Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić teraz mam

mój facet jest dilerem narkotyków

Polecane posty

Trawka po prostu uzależnia, chociaż podobnie jak papierosy, a raczej są bardziej niezdrowe... Tyle, że po trawce można zrobić coś głupiego, bo ma się zwidy itp, a po petach nie, więc biznes tytoniowy się kręci nadal, żerując na milionach idiotów i ich słabości. Poza tym rzadko się kończy na trawce, szczególnie w handlu, bo: 1. ma się już różne znajomości, które mogą być niebezpieczne 2. kusi większa kasa za obroty niebezpieczniejszym towarem Dlatego głupotą jest wchodzić w takie interesy w roli kogokolwiek.

powinno sie dzieciom w szkolach podstawowych gadac ze narkotyki sa niedobre. wtedy jest mniejsza szansa ze pozniej siegna po ten syf

zwidy??? :D:D:D: paliłaś Ty kiedys gandzie? albo haszysz? nie ma zadnych zwidów, tylko humor jest po prostu podkręcony na maxa... znam mase ludzi palacych trawke kilka razy w miesiacu... od kilkunastu lat... i po nic mocniejszego nie siegaja... to tak jak z pieprzeniem ze od 2 piw tygodniowo sie zaczyna a potem czlowiek wpada w alkoholizm... jelsi czlowiek ma sklonnosc do uzaleznien, to sie coca coli uzalezni a jelsi nie, to nie

Gość gdyby byla legalna to by
nie było dilerów marychy bo sprzedażą zioła zajmowałoby się państwo;)|Dilerzy sprzedawaliby inne dragi.

Gość ajta
po trawie macie zwidy?:) chyba jesli jest to dodatek do czegos mocniejszego.

po trawie mozna siedziec przed wyłączonym tv i smiac sie z wlasnego odbicia... ale zwidow nie ma zadnych

ja tam krotkiego zwidasa miałem :D a jakiej zajebistej poprawy humoru nie odczułem :> zreszta mi wystarczy jak mi sie właczy głupawka - wtedy smieje sie z wszystkiego a ludzie pytaja co ja kurwa pale :D

po trawie sie po prostu głupieje :P jak by na to nie patrzyl jest to otępianie zmysłów :P

\"po trawie sie po prostu głupieje jak by na to nie patrzyl jest to otępianie zmysłów\" a alkohol to niby jak dziala?

w ogole kurwa zakazac wszystkiego, wszystko pod kontrola panstwa i bedzie git... ludzie sa tak przesiąknieci strachem, ze oddadza kazdy element swojej wolnosci, byle tylko troche mniej sie bać...

"tak samo. i powiedz mi po co to?" boe ludzie to lubią.. jeden lubi walic konia przy red tube, inny pisac na kafe, jeszcze inny miec odmienne stany swiadomosci... dorosly czlowiek ma prawo do decydowania co lubi i co chce robic... a trucizną mój Kwiatku jest wszystko, decyduje tylko dawka...

>> gdyby byla legalna to by nie było dilerów marychy bo sprzedażą zioła zajmowałoby się państwo :o Tak tak, podobniejak sprzedażą alkholu i papierosów też zajmuje się państwo :o

dlatego ja mowie - edukacja o skutkach przyjmowania uzywek, do tego niech sprobuja i sami zdecyduja, czy tego chca czy nie

Przeróbmy jeszcze eutanazję przy okazji, i pewnie, niech się państwo tym zajmie, jak na razie zajebiście im idzie ze wszystkim...

ja alkoholu nie pjam,fajek też nie lubie więc nie obchodzi mnie kto sprzedaje te gówna:PTrawa jets lepsza od alkoholu,straciłą zdrowie przez alk.wiec NI|GDY go juz nie tknę:(

przepraszam za literówki;)

"a trucizną mój Kwiatku jest wszystko, decyduje tylko dawka..." wybacz ale sie nie zgodze. albo jakas substancja jest trujaca albo nie

dlatego ja mowie - edukacja o skutkach przyjmowania uzywek, do tego niech sprobuja i sami zdecyduja, czy tego chca czy nie miałeś/aś kiedyś taka edukacje? bo ja tak i śmiech na sali :D

Gość asdadsa
po pierwsze będziesz miała tani dostęp do dragów... a po drugie edukować młodzież...dzieci każdy 10 latek powinien: -uchlać się na maxa - wypalić pół paki papierosów w ciągu dnia - spróbować wszystkich narkotyków - przypadkowy seks - hetero, homo, oral, anal i wtedy będzie mógł wybrać co lubi no i obowiązkowy przedmiot -eutanazja, właściwym wyborem w przypadku starości

\"każdy 10 latek powinien: -uchlać się na maxa - wypalić pół paki papierosów w ciągu dnia - spróbować wszystkich narkotyków\" myslisz ze tego nie probuja sami?

" "a trucizną mój Kwiatku jest wszystko, decyduje tylko dawka..." wybacz ale sie nie zgodze. albo jakas substancja jest trujaca albo nie" to głupoty gadasz... wypij 30 litrow wody w ciagu jednego dnia i zobacz co sie bedzie dzialo