wytrwalosci

Witajcie :) Kolejny tydzien zmagan przed nami :) Wskoczylam dzis na wage i w koncu rusza sie w dol :) Widze ze dziewczyny sie tez mobilizujecie pieknie - trzymam kciuki!!! Nie angielka jak Ci udalo sie przezyc weekend na koktailach? Dla mnie najtrudniejszy to jest czas, bo jestem w domu i mam jedzonko na oczach, ale jakos dalam rade. Co do Twojej metody - lepiej jest jesc dwa koktailiki i obiad, bo wtedy latwiej przetrzymac dietke :) Ja obiad zjadam obowiazkowo, czasem nawet skusze sie na cos slodkiego i jest ok :) Co do smakow - szczerze powiedziawszy to mi ta vanilia jeszcze sie nie znudzila i wole ja od czekoladowego. Nie jadlam tylko truskawki z proszku jeszcze. Bo te gotowe koktaile, ktore mozna kupic w buteleczkach smakuja mi wszystkie, ale te z proszku do rozrobienia, ktore mam teraz to tylko vanilia. Gratuluje Ci postepow odnosnie rzucania palenia - nie poddawaj sie, to tylko na zdrowie dla Ciebie i Twoich bliskich :) A widzisz, z jakiej czesci UK piszesz? Zielonaaa, trzymaj sie rowniez dzielnie :) Byle do przodu! pozdrawiam wszystkich!!!

hej dziewczynki :) ja tez mieszkam w UK i tez walcze z waga heh mam 164cm i waze 65 kg masakra , wykupilam juz karnet do fitness klubu i mam all inc, tez od jakiegos czasu przymierzam sie do slim fastu fajnie ze powstal taki topic bede z wami buzka :)

Gość nie angielka
Czesc :) jak na razie jest ok, chociaz powiem, ze nie bylo latwo. Pierwszy dzien to masakra, myslalam ze wyjde z siebie tak mnie ssalo, ze musialam cos przegryzc :( nastepnego dnia juz troche lepiej, a teraz to juz nawet glodu nie czuje :) zawsze tak mam, ze musze przetrzymac, az zoladek sie obkurczy co do weekendu to dla mnie to tak jak zwykly dzien, bo jak narazie nie pracuje nasz synek przylecial do Anglii dopiero w lipcu, wiec musze jemu wiecej czasu poswiecic, aby nie czul sie zle w nowym kraju ja jestem z Northamptonshire co do diety to zjadam obiad, tylko ze nie wieczorem a normalnie tak jak do tej pory najgorzej jest wieczorami wtedy przychodzi ochota na cos slodkiego :( myslalam, ze mnie to ominie bo tak jak mowilam, nigdy nie przepadalam za slodyczami...wczoraj opchnelam 3 ptasie mleczka :( ciesze sie, ze Twoja waga sie ruszyla :) witam tez nowa kolezanka, coraz wiecej nas tutaj...fajnie, bedzie razniej aha, bym zapomniala, wczoraj zauwazylam na czole wysypke i niestety to od Slima, bo za duzo bialka, a ja jestem uczulona, mama nadzieje ze minie Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny!! DACIE RADE!!!!

Witanko o poranku! Widze ze mamy kolejna kobietke walczaca z kilogramami. Skad Ty Margo klikasz? Ja jestem z West Sussex.. morze, brak zimy.. podoba mi sie tu :) Dzisiaj kolejne tygodniowe wazenie. Ubylo niecaly kilogram :) Jestem szczesliwa.. Szkoda tylko ze to tak sie ciagnie. Z reguly jestem niecierpliwa i chcialabym widziec efekty szybko. Ech, czemu czlowiek byl taki glupi ze dal tym kilogramom po prostu przybywac??? Nigdy nie bylam chudzielcem, ale juz raz mialam probe odchudzania, dwa lata temu przed slubem. Wtedy udalo sie osiagnac wage w okolicach 65 kg. Byloby teraz latwiej startowac z tamtego poziomu a nie z prawie 77! No ale coz, czasu sie nie wroci i trzeba zaczynac od nowa. Co do klubu fitness, to do jakiego bedziesz przynalezec Margo? Ja korzystam z Cannonsa. Wczoraj niestety nie poszlam, bo sie uczylam, dzis tez nie pojde, ale obiecuje ze jutro to koniecznie!! Trzeba rozruszac sie zeby te kilogramy nadal tak spadaly. Jeszcze przynajmniej 9 kg! :) Dzisiaj mam w pracy koktailik truskawkowy. Ciekawe czy bedzie lepszy niz ten czekoladowy. Przekonamy sie o 13 :) Nie angielka - dla mnie tez najgorsze sa wieczory, bo wtedy popijajac kawusie najchetniej by sie przekasilo jakies ciasteczko... Wytrwalosci zycze!!! Pozdrowionka

Gość LondonBejb
hej hej:) ja tez jade na slim fastach i przyznam ze jestem bardzo zadowlonona, zaczelam 3 tyg a juz widze super efekty:) i w dodatku pare\razy niezle udalo mi sie zgrzeszyc;) ale jest dobrze, do siwat 6 tyg jeszcze, wiem ze osiagne cel jeje:D dla mnie to nie dieta bo kocham te koktajle, sa pyszne:)

Hej! Widze ze sa jeszcze \'\'uwyzwacze\'\' Slim-Fasta i nasze grono sie tu powieksza :) Witaj LondonBejb :) Jak masz ochote to pisz jak sobie radzisz, ile chcesz kilogramow zrzucic itp. itd. W gronie razniej :) pozdrowionka

witam dziekuje za mile powitanko:) Slodko-Gorzka ja mieszkam w Londynie a zapisalam sie do Golds Gym bardzo dobry klub zreszta slyszalam ze Cannons tez ma swietna opinie:) mam dzisiaj wolne i ide na 11 45 na aerobik hehe pierwszy raz ide na zajecia od 4 lat lol ale mysle ze dam rade. Po zajeciach chce pojsc na saune i do Bootsa zaopatrzyc sie w Slim Fasty i zaczne od dzisiaj z wami :)) :) pozdrawiam i milego dzionka zajrze tu pozniej :))

No no no, widze Margo pelna mobilizacja :) Mam nadzieje, ze zajecia sie udaly i dalas rade! Ile kilogramikow chcesz sie pozbyc? co do Slim-Fasta, to jezeli masz gdzies w poblizu Sainsbury\'s i Tesco, to radze wypatrywac promocyjnych ofert. Czasem da sie kupic puszke proszku taniutko :) Wytrwalosci odchudzaczki :)

witam:) kupilam slim fasta w Bootsie maja oferte buy 2 for 3 :) jedna puszka 5.49 wiec calkiem spoko hihi kupilam czekoladowy, waniliowy i bananowy i juz ciupnelam czekoladowy lol :) na aerobiku bylo super dalam rade dala nam babka niezly wycisk :) kiedys 4 lata temu w Polsce bardzo czesto chodzilam na aerobik a tu jakos a to czasu nie ma a to sie nie chcialo :) Slodko-Gorzka chcialabym schudnac 7 kg waze ok 65 i mam 164 cm wzrostu, nie tak dawno temu bylam na norweskiej co prawda schudlam ale kg wrocily bardzo szybko, nie chce juz sie zazynac jakas glupia dieta, chce slima dolaczyc do jadlospisu i cwiczyc :) buziaki

halo dziewczyny gdzie jestescie? wyglada na to ze tylko my za granicami kraju stosujemy slim fast ... w Polsce jest bardzo drogi widzialam na allegro puszka chodzi po 50 zl a ja kupilam tu 3 za 11 funtow...

Hejka! Witam kolejnego dzionka :) Mi rowniez sie wydaje, ze Slim-Fast jest glownie stosowany poza Polska, bo jest drogi w PL. Pewnie dlatego sporo ludzi krytykowalo mnie na poczatku. Ja akurat mojego kupilam jeszcze taniej.. £2 za puszke :D Dlatego tez stosuje, no i dlatego ze mi po prostu smakuje :) Zapelnia fajnie zoladek i dzieki temu nie potrzebuje slodyczy! Nie powiem czasem ciezko jest przejsc obojetnie obok czekoladki i czasami sie skusze, ale generalnie jem jakies 1% tego co jadlam wczesniej :) Mam jeszcze pare puszek, wiec zobaczymy jak mi pojdzie. Chce to stosowac do konca stycznia no i zobaczymy jaki ogolny efekt bedzie. Na swieta jade do PL, wiec przez 2 tygodnie bedzie Slim-Fast odstawiony.. Mam nadzieje, ze za duzo nie przybedzie mi :)

czesc Wszystkim tak sobie WAS troche poczytalam i ja tez stosuje juz od jakiegos czasu slima tylko czekoladowego, inne jakos tak nie podchodza mi. Ja mam 163 m i 66 kg wagi tak wiec jakies 6 kg bym chciala zgubic Mieszkam pdobnie jak wiekszosc tutaj na topiku w UK w Londynie i kupuje go glownie wilkinsonie gdzies za 4, 30 . Ja jestem mama i ciezko mi sie wybrac na silownie ale znalazlam ostatnie leisure center sport i tam mozna zostwaic dziecko w przedszkolu na 2 godz. a mama moze poplywac albo pocwiczyc,Jutro ide sprobowac. Jade na swieta do PL a tam jak wiadomo same laski. trzymam kcuki za wszystkie slimki

Gość nie angielka
Hej Widze, ze coraz wiecej nas tu :) Ja tez zawziecie pije koktajle, wczoraj kupilam waniliowy i musze przyznac, ze jest naprawde dobry :) Slodko-Gorzka mialas co do niego racje :) Fajnie, ze Twoja waga nadal spada, ja tez czuje sie jakby troche chudsza ale jeszcze nie chce sie wazyc bo jestem przed i jak by nie bylo mniej to mogla bym sie zalamac. Zaczekam z tym jeszcze troche, a teraz ide zrobic sobie waniliowa kolacyjke.

hej dziewczyny napiszcie mi co mniej wiecej jecie oprocz slim fasta, ja np dzis na sniadanie zrobilam sobie 3 kromki zytniej wasy z serem wedlinka i warzywkami, na obiad brazowy ryz i sosik z kurczaka i mixu papryki < czerwona,zielona, zolta> taki sosik na kostce, i na kolacje bananowy slimek :) czy ktoras dziewczynka cos schudla od czasu gdy zaczela brac slima? ja dzis dopiero 2 dzien hihi czekam na efekty moze zrobimy sobie zlocik w Londynie? pozdrawiam

Dziendoberek :) Witam serdecznie wszystkie kobietki :) Fajnie, ze sie pojawiaja nowe uczestniczki. W grupie sila :) Kokoszkaaa - ja podobnie jak Ty jade na swieta do PL i mam mobilizacje zeby szczuplej wygladac. Troche sie jednak boje ze moje zmagania pojda na marne bo wiadomo jak to swieta.. Jedzonko, jedzonko, jedzonko :) Mam nadzieje, ze bede sie mobilizowac i nie bede przeginac!! :) Ciesze sie ze waniliowy koktailik ma uznanie. Ja wczoraj sprobowalam truskawke i tez nie jest zla, ale jednak vanilia pozostaje na pierwszym miejscu :) Postanowilam sie nie wazyc az do wtorku i musze wytrzymac (takie codzinne wazenie nic nie daje i tylko sie wkurzam jak nic nie trace, hehe). Wczoraj bylam na baseniku, ale generalnie sie bardziej relaksowalam niz plywalam, ale za to wypocilam i wygrzalam sie w saunie. Zwykle jak ide na basen to plywam intensywnie i nie mam czasu na relaks, wiec wczoraj sobie zrobilam dzien odpoczynku :) Margo24... Ja akurat scisle staram sie trzymac koktaili i jednego obiadku. Na poczatku stosowalam rano i ok. 13 koktail, a wieczorkiem po pracy, czyli ok. 18 normalny obiad. Akurat u mnie maz gotuje, wiec wcinam co zrobi :) Generalnie sa to rozne rozniaste rzeczy jak np. rybka smazona + ryz + salatka, zupy warzywne, ziemniaczki + miesko + salatka, spagetti, pizza, zapiekane papryki, zapiekane baklazany itp. itd. Nie ograniczam sie i nie staram przesadzac pod wzgledem kalorycznym, bo moj kucharz stara sie rowniez przygotowywac potrawy pod moim katem, a poza tym odkad tu mieszkamy to troche zmienilismy kuchnie i nie robimy zawiesistych sosow, masy zasmazek itp. jak to zwykle robily nasze mamy. Na poczatku w ogole nie jadlam slodyczy, czyli przez jakis miesiac. Od jakiegos czasu jednak musze sie przyznac, ze czasem mi sie zdarzy zgrzeszyc, ale robie to kosztem niejedzenia koktailu rano. Jakos przyzwyczailam zoladek do tego ze nie czuje glodu rano, wiec zjadam koktail popoludniem. No i tak, schudlam na slim-fascie.. postepy w stopce :) Pozdrawiam serdecznie! Milego dnia!!!

witam laseczki :) o tak wlasnie sprobowalam vanilie i powiem wam ze zmiazdzyla mi glowe:) jak budyniek hehe bardzo dobre :)) dzieki Slodko_Gorzka za odpowiedz:) ja zaraz spadam a joge hehe ide 1 raz ciekawe jak bedzie:> wstapie na basen i do sauny parowej a jutro mam zajecia z pilatesu buzka

Gość nie angielka
Hejka :) Dziasiaj nie wytrzymalam i postanowilam sie zwazyc no i 62,8 :) Super!!! Ciesze sie bardzo bo nawet nie przestrzegalam tej diety tak do konca, a i tak waga spadla z 64,2. Nie jest to duzo, ale tyle spokojnie mi wytarczy, tym bardzie, ze nie pierwszy raz sie odchudzam i w moim przypadku nie jest ciezko zgubic ale raczej utrzymac ta wage :( Margo24_ widze, ze niezle sie wzielas za siebie, zycze Ci powodzenia. Ja caly czas czekam na mojego orbitrecka....moze sie doczekam, ale ten Argos ma ruchy!!! Zalamka!!! Trudno jak narazie staram sie robic cos innego np. tancze 2 godz dziennie :) a poniewaz to moja pasja, wiec lacze przyjemne z pozytecznym :) :) :) Kiedys odchudzalkam sie na l-carnitynie i praktycznie jadlam tak samo jak zawsze tylko wiecej pilam i 4 razy w tyg tanczylam, schudlam 6 kilo, ale szybko wrocilam do poprzedniej wagi :( Mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie. Co do jedzenia, to ja na sniadanie koktajl, pozniej przed obiadem jeszcze cos szamne, przewaznie jakis owoc albo troche lososia, obiad to taki jak zawsze nic nie zmienilam, po obiadku tez czasem nie wytrzymam i skusze sie na cos slodkiego, ale nie za duzo np jakiegos cukierka, no i na kolacje koktajl. Nie przestrzegam tego az tak bardzo, bo nie zamiezam sobie cale zycie wszystkiego odmawiac a poza tym do wakacji jeszcze duzo czasu :) Bym zapomniala, jeszcze duzo plynow, ja samej wody wypijam 2,5 litra oprocz tego herbatki, zielona i czerwona wiec mysle, ze w sumie 3,5 litra plynow dziennie :) Zycze wytrwalosci wszystkim dziewczynom. Buziaki

czesc dziewczynki :) ja mam dzisiaj wolny dzien, bylam rano na body step i na zakupach w BHS maja niesamowite promocje! na sniadanko zjadlam 3 kromki wasy z serkiem i pomidorem teraz szklaneczka slima i zabieram sie za obiad bede gotowala zupke jarzynowa i sosik bolognese z brazowym ryzem albo makaronem:) w domu kumpela sie krzywo patrzy ze pije slima za duzo ech... ale wcale nie duzo szklanka albo dwie dziennie... tym razem dam rade! wierze w to:) milego dzionka

hej dziewczynki :) heh mam male spostrzezenie.. otoz odkad pije slima to puszczam straszliwe bąki ... tez tak macie? :)